Uusi suuri Kouvola sinetöi Orilammen majan kohtaloa

viekas repolai
Vieras

#51 repolainen

13.11.2010 19:06

Mitä yhteistä on Kiehtovalla Kouvolalla,Kinno ketterä kumppanilla ja Valehtelioiden klubilla??
aimo vuorenpää
Vieras

#52

14.11.2010 16:30

Olen ollut vuohijärvellä kalastelemassa ja muutenkin kesät lepäniemessä ja siellä on palvelua ihan rittämiin.Siellä voi pitää omitoimilomia tai jos haluaa vaihtelua niin voi mennä orilammenmajalle tai jos haluaa olla eläinten kanssa tekemisissä voi mennä
kinansaareen Raimo ja Raili Koskisen luo.
Tämä on aivan turhaa verorahojen tuhlausta.
Rahat voisi laittaa esim vanhuksille ja palvelutaloihin ja teiden ylöspitoon jne...
Toivottavasti päättäjille tulee
järkeviä ajatuksia eikä vaan huuhaa mietteitä
Tuomo Pokki
Vieras

#53 orilampi kunniaan,ei kaupungille

16.11.2010 20:51

OriLampi on pohjoisValkealan parhain yrittäjä
viihtyvyyden ja ravintola palveluide antaja.
Ei täällä tarvita Kaupungin laitoksia pilaa-
massa Hillosensalmen katukuvaa.
Erämaakeskuksen puolesta
Vieras

#54 Alueelle olisi tulijoita mutta palvelut puuttuvat

16.11.2010 21:56

Repoveden alue on tunnettu, mutta ihmisten pääsy alueelle on estetty. Sinne ei ole kunnollisia liikenneyhteyksiä ja jos jollain kuljetuksella sattuu pääsemäänkin niin majoitustilat eivät vastaa tämän päivän tarpeita. Majoitus- ja ravintolapalvelvelujen pitäisi vastata tämän päivän lapsiperheiden vaatimaa tasoa. Perheet haluavat kunnollista majoitusta kohtuulliseen hintaan. Erämaahan voi mennä teltan kanssa yhdeksi yöksi tai tehdä patikoiden päiväretkiä lasten ehdoilla, mutta tulo- ja lähtöpäivinä halutaan kunnollista palvelua.

En missään nimessä halua entisenä valkealaisena väheksyä Orilampea, mutta ehkä tuo luontokeskus ei sittenkään ole mikään huono idea ja uskon vakaasti, että se tuo lisää asiakkaita myös Orilammen lomakeskukselle ja luonto-oppaille sekä kaikille muille alueen yrittäjille. Koittakaa saada asia etenemään hyvässä hengessä sillä idea on tosi hyvä ja olisin todella pettynyt jos sen paikallisten henkilöiden erimielisyyden vuoksi kuopattaisi.
VK
Vieras

#55 Suomea parhaimmillaan

17.11.2010 23:14

Alue on ensinnäkin käsittämättömän kaunista luontoa, Suomea rikkaimmillaan. Toinen matkailukeskus vaatisi ympäristön kannalta raskaan veron ja aiheuttaisi tahallista haittaa jo kauan yritystoimintaa tehneelle perheelle. Orilammen maja on muotoutunut osaksi seutua, isännän järjestämät iloiset veneretket Repoveden järven selällä, mitä parhaat kotimaisista aineksista valmistetut ruoat ja historiaa huokuva leirintäkeskus illan bändi- ja karaokeviihteestä ja rantasaunoista Paras lajissaan tässä maassa. Luonnon ja elinkeinon yhdistämistä parhaimmillaan.

Tämä hanke on hieman kuin rakentaisi 2 rinnakkaista sähköjohtoa välille A-B, täyttä hukkaa (sutta siis, muttei eläintä).

Vieras

#56

17.11.2010 23:24

*illan bändi- ja karaokeviihteestä ja rantasaunoista puhumattakaan.
Mökkeilyä rakastava nuori
Vieras

#57 6,2 milj. euroa maksava matkailukeskus mökkinaapuriksi

19.11.2010 18:47

Mitenkäs se mökkirauha...? Taitaa olla päättäjillä tylsää kun ei löydä niitä oikeita ongelmia joihin puuttua ja laittaa rahaa! Ketkä ovat ne ns. osapuolet joiden mielipiteitä on aiheesta kysytty? Hillosensalmen ympäristö ei mitään turistirysiä kaipaa. Orilammelle kuuluisi antaa mahdollisuus kehittää tarjontaansa ja sen pitää olla ainoa kyseisen alueen matkailukeskus (lahjoittakaa mielummin tukipaketti Orilammenmajalle, jotta saadaan nopeammin tarvittavat palvelut tasokkaimmiksi). Kuka sitäpaitsi tarvitsee keskelle korpea lisää kokoustiloja??!?

Repoveden kansallispuiston ideana on, että jokainen kaunista luontoa rakastava ja siellä liikkuva löytää tämän aarteen ITSE! Tärkeimmät palvelut löytyy lähistöltä. Lapsiperheet voivat matkustella muualle jos ei telttailu ja Orilammen loistavat ateriat kiinnosta. Valkealan luonto on pysynyt kauniina ja raikkaana sen ansiosta, että sen ympärillä ei pyöri raha ja älyttömät bisnekset. Kunnioittakaa luontoa ja unohtakaa ne suuret voitot!!

"Alueelle olisi tulijoita mutta palvelut puuttuvat"- kirjoittaneelle henkilölle sellaisia terveisiä, että Repovesi ei olekkaan mikään koko perheen rällästyspuisto! Alueella on säilytettävä sen "koskemattomuus" joka juuri tuo ihmisiä metsään. Siellä kuuluu rauhoittua ja unohtaa arjen kiireet. Nykyään joka paikka kuhisee ihmisiä. Miksi Valkeala ei voisi tulla kuuluisaksi rauhoittavasta ympäristöstä jossa ei ole vaaraa törmäillä isoihin turistiryhmiin.

Mökkiläisten kannalta tätä hanketta ei ole luultavastikkaan mietitty. Alueella on runsaasti kesäasuntoja (mutta eihän sitä haluta huomata). Rakennusvaiheessa Hillosensalmi olisi moneksi vuodeksi myllätty, tyynellä ilmalla meteli kantautuisi kauas, entä sitten kun ne turistit tulisivat? Hmmmm... Hermoja raastava ajatus! Niin ja olikos se vielä niin, että asiakkaita voitaisiin hankkia rajan takaa Pietarista!? Veikkaan, että kenelläkään tämän hankkeen päättäjällä ei ole omaa kesämökkiä 5km säteellä tulevasta matkailukeskuksesta!?

Tämän hankkeen toteuttaminen olisi todella itsekästä!!! Miten tällaista voidaan edes keksiä?
vm.51
Vieras

#58 Ihana orilampi

27.03.2011 09:17

Olen vieraillut orilammella kerran kesässä sen perustamisesta alkaen ja halua tehdä sen jatkossakin.

Vieras

#59 Re: Valkealan vesillä...

12.07.2014 23:46