Stop eläinsuojeluterrorismille.

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Stop eläinsuojeluterrorismille..

Vieras
Vieras

#226 Re: "Vaaditaan tälläisen toiminnan tukemisen lopettamista meidän verovaroin. "

03.02.2011 19:33

#207: - "Vaaditaan tälläisen toiminnan tukemisen lopettamista meidän verovaroin. " 

muuten ehkä asia sivu toi sikatehtaat.fi  mutta se on vaan täyttä sontaa koko juttu eli ei kerro oikeaa totuutta


Vieras

#227

04.02.2011 11:39

Ollaan oikealla asialla
Vieras
Vieras

#228 Re: Stop eläinsuojeluterrorismille.

04.02.2011 13:47

#6: maatalon tytär ja maanviljelijän äiti - Stop eläinsuojeluterrorismille. 

 Nämä jotka tekevät Bisnestä, eläinten kustannuksella ja että tuotantoeläimet voivat todella huonosti, niin näille linnantuomio ja ikuinen eläintenpito kielto.

Se on todella hyvä asia, että nämä järkyttävät kuvat, on saatu kaikkien nähtäväksi, kuinka huonosti eläimet voivat näissä suurteho laitoksissa.

Lisää tietoa ja kuvia tulee näistä keskitysleireistä, miten näissä vielä tänäkin päivänä eläimiä kohdellaan.

Hävetkää ja menkää eläinten rääkkääjat, peilin niin näette naaman, jolle eläin ei merkitse muuta, kuin miten saatte eläimistä  kaiken hyödyn itselenne. Näille rohkeille ihmisille, jotka kuvasivat nämä järkyttävät kuvat, niin heille pitää valtion myöntää palkinto, tammenlehvien kera.


Vieras

#229 tiedoksi

04.02.2011 14:16

Kuka tämä sälli Hannu Koivisto oikein on,joka rupeaa vaatimaan rankaistuksia näille rohkeille ihmisille, jotka toivat nämä järkyttävät kuvat koko Suomen kansan nähtäviksi. Ihmiset eivät ole olleet aikaisemmin tietoisia, kuinka eläimiä rääkätään ja kohdellaan näissä tehotuotanto laitoksissa.
Rupea sinäkin Koivisto ja te kaikki muutkin, jotka hyväksytte eläinten huonon kohtelun, niin ruvetkaa edistämään eläinten hyvin vointija, että niillä oli hyvät oltavat. Näille tulee tuomio, jotka kohtelevat eläimiä hirvittävissä oloissa.
Odotamme lisää,materiaalia ja kuvia naistä tiloista, ja näitten tilojen nimet julkiseksi, missä eläimet kärsivät.
Ja sikafarmari ministeri Sirkka- Liisa Antilalle, pitää antaa lopputili, hän ei ole pätevä henkilö hoitamaan eläinte asioita, oli sitten kysymyksessä, tuotanto, tai luonnon eläimet.
Vieras
Vieras

#230 Re: Re: Neljälle syyte sikaloiden kuvaamisesta

04.02.2011 14:24

#220: Vieras - Re: Neljälle syyte sikaloiden kuvaamisesta  

 Mekin tulisimme kyläilemään näitten eläinrääkkäijen kotiin ja tiloille, olkaa rohkeita ja ilmoittakaa tarkat tiedot näistä tiloista, joissa eläimet kärsivät, meillä on huippuluokan elokuva kamerat, joilla saamme tarkkoja kuvia, näistä kärsivistä eläimistä.

Peikko
Vieras

#231 Reilu meininki

04.02.2011 14:47

En jaksa uskoa, että kukaan kieltäisi näiltä "aktivisteiksi" itseään kutsuvilta omankädenoikeuden harjoittajilta visiittiä tuotantotiloihin, kunhan vaan tulisivat PÄIVÄSAIKAAN JA KYSYISIVÄT ENSIN, VOIKO ELÄINSUOJIIN MENNÄ ! Melko varmasti lyhyelläkin varoitusajalla eli n. 5 minuuttia, saa opastetun kierroksen. Mutta kun ei istu ideologiaan, pitää saada kiksejä. Sellaiset asiat kuin eläinten hyvinvointi (juuri tuo säikyttely öisin ja nautojen pakkaseen juoksuttaminen) ja ihan muuan pikkujuttu, tautivaara, ovat päässeet näiltä hysteeristä kiihkoaan tyydyttäviltä manipulaation uhreilta tyystin häviämään mielistä. Kaikkinainen taloudellisen vahingon aiheuttaminen on heidän piireissään kansalaishyve. Mitäs siitä, jos viikon ruoat lentävät automaatista pitkin karsinoita ja sotkevat paikat ja eläimet. Molemmat varmaan nauttivat; "aktivistit" ja eläimet. Molemmat nimittäin täytyy kuivata...
kuvaaja
Vieras

