VAADIMME MUUTOSTA SUSIPOLITIIKKAAN: KANSALAISALOITE

Kommentoitu viesti


Vieras

#5137

28.01.2013 08:25

Uskon että poikii tästä vielä hyvääkin, vaikka Perhon metsästäjät kantavat isoa taakkaa asian eteen. Nyt on päässyt naksahtamaan pahasti joillakin nuorilla elämän hallinta. Heillä ei ole enää minkäänlaista kokemusta historiasta mitä tapahtuu kun valta siirtyy ulkomaille. Missä niin on tapahtunut, tänäpäivänä nähdään nälkää. Kommentoidaan että petoja pitää suojella, metsästys lopettaa, maanviljelys saastuttaa joten sekin joutaa loppua. Asukaa hyvät nuoret jonkin aikaa siellä Saksassa kuinka hyvin siellä näitä oppeja noudatetaan mitä meille yritetään syöttää. Kun syntyy hopealusikka suussa, niin sieltä kumpuaa sellaiset ideologiat. Poliitikot ja virkamiehet tanssivat miten vain, kunhan saavat ääniä ja hyvää palkkaa. Nyt eletään sadussa "Keisarin uudet vaatteet"

Vastaukset


Vieras

#5142 Re:

2013-01-28 11:27:39

#5137: -

Olen asunut Saksassa ja tehnyt siellä työtä metsässä. Ei nämä opit sieltä tule, vaan on tasan sisäsiittoisia. Meidän Vihreät ovat pääasiassa vanhoja stalinistikommareita, sinisalolaisia ja nk. äkkivääriä (Haavisto, Komsi, Hautala, Gronberg, Pulliainen, Hassi...). Suojellut sudet ovat Unionin alueella yksittäisiä laumoja, joiden pitämisestä Unioni maksaa paikallisille hyvän korvauksen. Esim. Romaniassa kasvatetaan lampaita EU:n maataloustuella susien ruoaksi ja Espanjassa vartioidaan EU-tuella pyreneitten sutta siten, että vartiat estävät pääsyn rauhoitusalueelle ja myös tappavat sietä ulos tulleet yksilöt.

Mm.Saksassa ei juurikaan tällaista "susiongelmaa" pääse syntymään syystä, että luonnossa liikkuminen on maanomistajaoikeus. Ts. jos ei ole syytä, pysyt poissa tai poliisi puuttuu asiaan - myös yhteiskunnan omistamilla alueilla. Tämän vuoksi meillä piti aina olla autossa merkki "Forst Arbeit", jotta ei saatu poliisia perään - ja siltikin tulivat varmistamaan (tai puhumaan Matti Nykäsestä ja Jens Waisflogista, Nykänen ja Hautamäki ovat edelleen tunnetuimmat suomalaiset).