Emme äänestä sukupuolineutraalia avioliittoa kannattavia

Kanneka
Vieras

#276 Sairasta

24.09.2010 14:28

Homot ja lesbot näyttävät ottavan mielipidevallan Suomessa. Tätä Tarjan valinta kylläkin ennakoi!

Vieras
Vieras

#277 Re: Jo Raamatun ensi lehdillä HELILLE tuomio.

25.09.2010 09:06

muitakin huolia...
Vieras

#279 kiva huomata

26.09.2010 11:17

kiva huomata että noin monilla on asiat niin kunnossa huolehtiakseen toisten avioliitoista. Mäkin alan sitten vouhpottaan kun ei ole tärkeämpää tekemistä!!

Jere Äppelqvist
Vieras

#280 Hyvä asia

26.09.2010 13:02

On olkein lähteä liikkeelle rohkeasti, sillä kysymys on Suomen kansan tulevaisuudesta. Emme voi sivissa katsoa hiljaisina, kun lainsäätäjät tekevät Jumalam tahdon vastaisia lakeja.

marjuskaleena
Vieras

#281 vahvista

26.09.2010 21:24

En hyvä saman sukupuolen liitooja

Vieras
Vieras

#282 Re: Hyvä asia

27.09.2010 09:45

On olkein lähteä liikkeelle rohkeasti, sillä kysymys on Suomen kansan tulevaisuudesta 

Ei voi kuin ihmetellä tuon pienen vähemmistön taikavoimia! Että oikein Suomen kansan tulevaisuuden tuhoavat haluamalla sitoutua uskolliseen parisuhteeseen.  

allekirjoitin
Vieras

#283 On se merkillistä

28.09.2010 12:49

 

Maailma on menossa yhä huonompaan jamaan ja ihmiset eivät tajua, että Juuri niinkuin Jumala on sanassaan puhunut.

Ihminen ylpeydessään astuu Jumalan varpaile yhä enemmän ja enemmän, ja tulokset on nähtävissä. Silti ihminen ylpeydessään vain pilkkaa.

BI & ylpeä siitä !
Vieras

#284 naurettavaa

28.09.2010 22:01

heteroseksuaalit kuvittelevat olevansa "se ainoa oikea seksuaalisuus" toki  seksuaalivähemmistöjä on helpompi sorsia koska ovat _VÄHEMMISTÖJÄ_ tällä adressilla tuskin saavutetaan yhtikäs mitään.

Järjen äänet KD:lle
Vieras

#285 Emme kannata homo- tai lesboliittoja.

28.09.2010 23:09

Homo- ja lesboliitot ovat epäsiveellisiä ja syntiä Raamatun mukaan. On oikein ja omantunnon mukaista äänestää ehdokkaita, joilla kristilliset arvot sekä kirkko- että eduskuntavaaleissa.
Sanna Weckman
Vieras

#286 TAJUTONTA

29.09.2010 00:47

Että vielä nykyään voi löytyä noin SUVAITSEMATTOMIA ja AHDASMIELISIÄ ihmisiä, kuten nämä homojen kaikenlaiset vastustajat. Raamatun kuluneet sanatkaan eivät sovi vastaukseksi kysymykseen "Miksi homoja ei saisi sallia, eikä varsinkaan heidän keskinäisiä avioliittoja?" Jumala loi naisen ja miehen blaa blaa.. Niin loi, ja siksi on olemassa kaksi sukupuolta, jotka molemmat voivat rakastaa ketä ihmistä haluavat, sukupuolesta riippumatta. Homoliittojen lapset eivät kärsi ollenkaan, päin vastoin, heillä on yleensä opettavainen ja rikas pohja elämällensä muiden ihmisten keskuudessa.
Sanna Weckman
Vieras

#287 Joo-o..

29.09.2010 00:53

Ahdasmielisiä kyttääjiä kun noin kovasti häiritsee muiden rakkauselämä. Voi luoja. Kehtaavatkin vielä omalla nimellä esiintyä tällaisen asian puolesta.
Perkele
Vieras

#288 .

