Valkealan lukion puolesta

Kommentoitu viesti

Hurmanmäki

#10 Muuttovoitto Valkeala

05.01.2013 10:52

Kyllä ainakin Valkealan aloittavien koululaisten määrät on koko ajan ihan tapissaan että jos se jotain kertoo mihin Valkealan tulevat ikäluokat on menossa. Ei voi verrata koko Kouvolan tilannetta Valkealan tulevaisuuteen.

Helppohan se on laskea kunkin vuoden ekaluokkalaisten ikäluokat yhteen ja siitä haarukoida lukiolaisten määrää. Minusta se näyttää erinomaisen hyvältä tulevaisuutta ajatellen. Tämän esiintulon ajankohdan valinta ei taas mennyt ihan nappiin. Yhteishaut alkamassa ja tuodaan tällainen tutkimus esiin. Tosiaan mitähän käy esim. Elimäen hakijamäärille?

Muistan kuulleeni vanhan Valkealan ja myös nykyisen Kouvolan päättäjän suusta kommentin että Valkealaan ei voi kaavoittaa enää tontteja (saada lapsiperheitä asumaan) paljoa koska kouluista loppuu muuten tilat ja laajennuksien rakentaminen on niin älyttömän kallista.

Vastaukset

Maikka

#11 Re: Muuttovoitto Valkeala

2013-01-05 17:12:24

#10: Hurmanmäki - Muuttovoitto Valkeala

Juuri näin! Ehkäpä Valkeala on liiankin vetovoimainen joidenkin mielestä ja näin ollen sivistyspalveluja karsitaan ja tehdään alue vähemmän houkuttavaksi lapsiperheille..