Puolueita kohdeltava tasa-arvoisesti

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Puolueita kohdeltava tasa-arvoisesti.

Jouko Piho
Vieras

#26 Aiheellinen adressi

15.01.2011 19:25

Maasta se pienikin ponnistaa. Ideat ja ajatukset ovat tärkeimpiä, ei se, kuinka paljon niillä on tällä hetkellä kannatusta. Jo huomenna suurin osa voi olla samaa mieltä.
Tuomas Santakallio, Ehdokas, Jyväskylä, Piraattipuolue r.p.
Vieras

#27 Lakia tulee noudattaa, eikö vain?

15.01.2011 20:18

Olen Piraattipuolueen kansanedustajaehdokas Jyväskylästä, Keski-Suomen vaalipiirissä. Puolueita tulee lain mukaan kohdella tasavertaisesti medianäkyvyydessä. Jo lain noudattaminen vaikkapa valtion omassa mediassa, Yleisradiossa, antaa maamme äänestysikäisille aidon käsityksen siitä, millaisia vaihtoehtoja heille näissä Suomen tulevaisuuden kannalta erittäin tärkeissä vaaleissa on tarjolla.
Suomen Kuningas
Vieras

#28 Vaalikaamme oikeudenmukaisuutta!

15.01.2011 23:01

Päätin että annan ääneni tässä oikeudenmukaisuutta vaalivalla ja vaativalla adressilla, vaikka en kannata missään nimessä tasa-arvoa, johon otsikko viittaa. Tasa-arvo ei ole Raamatullisella pohjalla. Miettikää itseksenne, kuinka pitkälle uskonto ynm. asiossa kannattaa vesittää oikeudenmukaisuutta -puolustavia adresseja tasa-arvon nimissä? Haudatkaamme vihdoin tasa-arvo suomesta.
Pyhittäytykää taistoon Raamatun Sanasta eläen.
Solaris
Vieras

#29 Police forgeries

17.01.2011 21:38

mauri nygård
Vieras

#30 Ei ole suuria puolueita

19.01.2011 17:23

Ennen vaaleja millään puolueella ei ole yhtään ääntä tai yhtään kansanedustajaa. Kansa voi halutessaan, siis demokratiassa, panna koko eduskunnan uusiksi. Äänestää vaikka niin, että siellä ei ole yhtään edellisten eduskuntapuolueiden ehdokasta. Niinpä nyt sieltä pitäisikin ulkoistaa kaikki EU-puolueet. Valitettavasti Soinikin kuuluu näihin. Hän on ilmoittanut, että ei ole vaatinut eroa EU:sta. On myös kertonut, että jos ei saa enemmistöä eduskuntaan, niin tehdään sitten niin kuin enemmistö eli vanhat puolueet haluavat ja Timo on valmis ministeriksi tuota entistä politiikkaa toteuttamaan. Kokoomuksesta toivotettiinkin jo tervetulleeksi hallitukseen. Soinin puolue on siis bluffi, jotta todelliset vaihtoehdot kuten Itsenäisyyspuolue (IPU) eivät pääsisi esille. Soini on myös kertonut kannattavansa henkilökohtaisesti Natoa.
Aune Mänttäri
Vieras

#31 EU-Lainsäädäntö suojelee syrjintää-Valta on päätöksen tekijällä!

19.01.2011 18:25

TV:n vaalilähetykset ja muut ajankohtaiset- yhteiskunnalliset- puoluepoliittiset ohjelmat ovat yleistyneet television näkyvyyden myötä.
Tästä kehityksestä on esimerkkinä, että uutislähetykset tuotetaan ympäri vuorokauden puolentunnin välein radiossa monella kanavalla. TV-lähetykset klo 6.00 jälkeen aamulla myös puolentunnin välein.

Uutis tulvan voimalla ajetaan ihmisten
a i v o i h i n mielikuvat joilla puoluevaltaa hallitaan.

Vaalilähetykset laajentuivat 1960 luvulla ne olivat katsotumpia kuin silloiset presidentin kutsut.
Minun mielestäni sanaharkkaa tuli ainoastaan toimittajien kanssa jotka olivat koulutettu syrjivään ja pimentävään taktiikkaan lähetysten aikana.