29.09.2010 16:12

Jospa vaan käyttäisitte omaa päätänne ja heivaisitte ton "Jumala" paskan veks. " No Jumala sano että se on paha!" aika natsikortti.
tone
Vieras

#289 EI IKINÄ

29.09.2010 19:07

Minun puolesta homoilkoon keskenänsä niin paljon kun haluavat, mutta ei kirkossa. Eroan oitis kirkosta jos niitä ruvetaan siellä vihkimään.
lol
Vieras

#290

29.09.2010 19:56

Mitä se teiän persettä kutittaa jos homot ja lesbot saa mennä naimisiin? Musta se on ihan oikeudenmukaista ja vielä kun saisivat luvan adoptioon niin saatais köyhille, orvoille afrikkalaislapsille hyvä ja rakastava koti. Jotkut ihmiset vain ovat erilaisia ja erilaisuus täytyy hyväksyä!
kristittynuori
Vieras

#291 Re: Re: Elämme vuotta 2010

29.09.2010 23:02

#3: Vieras - Re: Elämme vuotta 2010

mutta Raamattu ei ole ehdoton Jumalan sana, koska Raamattu on ihmisten kirjoittama, ja ihmisillä on asioista omat mielipiteensä ja näkökantansa.

JIK
Vieras

#292 Raamatun sana ei muutu, vaikka ajat muuttuvat.

30.09.2010 12:31

En ole koskaan ymmärtänyt, miksi kirkon pitäisi alkaa toimia omia oppejaan vastaan. Raamatun tulisi olla se ylin ohjenuora, jonka mukaan mennään. Valitettavasti yhä useammin tätä pyhää kirjaa tulkitaan ja muokataan ihmisten tarkoitusperiin sopivaksi (naispappeus, homoavioliittojen hyväksyminen...)... uusimpana pyritään jo kumoamaan koko Uusi testamentti ja Jeesuksen ihmeteot huuhaana ja liioitteluna - näin saadaan taas perusteluja sille, ettei Raamattua pidä tulkita niin kirjaimellisesti, eikä uskoa kaikkea siihen mitä siellä kirjoitellaan. Kirkko ei enää pyri miellyttämään Jumalaa, vaan ihmistä. Ja mitä sanookaan Raamattu tästä?

Ei ole kristityn tehtävä tuomita ketään tämän tekojen perusteella. Ihmistä voi rakastaa tämän teoista huolimatta. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että ihmisen teot pitäisi hyväksyä.
en äänestä KD
Vieras

#293

30.09.2010 20:35

Ei ole vaikea arvata miksi teillä ei ole mitään perusteluja tässä adressissa. Koska tiedätte että jeesustelijoita ei oteta kauhean vakavasti. Mitäköhän Jeesus olisi sanonut tällaisesta syrjinnästä ja lähimmäisenrakkauden puutteesta?

Ei pysty ymmärtämään tällaisia ahdasmielisiä ja itsekkäitä ihmisiä..
MASA
Vieras

#294 Hyvä asia !

30.09.2010 22:09

Tähän on tultu,kun ei tiietä, mitä Jumalan Pyhä Sana sanoo samaa sukupuolta olevista "liitoista" Yököttävää!! Eikö papit ja poliitikot lue Raamattua? Saisivat hävetä ja tehdä kiireesti paannus,ennenkuin on myöhäistä.Tälläinen jumalaton menohan johtaa koko meijän kansakunnan tuhoon.Saammejumalan vihan ja tuomion osaksemme kaikki.Parannuksen armoa tartteemme kaaikki,mutta päättävät elimet ennenkaikkea.Tää on tosi.

Vieras

#295 kaikella kunnioituksella, mutta siirtykää vuoteen 2010

01.10.2010 13:21

antti vaurio porista
Vieras

#296 homo on itse asiassa omasta mieltyksestä ......

01.10.2010 16:36

mieliala on erilainen omasta tunnen elämästä.mielty samaan sukupuoliin se johtuu omasta mielialasta.tottakai ihminen ei huomaa olevansa väärässä suhteessa.pitäisi tajuaa mennä psykoterapiaan tai jeesuksenluo.parane itse ,jos haluat katkaista pakonomisesta mieltyksestä samaa sukupuolia kohtaan.hyvää uutista!
Lars Waris
Vieras

