Sutta ei suojella tappamalla

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Sutta ei suojella tappamalla.

for heavens sake

#51

15.04.2015 10:01

Oksettaa lukea metsästäjien tekstejä, kuinka sudet tulisi tappaa...

Helppo sanoa, että jokin eläinlaji tulisi tappaa, kun ei omaa lajia satu koskemaan.

Joku järki päähän ja arvostamaan luontoa ja kaikkea siellä elävää.

Ymmärrän, että susi on peto. Se on sen luonne. Kyllä minäkin itseäni puolustaisin, jos näkisin miekkosen kotini lähellä aseen kanssa. Kyllä minäkin ruoan hankin moraalittomin keinoin massateurastamolta, jossa eläimiä on takiani kidutettu ja tapettu. Suden ruoan hankinta on tähän nähden kilttiä.

HYVÄT SUOMALAISET....kun näitä adresseja lukee, alkaa vaan pohtimaan....mitä ihmettä.

Arvostakaa kaikkea. Kyseenalaistakaa omia uskomuksianne. Ymmärtäkää muidenkin näkökantoja.


Vieras

#52

02.09.2015 05:30

Koska susi on jalo eläin, sudet ei tapa ihmisiä. susi on lauma eläin niiden systeemi kärsii jos niistä joku tapetaan, koiravaljakossa on johtaja koira jne, on ikävää jos susilla on pentuja ja emo ammutaan, se on sama kuin äiti tapettais lapselta,
Etelä-Suomen vähävarainen

#53 Yhteinen omaisuus...? Demokratia kunniaan!!!

02.11.2015 15:12

Ok... jos sudet ovat suojelijoiden mielestä yhteistä omaisuutta niin eikös silloin myös kaikki susien tappamien koirien, tuotantoeläimien yms. korvaukset pitäisi maksaa heidän omasta pussistaan. Eikös omistaja ole kuitenkin korvausvelvollinen vahinkoa kärsineelle osapuolelle. Jos oma koira tai vastaava aiheuttaa vahinkoa toiselle osapuolelle joutuu omistaja vastuuseen...harva koiran omistaja säilyttää/pitää hengissä sellaisen ks. eläimen, joka jatkuvasti tuottaa vahinkoa toiselle. Taloudellinen tappio on usein liian kova... Silloin ei vedota koirien luontaiseen käyttäytymiseen vaan kyseinen eläin joko määrätään lopetettavaksi tai sitten se takavarikoidaan??

Jos tällaista politiikkaa noudatettaisiin, niin silloin saataisiin Suomeen selkeä kanta ihmistä, kuinka moni on ehdottoman suojelun kannalla ja kuinka moni sallisi kannanhoidollisen/ongelma ykslöiden/lauman poistamisen, haittaan vedoten.

Mielestäni ei ole oikein että vastakkainen mielipide aiheuttaa sen, että kaikki joutuvat maksamaan kaikkien mielipiteiden viulut....jokainen oman mielipiteensä kannattaja maksaisi oman mielipiteensä/kantansa korvaukset ja seuraukset. Jokaisen ihmisen pitäisi pystyä seisomaan omien teorioidensa, vakaumuksensa ja mielipiteidensä takana.

Susi ei kuitenkaan ole uhanalainen maailmassa. Uhanalaisuus tulisi määrittää toisiinsa kiinniolevien mantereiden laajuudella eikä esimerkiksi EU: ja Venäjän väillä.

Toivottavasti niin suojelijoiden kuin jahtimiestenkin kesken kaikki ymmärtäisivät tätä kommenttia.

 

T:Demokraatti

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

19.12.2015 05:05