Alas karenssit, alas pakkotyö!

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Alas karenssit, alas pakkotyö!.

ei äänestänyt

#1 Naiset päättä ja pakolaiset viehät

23.01.2015 14:11

Tosi ikävää ja otan osaa ja toivon parempaa.Hyvä ei ollut entinenkään järjestelmä, mutta tyhjää parempi ja antoi mahdollisuuksi rehellisesti eteenpäin pyrkivälle.

Tämä uusi järjestelmä tuo lähemmäksi pakolaistumisen ja kantaväestön avaa aivan uusia ulottuvaisuuksi elää yhteisessä köyhyydessä ja kurjuudessa ja antaa mahdollisuuden niins. lummikylien muodostumiselle.

Monia muitakin tavoitteita voidaan ihmismassojen hoidossa saavuttaa.On intialaista,kiinalaista, afriikkalaista ja venäläistä kulttuuri, siis monikulttuuria. Kun nyt lähdemme hoitamaan ja yhdistämään näitä täytyy olla selvät tavoitteet ja päämäärät. Suomen resussit hoitaa tämänkaltaisia asioita ovat ymmärrettävästikin hyvin pienet ja rajalliset. Köyhä maa ja vähän rahaa ja senkin arvo laskee, kuin lehmän häntä.

Tiedättekös muuten mistä tämä johtuu. Siitä,että taas kerran olisi täytynyt olla jo aikanaan viisaampi ja kaukokatseisempi ja ajatella myöskin omaa tulevaa kohtaloansa, liian myöhäistähän se nyt on, kun on vallan antanut,niin se on johtanut tilanteeseen, jonka mukaan joutuu elämään.

Ompa hyvä,että on jotakin vielä jäljellä ja täytyy olla tyytyväinen, muistamatta kuitenkin vastakerralla olla viisaampi. Olihan se halonenkin ihanne ja urpilainen,astrid thos ja ne.


Vieras

#2

24.01.2015 12:14

Kerrankin adressi, josta en muuttaisi sanaakaan. Hyvin ilmaistu. Allekirjoitin, ja kerron ystävillenikin. Olemme samassa veneessä tässä, me 99%, eikä vain Suomessa, vaan kaikissa maailman maissa.


Vieras

#3

25.01.2015 10:34

En kyllä tästä rupea mitään maksamaan.. Tv:Eräs työtön.

Vieras

#4

26.01.2015 08:49

Kyllä on kummallisia karensseja nämä (ei itse aiheutetut),eihän tämmösiä olis koskaan saanu olla, kumpa saatais positiivinen lopputulos työläisille ja työttömille (työnhaluisille).
Ihminen

#5 Entä sosiaalinen kuntoutus?

26.01.2015 16:02

Käytännössä katsoen, vaikka osallistavaa sosiaaliturvaa ei saataisi läpi, on STM rakentamassa nyt samaan aikaan toisaalla työttömyyden moniammatillista yhteispalvelua, jossa kunta velvoitetaan aktivoimaan kaikki yli 300 päivää työttömänä olleet ainakin kuntouttavaan työtoimintaan sosiaalisen kuntoutuksen nimellä. Tästä kieltäytymisestä koituu työttömälle karenssi.

 


Vieras

#6

26.01.2015 18:55

kaukana kuntouttavasta työtoiminnasta on 9 euron kulukorvaus. sehän ei edes riitä matkoihin. työstä pitää saada palkka joka riittää elinkustannuksiin. Jos saa ilmaiseksi työntekijän ,eihän yrittäjät enää palkkaa normaalipalkalla ketään.
X-st<asis

#7

27.01.2015 11:39

Fatan ja työkkärin tarkoitus on lähinnä tehdä kiusaa.

Teemu VAAN !!
Vieras

#8

27.01.2015 13:51

Käsittämätön yhtälö ,ettei työhön kannusteta RAHALLA ,Miten saadaan ostovoimaa ..etc.. !!! Luulisi ,että tuon tajuaa jo porvarikin ,mutta,kuten on huomattu niin raha+valta =SOKAISEE ihmisen ,kunnes häneltä ne pois otetaan tai hän niistä tajuaa irtaantua.

t

#9 Ei maksa mitään

27.01.2015 22:51

#3: -  

 Hei. Ei allekirjoittaminen maksa.  Ne hinnat ovat karenssin tekijöille, voivat maksaa etusivulla olosta.

t

#10 Re: Ei maksa mitään

28.01.2015 22:47

#9: t - Ei maksa mitään  

 siis adressin tekijöille ne hinnat.


