Pelastakaa Törnävän kesäteatteri

Kommentoitu viesti

mymmeli

#27 Seinäjoki antaa surkean kuvan itsestään.

21.12.2012 20:55

Pitkäaikaisena Seinäjoen ja Törnävän kesäteatterin tyytyväisenä kesävieraana tunnen suurta
vastenmielisyyttä sitä tapaa kohtaan, jolla Seinäjoen kaupunki "kiittää" Törnävän kesäteatteria yli 20-vuotisesta hyvästä toiminnasta. Hävetkää!

Jos kesäteatterin toiminta tuntuu kaupungin väestä huonolta, hyvään virkamiestapaan kuuluu kilpailuttaa toimijoita. Mistä sitä tietää, vaikka Törnävästä olisi kiinnostunut joku muukin kuin Palatsiteatteri ja Törnävän kesäteatteriyhdistys? Onko muita kiinnostuneita edes tutkittu?

Jos Palatsiteatteri muuttaa Törnävälle, menettää se ainakin 12 jokakesäistä varmaa katsojaa: itse voin käydä mieheni kanssa Palatsiteatterin esityksissä kotini lähellä Tampereella talvisinkin(tosin en enää käy kun ovat niin huonoja ja tuskin taso Törnävällä olisi sen parempi)
ja ne muut 10 katsojaa ovat lapsia, joille en usko olevan kovasti iloa jostain Punainen mylly -musikaalista, jonka tyylisiä palatsiteatterilaiset ovat viime vuosina tehneet. Voi kun kaupunginisätkin ymmärtäisivät, kuinka tärkeä asia on lasteteatteri kesäteatterissa! Kiitos siitä, Törnävä!

Vastaukset


Vieras

#28 Re: Seinäjoki antaa surkean kuvan itsestään.

2012-12-21 22:55:45

#27: mymmeli - Seinäjoki antaa surkean kuvan itsestään.

Kukahan on sanonut ettei Seinäjoella ole enää lastenteatteria? Luin lehdestä,että Lairikon vaimo kirjoittaa lastenkirjoja ja sitä myöden uskon ja ymmärsinkin, että myös lastenteatteria tullaan näkemään! Eikös rouvan tekstejä ole nähtykin jo lasten näytemissä aiemminkin!Täytyy tutkia ennen kuin hutkii (ja kommentoi)!