Valkealan lukion puolesta

Kommentoitu viesti

ylioppilas vm 1997

#24 Re: Re: Re: Re: Ylioppilas vm 1999

12.02.2013 12:16

#23: Tuomari - Re: Re: Re: Ylioppilas vm 1999

"

Vai olisiko kuitenkin niin, ettet tiedä opettajan työstä yhtään mitään?

End of discussion!"

 

Sen tiedän, mitä sijaisuuksia olen tehnyt, että aika perustyötä tuo on.

 

Kyllä ne kokeet kerkee aika hyvin tarkastamaan ihan normi työpäivän aikana.

 

Niin kysymys olisi siitä, että tulotasosta hieman tingittäisiin, koska yksityinen sektori on niin pieni julkiseen sektoriin nähden.

Ilmeisesti tämä on liian arka keskustelunaihe, joten lienee parempi niin, että lamassakin opettajien palkkoja nostetaan 5-10 %, riippumatta siitä että seudulla on hävinnyt muutamana vuotena noin 4000 työpaikkaa, pääosa teollisuudesta. Ja tämä on siis siltä maksapuolelta.

Kaikkia kiinnostaa miten saa yhteiskunnalta mahdollisimman isot tulot, ketään ei kiinosta miten yhteiskunnan talous saadaan kuntoon, ja velaksi eläminen kuriin. Katso vaikka: www.velkakello.fi

Vaikka verotulot laskisi on niin, että sekä kaupunginvaltuustojen että kaikkien muidenkin on aina saatava julkisella palkankorotuksensa. Sillä ei ole siis tunnu olevaan mitään väliä, että kaupunki / valtio velkaantuu.

 

Tosiasiassa monen työ on verrattain lupsakkaa, viikkotuntimäärät ei keskimäärin järin korkeiksi muodostu. Etätyötä tms. voidaan tehdä myös iso osa.

 

Palkkaa saa kesältä yli 2 kuukauden ajalta, käytännössä ilman työntekovelvoitetta.

 

Alkaako kuulostamaan Kreikalta ?

 

 

 

 

 

 

Vastaukset

Pete

#25 Re: Re: Re: Re: Re: Ylioppilas vm 1999

2013-02-14 18:48:49

#24: ylioppilas vm 1997 - Re: Re: Re: Re: Ylioppilas vm 1999

Hei ylioppilas vm 99!

 

Kun olet selvästi noin kovin viisas, niin ymmärtänet  viisaudessasi myös sen, että tämä vuodatuksesi ei millään muotoa kuulu tälle foorumille. Ihan vaan muistutuksena: Tässä oli aiheena yritys pelastaa Valkealan lukio.