Kansalaisadressi telakkateollisuuden turvaamiseksi Suomessa

Kommentoitu viesti

Toinen sivusta seuraaja

#321 Re: Re: Re: Vapaavuoren uusin selitys sekä 302 ja 318

05.02.2013 11:58

Old Timer ja muut,

kannattaa lukea Turun Sanomien Extra 2.2.2013.
Kuusi sivua hehkutusta Vapaavuoresta ja hänen vierailustaan Turussa otsikolla "Periaatteen mies, Kokoomus", joka teki "kaikkensa Turun telakan eteen". Tämä viimeinen siteeraus on Ilkka Kanervan sanomaa.
Nuoruutensa "rötöksien" ansiosta Vapaavuoresta on tullut "Kataisen hallituksen katu-uskottavin ministeri", mikäli Turun Sanomiin on uskominen. Olisi edes tullut "meriuskottavin".
Toisaalta, vankiloiden etupihoilta voisi löytää vielä enemmän katu-uskottavuutta, jos siitä meriitistä hallituksessa on puutetta. Ja löytynee sitä "kotikutoista" uskottavuutta eduskunnasta laajemmalti ihan osatakin takaa.

Peruspalveluministeri Maria on "ministerien muunlaista uskottavuutta" viimeaikoina pyrkinyt omalta osaltaan kasvattamaan hyvin ansiokkaasti.
Joka päivälle on ollut erilainen tulkinta sairaanhoitopiirien lakkauttamisesta. Näitä sanomisia on ministerikollega Jutta pyrkinyt puolustamaan ja "syyllistämään meitä kuulijoita, jotka emme ymmärrä, mitä ministeri tarkoittaa".
Kunnes eilen Sosiaali- ja terveysministeriön kansliapäällikkö Päivi Sillanaukeen oli varmasti todellinen pakko "kävellä ministerin yli" ja selittää, miten asia oiken on.

Hyvin on pullat uunissa (:


Vastaukset

Toinen sivusta seuraaja
Vieras

#322 Re: Re: Re: Re: Vapaavuoren uusin selitys sekä 302 ja 318

2013-02-05 13:07:12


Vielä pakko lisätä uusi tieto:

"SDP on nimittänyt puolueen viestintäpäällikkö Ismo Kainulaisen peruspalveluministeri Maria G-R:n erityisavustajaksi ensi maanantaista alkaen".
Eli, jollei ministeri itse pärjää, niin "tukea riittää".


Kyllä tavallinen kansalainen voi hyvällä syyllä kysyä, että millä ihmeen kriteereillä meillä näitä ministeripaikkoja jaetaan? "Katu-uskottavuus ja höpsöys" ovat jo tulleet todistetuiksi.