Vieras

#11

05.02.2015 11:07

Ilomielin allekirjoitan tämän. Työttömiä on kepitetty jo tarpeeksi. Karenssilla uhkailun on loputtava. Minä olen itse tällä hetkellä osa-aikatyössä ja olen hakenut hoitajakoulutukseen. Kyllä ihminen itse tietää, mikä työ hänelle sopii. Ihmistä ei saa rangaista, jos hän kokee jonkun te-toimiston tyrkyttämän työn itselleen sopimattomaksi. Samoin kaikki kuntouttavat työtoiminnat, työkokeilut työnhakuvalmennukset ym. humpuuki on lopetettava. Niistä ei ole mitään hyötyä, niillä yritetään vaan kaunistella työllisyyslukuja. Työttömästä ihmisestä viis, kunhan on muutaman kuukauden poissa paperinpyörittelijöiden silmistä.
ei rasisti

#12 Re: Naiset päättä ja pakolaiset viehät

12.02.2015 07:59

Onko sinun mielestäsi naiset ja pakolaiset syypäitä työttömyyteen? Minusta on hyvä, että tänne tulee ihmisiä eri maista. Saadaan vähän väriä ja eloa tähän pinttyneeseen suomalaiseen kulttuuriin. Suomessa on paljon etnisiä ravintoloita, pizzeriota ja kebab-paikkoja, joita nämä maahanmuuttajat pitävät. Suomeen tarvitaan lisää maahanmuuttajia, EK on arvioinut, että tarvitaan n.30 000 maahanmuuttajaa vuosittain. Suomen kansa on liian sisäsiittoista, siksi olisi hyvä saada uutta verta Suomeen .


Vieras

#13

12.04.2015 16:38

Hyvä aihe
Marko.L

#14 PAKKOTYÖ 2016

04.04.2016 16:04

Täällä Suomessa kun on työttömänä ja kun tarjotaan työtä ja kieltäytyy siitä, uhataan heti tulojen tippumisella ensimmäisellä kerralla noin 25% ja kun kieltäytyy toisen kerran tippuu tulot noin 40% joka tarkoittaa sitä Suomeksi, että joutuu elämään jopa köyhyysrajan alapuolella, mitä tämä kaikki tarkoittaa?

Se tarkoittaa sitä, että pakottamalla ikään kuin kiristetään tulojen tiputtamisella mikäli et mene työhön ja se on pakottamista, tosin voit vapaaehtoisesti olla menemättä yhtään mihinkään tosi tulosi ovat sitten sen mukaiset joka taas kuulostaa matti eikäläsen korvaan syrjinnältä jota nuo kaikki eivät lain mukaan ole vaan rajoja joita on joko noudatettava tai sitten kärsittävä seuraamukset ja sen lain on säätänyt Helsingin herrat.

Täällä Suomessa ei esim. eläkkeelle pääse vaikka olisi rajoitteita ja tässä muutama esimerkki Astma, Allergioita,Lukihäiriö,Ei ammattia lukihäiriön takia,Ei ole Armeijataustaa ja on apukoulun käynyt jos CV:hen kirjoittaa nuo kaikki ongelmat ja ne on lääkärikin todennut et takuu varmasti saa työtä jos itse soittelet työn perään tai kolkuttelet työantajan oveen, mutta kun kerran kädet ja jalat toimii ja selkäkin on suht hyvässä kunnossa voidaan sinut laittaa tuilla tai ylläpitokorvauksilla työhön, mutta kuten sanoin voit tietenkin kieltäytyä ja elää sitten sen mukaan mitä jää rahaa käteen.

Herrat ovat sanoneet, että Suomi on hyvinvointi maa, se on pask# puhetta se sillä täällä ei pääse halutessaan eläkeelle vaikka päässä olisikin hieman vikaa ja olisi edellä mainittuja ongelmia.