#232 Re: Valmis

04.02.2011 16:17

#179: Esa - Valmis 

 Esan selkänahkaa voisi voidella PESÄPALLO mailalla, niin että luu paistaa, häpeä nämä eläinten suojelijat oavat, mukavia ihmisiä ja niitähän me tarvitsemme lisää, jos läpäiset kokeneen, niin voisimme ottaa myös sinut, kuvaamaan, näitä eläimiä, minkä laisissa oloissa ne elävät, todella uskomatonta että vielä tänäkin päivänä eläimet ovat niin surkeissa oloissa, näille tehotuontoa eläinten kuskustannuksella, tekevät

Bisnestä, niin näille ihmisille pitää ruveta tulemaan vankeutta, ei enää näitä mitättömiä sakkoja, kansa on puhunut.

 

Vieras
Vieras

#233 Re: Re: Stop eläinsuojeluterrorismille.

04.02.2011 16:27

#228: Vieras - Re: Stop eläinsuojeluterrorismille. 

Tuskinpa syytteitä olisi 4 eläinaktivistille tullut, jos olisi löytynyt huonostihoidettuja eläimiä.  Ihmettelen suuresti, kuinka muut ihmiset eivät löydä niitä vierraillessaan tiloilla.  Eläimiä pitäisi kunnioittaa ja antaa niille nukkumisrauha.

  Sikakuvissakin oli  pelokkaita ilmeitä, kun sikalaan oli tullut yöaikaan tuntematon/tuntemattomat henkilöt.

Lihankulutukseeni eivät kuvat vaikuttaneet,koska olen nähnyt kuolleita eläimiä ja jopa halvaantuneita.

Halvaantuneen eläimen hoito tehoaa useinmiten ja eläin saa täten elää.

Mielestäni suomalaiset tilat hoitavat tunnollisesti tilojaan ja saavatkin tunnustusta.

olen jo käynyt ministeriössä puhumassa
Vieras

#234 Re: "vaaditaan tälläisen toiminnan tukemisen lopettamista meidän verovaroin. "

04.02.2011 16:30

#1: suurkapitalisti - "vaaditaan tälläisen toiminnan tukemisen lopettamista meidän verovaroin. " 

 Nyt STOP, näille tehotuonoille ja eläinten huonoille oloille, näille eläinten rääkääjille vaadimme, että he vaihtavat paikkaa eläinten kanssa, koko heidän suku samaan karsinaan ja näihin pieniin häkkiin, tulememme kuvaamaan ja kysymme, miltäs nyt tuntuu, olla samoissa paskoissa ?

Vieras
Vieras

#235 Re: Re: "vaaditaan tälläisen toiminnan tukemisen lopettamista meidän verovaroin. "

04.02.2011 16:47

#234: olen jo käynyt ministeriössä puhumassa - Re: "vaaditaan tälläisen toiminnan tukemisen lopettamista meidän verovaroin. " 

Voisitko mainita muutaman tilan, niin voisin päivällä käydä tutustumassa eläinrääkkäystilaan.  Tietenkin sopisin tilan väen kanssa tulostani. 


Vieras

#236 Maailma on tullut (jälleen) hulluksi

04.02.2011 19:00

Jaaha, joku ehti tietenkin vetää jo aikaisemmissa kommenteissa sen kuuluisan natsikortin hihasta. Ketkä ovat muuten maailmanhistorian tunnetuimpia vegaaneja ja eläinoikeusaktivisteja. kts. vastaus: http://www.kansallissosialismi.org/elainoikeudet.php
Esa
Vieras

#237 Re: Re: Valmis

04.02.2011 20:57

#232: kuvaaja - Re: Valmis 

et uskaltaisi tulla edes lähelle mua vaan juoksisit kaukana kun ernsimäisen kerran näkisit mut livenä!! niin ja semmoset pesäpallo mailat pistetään polttopuiksi meillä päin jos niitä yritetään käyttää jonkun lyömiseen!!