#297 Sairaita luonnottomia lakiesityksiä

01.10.2010 17:09

Vastustan ehdottomasti luonnonvastaisia laikiesityksiä kuten tämä sukupuolineutraali avioliitto. Tällainen luonnnonvastainen liitto on kuitenkin vain välivaihe ja tarkoitus on varmasti jatkaa samalla linjalla lukumäärä neutraalilla ja lopuksi varmaan lajineutraalilla avioliittomallilla! Näihin liittoihin ei kukaan normaali hetero ihminen varmasti mene ja tällaiset liitot tulisivat koostumaan juuri näistä seksuaalivähemmistöihin kuuluvista ihmisistä lapsineen. Tällainen järjetön kehitys on todella surullista varsinkin lapsien kannalta jotka saavat todella kieroutuneen perheen mallin tällaisissa sairaissa perheen irvikuvissa kasvaessaan! Tässä maassa on aika vähän ihmisiä joilla on kanttia vastustaa julkisesti tällaista sairasta kehitystä, iloisena poikkeuksena persujen Oinonen ja Kd:n Päivi Räsänen. Lisää rohkeita ihmisiä kehiin jotka eivät pelkää jonkun Setan tai vihreiden homofoobikko nimityksiä ym soopaa!Kuvitteleeko esim kokoomuksen johto kannattaessaan sukupuolineutraalia avioliittomallia saavansa enemmän äänestäjiä? Ainakin minä varon visusti äänestämästä tallaisia perverssejä arvoja kannattavia puolueita jotka ovat hylänneet entiset hyvät aatteensa ja lähteneet näiden Setalaisten ja vihreiden kanssa samoille linjoille.
Vieras
Vieras

#298 Re: TAJUTONTA

01.10.2010 17:20

#286: Sanna Weckman - TAJUTONTA

Raamattu on jumalan sanaa uskoit tai et. Raamattu ei käske vihaamaan lähimmäistä vaan rakastamaan, koskee myös homoja. Jeesus on kuollut jokaisen puolesta ja ylösnoussut ja antanut elämän kaikille jotka hänet ottavat vastaan. On kuitenkin hänen sanaansa vastaan elää synnissä ja siksi jos ihmisellä on taipumuksia jotka jumalan sana ilmoittaa synniksi on niistä tehtävä parannus, tähän Jeesus lupaa antaa voiman kun hänen luokseen tulee. Eli Homoilla on mahdollisuus tulla Jeesuksen luo sellaisina kuin ovat, kertoa ja tunnustaa syntinsä, "jokainen ihminen on syntiä tehnyt ja jumalan kirkkautta vailla sanoo raamattu", ja tehdä parannus, Jeesus antaa voiman muuttumiseen ja eheytymiseen vaikka nämä homojärjestöt kuinka vihaisivatkaan kun eheytymisestä puhutaan. Ei uskovaiset homoja vihaa vaan luottavat siihen mitä raamattu sanoo ja yrittävät sen mukaan elää. Se ei ole ahdasmielisyyttä jos uskoo sen mitä jumala sanassaan sanoo.

keskustelun lukenut
Vieras

#299 pelottavaa..

01.10.2010 17:51

kirjanpalvojat, sitten kun alatte taas tappamaan ihmisiä, jotka kirja käskee tappamaan, pyydän, pysähtykää hetkeksi miettimään.. huh huh...

noniin.. siinä oli se tärkein (yritän omaa kirkkoon kuulumatonta elämääni turvata, jos vaikka se kiihkouskovainen, joka Jumalan-veitsi kädessä miuta paholaista joskus yrittää puhdistaa, sattuisi tämän lukemaan) ;) mutta löysin kyllä mielenkiintoisen pointin: kirkko lakkasi vihkimästä miespareja vasta 1300-luvulla..

"Oi Herra ja Valtias, joka olet armollinen ja ihmisiä rakastava, joka loit ihmissuvun kuvasi ja kaltaisuutesi mukaan ja joka katsoit sopivaksi pyhien apostoliesi Filippoksen ja Bartholomeoksen liiton ja yhdistit heidät toisiinsa ei luonnon vaan uskon ja hengen sitein. Kuten katsoit pyhät marttyyrisi Sergioksen ja Bakkoksen arvollisiksi liittymään yhteen, siunaa nyt nämäkin palvelijasi N. ja N., jotka ovat yhdistyneet toisiinsa eivät luonnon kautta vaan uskossa ja hengessä, ja anna heille rauha, rakkaus ja yksimielisyys. Puhdista heidän sydämensä kaikesta liasta ja epäpuhtaudesta ja suo heidän rakastaa toisiaan ilman vihaa ja pahennusta kaikkina heidän elämänsä päivinä Jumalansynnyttäjän ja kaikkien pyhiesi rukousten tähden, sillä Sinulle kuuluu kaikkinainen kunnia." (Grottafergata, folio 86v/87v)

näin siis kristilliseen liittoon nämä nykyiset syntiset "muuttumattoman" sanan avulla siunattiin.

loppusanat: älkää hyvät ihmiset sekoittako uskontoanne politiikkaan.. pyhä kirjanne vaatii tuhoamaan niin monia kansoja (jostain syystä useat näistä kansoista on jo hävinneet)
Äänestäjä
Vieras

#300 en allekirjoita

01.10.2010 18:05

Suurin osa adressia puoltavista vaikuttavat mieleltään häiriintyneiltä. Hulluus se vasta onkin luonnotonta.