Täällä stressilomat lisääntyy jatkuvasti tiukkojen lakien takia eteenkin työelämässä sillä herrat ovat lait määränneet.

Täällä on kolme yhteiskuntaluokkaa ja sekään ei Suomesta tee hyvinvointimaata sillä köyhiä on todella paljon joihin kuuluu eläkeläiset joilla on pienin mahdollinen eläke, työttömät ym.

Hyvinvointi on vain ja ainoastaan ministereillä, lottovoittajilla, asianajajilla, kirurgeilla, johtajilla, suuren perinnön saaneilla, ym. onhan tuota listaa joilla tuo huvinvointi toteutuu sillä he voivat syödä todella terveellisesti miettimättä mitä ruokaa ostaa tai mitä vitamiineja syö sillä heillä on sitä massia jolla voi valita kermat päältä, mutta, mutta ja vielä kerran mutta mitenkäs pienituloiset työttömät, pieneläkeläiset ym. joilla on todella pieni raha elämiseen ja silti se ei riitä ja on mentävä leipäjonoon.

Pakkotyö on se jolla saadaan sairaita ihmisiä lisää kun ei kerrassaan ole vaihtoehtoja ei silloin kun uhataan tulojen tiputtamisella ja karensseilla, mitä muuta se on kuin pakottamista jos kerran ei ole muuta vaihtoehtoa kuin mennä ja tehdä se työ piti siitä tai ei ja ottaa se pask# palkka sitten joka kuukausi vastaan siinä tapauksessa huonolla palkalla jos ei työn jälkeen jää liiton rahasta juuri mitään käteen paitsi silloin kun asuu vanhempien nurkissa ja siitä on nuorelle pitkä hyöty aina siihen asti kunnes on muutto edessään.

Marko.L

#15 Re: PAKKOTYÖ 2016

21.06.2016 11:22

#14: Marko.L - PAKKOTYÖ 2016 

 Suomen Työ - ja Elinkeinoministeriö ei välitä pätkääkään siitä, että kun ihmisellä on paha Astma, Allergioita, Paniikkihäiriö, Ei ammatillista kouutusta, On armeijasta vapautettu kun pää ei kestä, On lukihäiriö ja vapautettu opiskelusta, Selkä mennyt pahasti nuorena ja vapautettu raskaasta työstä niin, että on vältettävä nostamista raskaita asioita työssä ym.

Tämän kaltainen ihminen on yhtäkuin harmaan talouden laillinen työntekijä eli laillisesti tuottaa firmoille jossa hän on ilmaista tuloa kuten kuntouttavassa työtoiminnassa, työssä ylläpitokorvauksella joka on 10€ per päivä ja osittain myös Palkkatuella ilmainen tuoton tekijä firmassa.

Eikö maalaisjärjelle ole minkäänlaista käyttöä tässä asiassa kuten eläkkeelle suoraan sillä tämänlainen ihminen on työkyvytön mikäli ei halua olla harmaan talouden laillinen lain rikkoja jota tämän kaltaiset  ihmiset nimenomaan ovat mikäli ilmaistyö ei johda pysyvään työsuhteeseen tai edes vuodeksi tai pariksi niin, että firma maksaa palkan 100%:sti omasta pussistaan tosin ihminen jolla ei edes ole ammatillista koulutusta ei todellakaan saa pysyvää työpaikkaa puhumattakaan jos on alussa mainitut ongelmat ja vapautukset.

Näikö ihanasti meitä ihmisiä saa kohdella, että pakkotyöhön vaan tai muuten tulot tippuvat minimiin vaikkakin Kelan raha on jo ennestään köyhyysrajan alapuolella eli noin 500€ joista miinustetaan pakolliset menot niin käteen ei jää juuri mitään elämiseen.

Itsekkin menisin työhön mikäli laki olisi sellainen, että firman on pakko tukien jälkeen työllistää vuodeksi tai pariksi, mutta niin kauan kun laki on mitä on on ainoa vaihtoehto sairaslomat joita saa kun on muka kipeänä ¨kuumeessa¨tai ¨vatsataudissa¨.