Eero Vuorela
Vieras

#238 kysyn vaan.

04.02.2011 21:00

kertokaa hyvät terroristit miksi te olette kuvanneet vain noita sairas karsinoita?? eikö olisi parempi ollu kuvata koko sikala??
pelle peloton
Vieras

#239 telkien takana

04.02.2011 21:18

kyllä ekoterroristejä muuten nyt vituttaa kun syytteitä ja linnaa paukkuu! ja se on muuten oikein. meidän karjasuojiin olenkin rakentanut keskuslukituksen hähh.. hähhää... linnatuomio laukee välittömästi se hyvän elokuvakameran käynnistykseen. hähää  hähähää..

Vieras
Vieras

#240 Re: Maailma on tullut (jälleen) hulluksi

04.02.2011 21:22

#236: - Maailma on tullut (jälleen) hulluksi 

 kasvissyöjien jäljet ovat aina loppuneet lyhyeen.

Vieras
Vieras

#241 Re: Re: Maailma on tullut (jälleen) hulluksi

04.02.2011 21:43

#240: Vieras - Re: Maailma on tullut (jälleen) hulluksi 

kunhan ei vaan alkaisi taas maailman sota noiden eläinterroristien takia

Vieras
Vieras

#242 Re: Re: Re: Maailma on tullut (jälleen) hulluksi

04.02.2011 21:56

Vieras
Vieras

#243 Re: Re: Re: Re: Maailma on tullut (jälleen) hulluksi

05.02.2011 22:24

#242: Vieras - Re: Re: Re: Maailma on tullut (jälleen) hulluksi 

Apua mitä me sitte tehdään ku sota syttyy?? Ai niin onhan meillä aseet millä puolustautua mutta entä nuo eläinterroristit ne taitaa jopa kieltäytyä armeijasta ja muutenkin aseista että eihän tässä ole mitään hätää!

Vieras
Vieras

#244 Re: Re: "vaaditaan tälläisen toiminnan tukemisen lopettamista meidän verovaroin. "

06.02.2011 11:22

#234: olen jo käynyt ministeriössä puhumassa - Re: "vaaditaan tälläisen toiminnan tukemisen lopettamista meidän verovaroin. " 

Voisin mielelläni vaihtaa paikkaa meidän lehmien kanssa.

Lehmillä kun on hieno, moderni koti (itse asun appivanhempieni 70-luvulla rakentamassa vetoisassa hometalossa, mielummin kun rakensimme lehmille paremmat tilat kuin itsellemme).

Lehmillä on myös aina valmiiksi katettu ruokapöytä (itsellä on jääkaapissa turhan usein vain valo),

Peti puhdistetaan kaksi kertaa päivässä ja on mukavan pehmeä (kuka ostaisi mulle uuden patjan kuluneen vaahtomuovin tilalle ja petaisi mun pedin joka päivä??).

Lehmillä on säännöllinen hierova utareiden tyhjennys (kolme lasta imettäneenä tiedän sen pakahduttavan kivun rinnoissa jos vauva päätti vetasta pitkät päiväunet eikä herännyt syömään).

Lehmillä on myös säännöllinen vuosittainen lääkärin tekemä terveydenhoitotarkastus (itsellä on työterveyshuoltokäynti terveydenhoitajan luona periaatteessa joka neljäs vuosi, käytännössä joka viides...).

Sairauden yllättäessä lehmä saa avun heti ja lääkärin paikalle samana päivänä (itse saa lääkärille ajan hyvällä tuurilla samalla viikolla ja sittenkin joutuu odottamaan tuntitolkulla terveyskeskuksen odotushuoneessa).

Jälkikasvusta ei tarvitse huolehtia yksin, ilmainen hoitaja huolehtii vasikankin hyvinvoinnista (itsellä tuo jälkikasvu on täysin omalla vastuulla ensimmäiset noin parikytvuotta).

Tätä listaustahan voisi jatkaa vaikka kuinka pitkälle, mutta pointti on se ettei me todellakaan pidetä noita eläimiä huonosti vaan monessa asiassa niiden tarpeet menee jopa omien ja perheen tarpeiden edelle. Esimerkiksi suunniteltu lomareissu perutaan jos lehmien etu niin vaatii, emme voisi kuvitellakkaan lähtevämme reissuun jos joku lehmistä sairastuisi. Lapsetkin ovat oppineet, että elämä menee maatilalla näiden eläinten ehdoilla.

