SÄHKÖN SIIRTOHINTAA JA MUITA SIVUKULUJA ON ALENNETTAVA !

SÄHKÖN SIIRTOHINTAA JA MUITA SIVUKULUJA ON ALENNETTAVA ! / Tiedotteet / Loppukirin paikka ! / Kommentit


Vieras

#1

09.09.2015 17:10

Hallitus ei osaa kuin riistää, ryöstää ja rosvota.

Vieras

#2

10.09.2015 05:46

Aivan, ei ole reilua, että pienituloiset joutuvat monessa maksamaan sen minkä suurempituloisetkin, kuten nyt esim.sähkölasku+siirto!

Vieras

#3

10.09.2015 06:28

Minä en hyväksy että meidän pitää maksaa sähkönsiirrosta, erilaisista veroista ja jopa arvolisäverosta. Ennen maksettiin vain pelkästä sähköstä kulutuksen mukaan,verot kuuluu maksaa tuloista eli sähkölaitoksen itse omista tuloistaan ei sähkönostajan ja arvonlisävero maksetaan saadusta voitosta joka ei kuulu kuluttajan maksaa koska kuluttaja ei myy sähköä eikä näin ollen ole velvollinen maksamaan sähkölaitosten arvonlisäveroja. Sama pätee myös vesilaskuihin josta nykyisin maksamme huoippuhintoja järkyttävine tasauslaskuineen. Aiheetta ja liikaa maksetut on palautettava asikkaille.


Vieras

#4

10.09.2015 09:27

No tietysti. :(

Vieras

#5

10.09.2015 22:47

Pittäähän "ii-paid pakolaisen" saada virtaa puhelimeen. Joo, ei nyt hei olla huolissaan miten vanhukset, työttömät, lapsiperheet ja eläkeläiset pärjää. Ei vttu ei olla rasisteja ei, vaan väkisin tulee.


Vieras

#6

22.01.2016 18:22

Tälle tolkuttomalle verojen kiristykselle pitäisi jo lopultakin panna piste.

Vieras

#7

09.02.2016 20:10

Ne poliitikot, jotka edistivät ja sallivat valtiollisen sähkönsiirron omistuksen myynnin yksityisenä monopolina ulkomaisille omistajille ovat syyllistyneet epäisänmaallisempaan toimintaan kuin vakoilu vieraan valtion hyväksi. Onko tämä seurausta korruptiosta vai pelkästä fundamentalisisesta uusliberalismiin höyrähtämisestä. Onhan sulaa hulluutta myydä miljoonia tuottava yritys, oli se sitten julkkishallinnollinen tai yksityinen. Fortumin sikailut johtajien ylisuurien palkkojen maksusta ym. jatkui näin sikamaisella kaupoilla. Kauppa on purettava sillä perusteella, että mielenhäiriöiset isänmaan myyjät olivat toimijoina. Ketkä ovat tämän hamkkeen tekijöitä. Nimet esiin ja puoluekannat myös.
Vallan vahtikoira

#8 Köyhät kyykkyyn

15.02.2016 04:05

Mistä näitä psykopaatteja hallituksen syövereihin oikein siunaantuu, joilla ei ole muuta järjen paikalla, kun ahneus? Rahaa on saatava omaan laariin, hinnalla millä hyvänsä. Omaan napaan tuijotettelijoita on valitettavasti liian paljon ja  eläköityvät psykopaatit pitävät kyllä huolen, että se kaverin kaverin poika tai tyttö pääsee edelleen hyvälle pallille, päättämään uusistä koijauksista oamaan pussiin puhaltamisesta.Eikös tätä sanota "hyvävelitoiminnaksi" toiselta nimeltään? Rahaa menee rahan luokse. Rehellisestä pelistä ei ole kyse, vaan ns. valtapelistä, koska minulla on isompi vene!