Keskuspuistoa ei saa supistaa

Keskuspuistoa ei saa supistaa / Tiedotteet / "Ei saa leikata Stadin keuhkoja!" - ihmisketju Keskuspuiston puolesta keräsi toista tuhatta osanottajaa / Kommentit


Vieras

#1

27.08.2016 16:45

Kun lentokentälle ja keskustaan ei saa enää rakentaa, rakennetaan siis puistoon.

Vieras

#2

27.08.2016 18:10

Nyt vaan kaikille päättäjille viestiä keskuspuiston puolesta ja etenkin vihreille jotka ovat ratkaisevassa asemassa ja

osa heistä-uskomatonta kyllä- kannnatta puiston tuhoamista.

 

luontoperhe


Vieras

#3

28.08.2016 10:00

Osmo Soininvaara on lausunut ettei muutoksia suunnitelmiin enää voi tehdä. Suunnitelma kuulemma vain joko hyväksytään tai hylätään. Hän väittää, että vihreät ovat tehneet "kaikkensa" pienentääkseen suunnitelman laajuutta, mikähän mahtaa oikeasti olla totuus?
vieras

#4 Vihreät

28.08.2016 15:05

Soininvaara todella väittää että hän ja vihreät kannattivat pienentämistä, mikä onkin varmaan totta.

mutta sitä tosiasiaa se ei muuta että he eivät vaatineet keskupuistoa pois kaavasta.

tästä voitte vetää johtopäätökset itse.

Martti salomaa

#5 Edelleen vastuttettava

28.08.2016 18:43

Aikoja sitten kaupunkisuunnitteluviraston raitiovaunuajelulla esittelijä ilmoitti että keskuspuistoa ei rakenneta ja siitä pidetään kiinni. NÄin vaan rahaa puhuu ja menee kaupunkilaisten tahdon edelle. Jos jostain asiasta Helsinkiläiset voisivat olla yhtä mieltä, niin eiköhän se ole keskupuiston säilyttäminen puistona. Asia ei saa kiertää nirhimällä puistosta pala kerrallaan niinkuin nyt tehdään.


Vieras

#6

29.08.2016 10:55

Tuon 50 hehtaarin, keskuspuistoon kaavaillun, lähiörakentelun tarpeen voi vaivattomasti ja haitatta eliminoida -- vain muutamilla lisäkerroksilla -- Keski- ja Pohjois-Pasilan käytöstä poistuville ratapiha-alueille nouseviin pilvenpiirtäjiin. Nämä pilvenpiirtäjät jo valmiiksi ovat kaukungin parhaiden joukkoliikenneyhteyksien varrella, ja lisäksi näissä pilvenpiirtäjissä yhdistyvät kätevästi työpaikat ja asunnot. Kasvava kaupunkipopulaatio tarvitsee riittävän laajoja, ja viherkäytavin yhdistyviä, luontoalueita jonne pääsee helposti ilman autoa. Keskuspuisto, Vantaanjokilaakso, Vanhankaukunginlahti, Viiikki ja Kivinokka muodostavat tälläisen korvaamattoman kokonaisuuden, joka on suojeltava kaupunkipuistona.