Mutta turha kait teille, hyvät eläintensuojeluihmiset, on tässä mitään yrittää selvittää kun, ette suostu uskomaan meitä kumminkaan. Minulle riittää kun tiedän itse tekeväni hyvää työtä ja parhaan kiitoksen saa noilta navetan eläimiltä.

Lypsykarjatilallinen
Vieras

#245

06.02.2011 12:05

Kiitos teillle kaikille ihanille ihmisille, jotka arvostatte meidän työtämme. Onneksi teidänlaisianne on suurin osa Suomen kansasta. Me rakastamme näitä eläimiämme ja teemme kaikkemme niiden hyvinvoinnin eteen. Työ on todella sitovaa ja välillä aika raskastakin, mutta mielellään me tätä työtä tehdään, koska juuri nämä eläimet antavat siihen niin paljon iloa. Sen vuoksi olen ihan valtavan loukkaantunut tällaisille eläinsuojelujärjestöille, jotka yrittävät tahallaan mustamaalata meidät ja aivankuin vahingoittaa meidän eläimiämme.
Järki mukaan
Vieras

#246 Re: tiedoksi

06.02.2011 12:23

#229: - tiedoksi 

"Kuka tämä sälli Hannu Koivisto oikein on,joka rupeaa vaatimaan rankaistuksia näille rohkeille ihmisille, jotka toivat nämä järkyttävät kuvat koko Suomen kansan nähtäviksi."

Ei Koivisto tässä yritä olla missään tuomarin roolissa, ihmettelee vaan, miksi Suomessa ei puututa ja/tai rangaista rikollisesta toiminnasta. Jos porukka rikollisen toiminnan vastustajia tunkeutuisi yön pimeinä hetkinä koteihin, joissa on perhevälkivaltaa tai ilmoittaisi internetissä, ketkä ovat syyllistyneet insestiin ja antaisivat vielä GPS-koordinaatteina kotipaikan tiedotkin, niin koko valtakunta pöyristyisi lain omiin käsiin ottamisesta. Eikö niin? Millä tavalla tuo kaikki voi olla sallittua, jos kyse on eläimiin kohdistuneesta MAHDOLLISESTA lain vastaisesta toiminnasta? Ja siis huomio: mahdollisesta! Ketään näistä ei käsittääkseni ole ennen näitä "tutkimuksia" mihinkään sylliseksi todettu.

Ei minulla ole sikojen kanssa mitään tekemistä, enkä osaa ottaa kantaa siihenkään, missä määrin tällaista tapahtuu ja kuinka oikein tai väärin asiat siinä mielessä ovat. Sen kuitenkin tiedän, että lain ja tuomitsemisen ottaminen omiin käsiin on aina väärä (ja rikollinen) tie edistää asioita hyvään suuntaan. Sen tietää myös asiantuntevat eläimien hyvinvoinnin kannattajat.

Tämä Animalia ja Oikeutta Eläimille porukkojen tyttöjen ja poikien puuhastelu on sisältöä ja seikkailua elämäänsä hakevien ja todellisuudesta irtautuneiden elintasokakaroiden puuhastelua. Parinkymmenen vuoden kuluttua valtaosa heistä osastopäällikköinä naureskelee hyvän pihvin ja punaviinin ääressä, 'miten hulluja me olimme nuorina'. Muistamatta sitä, että saattoi pilata yhden rehellisen ja tosissaan ammattiaan harjoittavan yrittäjän elämän siinä samalla.

 

Vieras
Vieras

#247 Re: Re: tiedoksi

06.02.2011 15:19

#246: Järki mukaan - Re: tiedoksi 

Taloussanomissa oli kirjoitus Tämän jälkeen et enää syö eläimiä.  Sen on kirjoittanut yhdysvaltalainen kirjailija Jonathan Safran Foer. 

Tämän jälkeen ostan ainoastaan suomalaista lihaa, sillä Suomessa tuotantoeläimiä hoidetaan hyvin.

