Helsingin joukkoliikenteen heikentäminen

Kommentoitu viesti


Vieras

#85

01.02.2013 11:00

Suunnitelmissa siirtää 8-ratikan pysäkki Caloniuksenkadulta Arkadiankadun kohdalle on järjetön, koska bussi 24 pysäkki on siinä Hietaniemenkadun kulmassa. Caloniuksenkadun päässä ei ole mitään. Kummankin linjan pysäkit poistettu.

Vastaukset

Elämmekö vain trendimaailmassa?

#86 Re: Vaihda auto polkupyörään Mechelininkadulla

2013-02-01 11:16:32

#85: -

Aivan uskomatonta, että tuosta vain auto vaihdetaan polkypyörään esittää Marjut Ollitervo Hesarissa 1.2.2013.  Eivät kaikki ole 30-40 -vuotiaita, jotka voisivat pyöräillä.  Sitä paitsi, jos liikut pyörällä ja jätät sen vaikka lukittunakin jonnekin, se varastetaan melko nopeasti.  Eräältä tuttavalta varastettiin samana kesänä 3 polkupyörää, jotka olivat lukittuja.

Tämä pyöräily tuntuu nyt vain olevan niin megatrendi, että luullaan kaikkien voivan pyöräillä.  Kuka olisi eilen pyöräillyt liukkaalla, sateisella, vesilammikoita täynnä olevalla Mechelininkadulla?

Helsingin liikenne saadaan sujuvammaksi, kun julkisten liikennevälineiden taksoja alennetaan, tehdään sujuvia reittejä, koulutetaan kuljettajia tuntemaan reittinsä, jotta voivat palvella matkustajia.  Tällä tavoin Helsingin autoliikennekin pienenee. Tehdään sitten niitä tíetulleja, kyllä niillä saadaan autoliikennettä' pienemmäksi.

Järkeä nyt liikennesuunnitteluun!