Kansanäänestys vaatimus: Suomesta EU:n osavaltio

Kommentoitu viesti

Leo
Vieras

#30 Hyötyäkin on

05.02.2011 22:46

Kun minä ostan netin kautta lipun sukulaisteni luo Pariisiin, ei tarvitse muuta kuin pakkaan reppuni, menen bussilla lentokentälle, nousen koneeseen, siellä tarjoillaan ruokaa ja viiniä, muutaman tunnin kuluttua olenkin jo Pariisissa. Lompakossa on yhteistä rahaa. Sama kuin matkustaisin Rovaniemelle.
Suomi ei pysty hallitsemaan itseään, 600 vuotta Ruotsin alla, 100 vuotta Venäjän alla, 100 vuotta rauhaa. Oltiin hetken ns. itsenäisiä, jatkuvaa sotaan, ensin keskenämme, sitten Venäjää ja Saksaa vastaan. On Luojan lykky että EU huoli tällaisen roistovaltion jäsenekseen! Olkaamme siitä kiitollisia.

Vastaukset

Vieras
Vieras

#44

2011-02-11 10:43:48

Eiupä ole paljoakaan hyötyä ollut. luvattiin halpoja autoja kuitenkin autojen keskiikä suomessa ylittää jo 20v, kun euhun liityttiin se oli reilu kymmenen vuotta, euro oli kuusi markkaa nyt markka ja euro ovat suunnilleen 1=1 jos markka vielä olisi kuitenkin tulojen kasvua ei juurikaan ole ollut, esimerkiksi automaalaus oli ennen euhun liittymistä n.6000mk sellainen helppo tapaus, nyt siihen on lisätty ainoastaan kustannus nousu, muuten työnhinta on melkeimpä alentunut. sama pätee muissakin palkoissa eli todellisuudessa pieni ja keskituloisten palkta ovat pudonneet 1/6 osaan entisestään kun palkat ei ole nousseet mutta rahan arvo on pudonnut 1/6 osaan entisestä. tietenkin suurituloiset ovat ahnehtineet kaiken hyödyn eu:sta, mutta mitäpä hyötyö siitä on muille kun vielä kaikki rosvot ja raiskaajart tuodaan meille ulkomailta, suomessa on jo 10% vangeista ulkomalaistaustaisia, ennen euta taisi olla alle 1%

Vieras
Vieras

#46 Re: Hyötyäkin on

2011-02-14 13:49:55

#30: Leo - Hyötyäkin on

Menepä huutelemaan noin leipäkassijonossa oleville, pääsisitkö Pariisiin lipittämään viinejä ja mussuttaan juustoja ilman mustaa silmää ja katkenneita hampaita? hyöty EU:sta on marginaalilla, Hienon vapaan markkinatalouden aikaan Suomi on myynyt p***eensä. Tuskanhuutoa ei vielä kuulu ku häpeä painaa päätä syvemmälle turpeeseen.