1970 luku oli mielestäni parasta tasa-arvo kehityksen aikaa. Siihen aikaan sopi myöskin hyvin yhteinen puoluepoliittinen julkinen esiintyminen ja keskustelu sillä muutoinkin tuona aikana hyväksyttiin ja säädettiin sosiaalisia oloja ja perusoikeuksia koskevaa lainsäädäntöä.
Tasa-arvo ei tuolloin ollu "kirosana" kuten demokratian muututtua nyt tarkoituksenmukaisuus-puolue-politiikaksi asianlaita on.
Denokratiaa laajennettiin 1980 luvulla niin, että käytäntöön otettiin alueelliset TV-vaalitentit.
Suomen lait perustuslakeja myoten ovat muutettu EU-direktiivien vaatimaan muotoon.
EU:n ei ole entiseen Suomeen verrattava oikeusvaltio.
Meppiemme ääni ei ole edes kärpäsen surinan veroista EU:ssa siellä missa asioistamme päätetään.
Risto Pekka Mänttäri
Vieras

#32

19.01.2011 18:31

TV_luvan maksajat/
veronmaksajat emme erittele puolue-eliittiä etuoikeutetuksi.
Puolua-eliitti, haloo haloo...

täällä maanpinnallakin ajatellaan.....
Markku Papinniemi
Vieras

#33 Muutoksen asialla, tasa-arvon puolesta

22.01.2011 13:33

Lakia rikkova YLE:n johto täytyy laittaa vastuuseen.

OIKEUDENMUKAISUUTTA VAADITAAN
Vieras

#34 Puolueita kohdeltava tasaarvoisesti

26.01.2011 13:04

Tasa-arvoahan sitä pitäis olla myös monessa muussakin asiassa, mutta poliittinen taho ei ole mielestäni huomioinut näinkin vakavaa lakia minkä ovat säätäneet. Laitan nimeni teidän adressiin siinä toivossa että katsotta myös mun viestiä ja otatta käden sydämelle koska jätän teille kaikille puolueille haasteellisen tehtävän.Kuka teistä puolueista on se joka uskaltaa lähteä vetämään lastensuojelu asiaa missä oikeasti vaaditaan, "kuuntele perhettä ja kunnioittaa myös".Katsotaan sitten kun äänestys aika koittaa ketä me äänestetään meitä on paljon tämän asian takana. Katsokaa Adressia löytyy sivulta 6 tai 7 "Autetaan vammaisperhettä taistelussa huostaanottoa vastaan." Tänne kun laitatta nimejä niin kertoo paljon puolueiden voimasta kun on aika äänestää.Tässä jos missä punnitaan kannattaako olla tasa-arvoinen.
Petri Kaivanto
Adressin tekijä

#35 ETYJ:n vaalineuvojat Helsingissä

27.01.2011 18:05

Tapasin ETYJ:n vaalineuvojat Muutos 2011 -puolueen nimissä tiistaina, tässä Itsenäisyyspuolueen uutinen omasta tapaamisestaan:

http://ipu.fi/?p=1561
Petri Kaivanto
Adressin tekijä

#36 ETYJ:n vaalitarkkailijat Suomen!

17.02.2011 05:32

http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/2011/02/1274689/suomeen-tulee-ensimmaista-kertaa-etyjin-vaalitarkkailijoita

YLE rikkoo lakia. Eduskunnan ulkopuolisille puolueille pitäisi antaa paljon enemmän mahdollisuuksia kertoa tavoitteistaan YLEn kanavilla. 10 minuuttia Radio Suomessa ja pelkkä niiden oma ohjelma "Vaalikenttien haastajat" ovat silkkaa v-i-t-t-u-i-l-u-a. Miten haastaa eduskuntapuolueiden puheenjohtajat, kun ei edes pääse samaan ohjelmaan?

Tässä vähän demokratian parannusehdotuksia:
http://kaivanto.blogspot.com/2011/02/demokratian-parannusehdotuksia.html

Timo K. Perttilä
Vieras

#37 "ON AIKA...!"

24.03.2011 08:18

TOIMITTAJAN ON TULTAVA TOIMITTAJAKSI.
YKSINKERTAINEN TOTEAMUKSENI,ON MAHOTON TEHTÄVÄ - USEIMMILLE "TOIMITTAJILLE!"
Axu Rajasalo
Vieras

#38 Ylessä työskentelee ihan matti meikäläiset...

24.03.2011 10:56

Ei kannata suututtaa niitä... ne on kuitenkin meidän puolella...

Vieras

#39

24.03.2011 18:39

Päivän selvä asia, tulisi olla!