Ei muuta kuin sairastamaan mikäli on pakko mennä tekemään ilmaistyötä joka ei johda työsuhteeseen tukien jälkeen tai tehdä työn hyvin hyvin hyvin rauhallisesti ettei vain tulisi liikaa tuottoa firmalla eteenkin tukityössä ym. vastaavassa!!!!!

Aatteellinen Aito Anton

#16 Pakkoyhteistyö - Sanktiot Historiaan!

29.07.2016 00:55

Pakolliseen työharjoitteluun, työelämävalmennukseen, työnhakusuunnitelman tekoon osallistumiseen, kuntouttavaan työtoimintaan tai työkokeiluun kiristäminen työttömyysturvan menetyksellä on selvästi kielletty kansainvälisissä ihmisoikeussopimuksissa, mutta myös Suomen perustuslakia tämä käytäntö onnistuu rikkomaan. Pakkoyhteistyö on tuttua fasistisista järjestelmistä.

Euroopan Neuvoston ihmisoikeussopimuksen - kyllä, Suomi on allekirjoittanut sen - 4. artikkeli kieltää yksiselitteisesti kyseisen kaltaisen pakkotyön. Euroopan ihmisoikeussopimuksen neljännen artiklan toisessa pykälässä Orjuuden ja pakkotyön kielto, kohdassa kaksi sanotaan, että ”Ketään ei saa vaatia tekemään pakkotyötä tai muuta pakollista työtä.”

Pakkotyökielto on kääntynyt päälaelleen, jolloin työttömien pakkotyöhön suuntautuneista toimenpiteistä on tehty osa normaalia elämää ja yhteiskunnan ylläpitävä voima, jonka vastustajia syyllistetään ja riistetään entistä ankarammin. Erityisesti alle 25-vuotiaita syytetään “kansalaisvelvoitteidensa” rikkomisesta. Pakolliset määräaikaishaastattelut ja julkeat keskustelunavaukset oikeiston taholta sosiaaliturvan ehdollistamisesta ovat nykyistä Suomen arkea.

Ensin aloitettiin työttömien pakkokoulutukset 1997, ja vuoden 2001 syksystä alkaen pakkotyöt. Pakkotyöllä on nätti nimikin. Sitä kutsutaan “kuntoutukseksi”. Motivaation, ja yhteiskuntajärjestelmän, ylläpitämiseksi lienee seuraava askel luoda työleirejä tuotantosektoreiksi. Itsepäiset Suomalaiset saisivat kaipaamaansa työtä, ilman työnantajalle koituvia taloudellisia liikarasituksia.

Työttömien syyllistäminen, simputtaminen, keinotekoinen työttömyysturvan piiristä poistaminen ja etuuksien katkaisulla uhkailu ovat ihmisoikeusrikoksia. Pakollisuuden on lisäksi osoitettu olevan tehoton keino ilmoitettuun tavoitteeseen, ihmisten aktivointiin työnhaussa ja ammattitaidon parantamiseen.

Kuntottavan työllistämisen perustelu, syrjäytymisen ehkäiseminen, on valheellinen.  Työsopimuslain ulkopuolelle alistetut saavat loppuiäkseen leiman, joka varmistaa työttömän lopullisen syrjäytymisen. Koska heidän osallisuutensa tuotannon tuloksista ei perustu tuotantoon osallistumiseen, vaan ihmisarvoa loukkaavaan sosiaalipoliittiseen tulosiirtoon, työtön syrjäytyy sosiaalisesta vuorovaikutuksesta. Se että kuntoutettavilla on toisensa, on sekä sosiologiselta että psykologiselta kannalta katsoen laiha lohtu.

"Alas karenssi - alas pakkotyö!" on ihmisoikeustaistelun jatkumoa, joka edeltää palkkaorjuuden vastaisen kamppailun kiihtymistä. Adressien tekoa paikkakunnilla esimerkiksi yhdistysten sisällä voi lämpimästi suositella. Eduskunnan tulee poistaa rikollinen ehdollisuus, joka on ennestään pahentunut. Lippu korkealla!