Vieras
Vieras

#248 Re: Re: Re: "vaaditaan tälläisen toiminnan tukemisen lopettamista meidän verovaroin. "

06.02.2011 15:32

#244: Vieras - Re: Re: "vaaditaan tälläisen toiminnan tukemisen lopettamista meidän verovaroin. " 

 

Mieltäni jäi hiertämään muutama asia muuten eläinystävälliseltä tuntuvan kirjoituksesi jälkeen. Mielestäsi voisit vaihtaa paikkaa lehmiesi kanssa, mutta haluaisitko tosiaan tulla keinosiemennetyksi ja olla raskaana ja synnyttää vuoden parin välein koko elämäsi, jotta maito virtaa? Saako vasikkasi olla lähelläsi vai joudutko kuuntelemaan sen ikävähuutoa vasikkakarsinasta? Maitosihan kuuluisi vasikallesi, mutta saako se siitä mitään? Mihin se maidontuotannon "sivutuote" eli vasikkasi lopulta joutuu? Vuosia sitten näin tv-ohjelman Keski-Euroopasta ns. Herodes-vasikoista, joita kuljetetaan pimeissä rekoissa pitkiä aikoja sinne ja tänne päätyäkseen jonkun lautaselle. Joudutko itsekin lopulta matkustamaan pitkänkin matkan teurastamolle? No, nyt ajatukseni alkavat synkistyä liikaa ja vaikka vielä olisi kysyttävää niin antaa olla.
Voisin kuitenkin uskoa, että hoidat lehmiäsi hyvin ja jos tosiaan niin on niin toivon sinulle jaksamisia ja toivottavasti en pahoittanut mieltäsi, se ei ole tarkoitukseni.

Vieras
Vieras

#249 Re: Re: Re: Re: "vaaditaan tälläisen toiminnan tukemisen lopettamista meidän verovaroin. "

06.02.2011 16:28

#248: Vieras - Re: Re: Re: "vaaditaan tälläisen toiminnan tukemisen lopettamista meidän verovaroin. " 

 Monille naisille tehdään keinohedelmöityksiä, jos he eivät itse saa muutoin lasta ja haluavat lapsen.  On suurperheitä, joissa lapsia saattaa olla kymmenekin.  Parin vuoden välein onkin sopiva aika  hankkia vauva, mutta jokainenhan päättää perheensä koosta.

Vieras
Vieras

#250 Re: Re: Re: Re: "vaaditaan tälläisen toiminnan tukemisen lopettamista meidän verovaroin. "

06.02.2011 19:32

#248: Vieras - Re: Re: Re: "vaaditaan tälläisen toiminnan tukemisen lopettamista meidän verovaroin. " 

 Lehmälle on luontaista synnyttää jälkeläinen noin vuoden välein koko elämänsä ajan. Näin käyttäytyvät luonnossa elävät eläimetkin. Ihminen on ainoa nisäkäs joka säätelee lisääntymistään omasta tahdosta. Ja kyllä, vasikka saa emänsä maitoa. Ternimaito kuuluu ainoastaan vasikalle ja tämän jälkeenkin vasikka saa maitoa niin kauan, että siirtyminen juomarehulle on mahdollista. Juomarehukin on maitopohjainen, joten vasikka saa koko juottokautensa ajan maitoa. Lehmä tuottaa maitoa yli vasikan tarpeen ja tämä ylimääräinen maito menee meijerille jatkojalostukseen. Vasikka viettää elämänsä ensimmäiset päivät joko emänsä rinnalla tai yksilökarsinassa, johon tehdään mahdollisimman pehmeä ja turvallinen olo oljilla pehmustettuna. Noin viikon ikäisenä vahvistuttuaan vasikka pääsee ryhmäkarsinaan muiden samanikäisten vasikoiden seuraksi. Ikävähuutoa en ole koskaan kuullut. Jos vasikka saa mahansa täyteen, imemistarpeensa tyydytettyä ja lajitovereidensa seuraa, ei sillä ole tarvetta huutaa ikävää. Ja päivällähän on ihminen lähes koko ajan lähettyvillä. 

 Enpä ole ikinä ajatellut vasikkaa maidontuotannon sivutuotteena. Täysin vieras ajatus ja kyllä pahoitin mieleni, että joku voi vasikkaa sellaisena pitää. Meidän vasikat joko jäävät kasvamaan tänne kotinavettaan lehmiksi tai matkustavat kymmenen kilometrin päähän mullinavettaan lihakarjaksi. Teurastamomatka minuakin hirvittää. Onneksi meillä Suomessa ei kuitenkaan ole tuollaisia Keski-Euroopan tyylisiä eläinkuljetuksia. Teuraskuskeilta toivoisin kuitenkin kunnioittavampaa kohtelua eläimille ja olen sitä muutaman kerran tiukasti vaatinutkin.