STOP VERORAHOJEN TÖRSÄILYLLE

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista STOP VERORAHOJEN TÖRSÄILYLLE.

63v. kansalainen

#1

20.10.2011 22:54

Yhteen kansanedustajaa ei kannata ruutia tuhlata. Oikeus taxin käyttöön on otettava pois kaikilta kansanedustajilta.
Noita luontaisetuja ovat pikkuhiljaa haalineet itselleen yli kaiken moraalisen käsityskyvyn.
Esimerkiksi TORKKUPEITOT samaan aikaan otettiin 100 v. täyttäviltä peitot pois.

Kohtuuttomat luontaisedut pois.

Vieras

#2

20.10.2011 23:13

koko valtiontalous syyniin,siella on paljon rahareikia,ja sit seuraavaksi,eduskunnan harraste kerhot
lopetettava
Vera Veremenko
Adressin tekijä

#3 Jostain on aloitettava

20.10.2011 23:16

Ei varmaankaan ole kenellekään yllätys, ettei mitään hetkessä tapahdu. Aloitetaan yhdellä adressilla yhdestä asiasta ja puututaan muihinkin epäkohiin myöhemmin. Yksi asia kerrallaan. kysehän tässä tapauksessa ei ole Elsi Kataisen taksimatkoista, vaan kansanedustajien moraalista verovarojen käytön suhteen. Kataisen tapauksen kautta näytetään, ettei me suomalaiset kaikkia kansanedustjien törsäilyjä niellä, vaan vaadimme puuttumista asiaan.

Tavallisilla kansalaisilla on pahojakin taloudellisia vaikeuksia ja kaiken aikaa vaan enemmän verovaroilla rahoitettuja putiikkien menoja kiristetään. Voisivat eduskuntaan valitut edustajat sen verran kiitosta ja lojaliteettia kansalaisille  osoittaa, että pohtisivat tarkemmin, miten verovaroista myönnettyjä etujaan käyttävät. Tässä on heillekin "porkkana"; mitä parempi taloustilanne Suomessa, sitä enemmän etuja kansanedustajat saavat.

Siellä ne yksinhuoltajat ja vanhukset naurettavilla tukiaisilla kituvat, jotta Katainen saisi ajella 500 metrin matkoja taksilla valtion piikkiin. Luulisi, että kansanedustajan palkalla on varaa kustantaa omat taksimatkansa ja työmatkat voi ajella pääkaupunkiseudulla julkisessa liikenteessä valtion piikkiin.

kirsti sirkka

#4

21.10.2011 03:07

velka rahalla mässäilyä..mikä siinä on.ettei oppi säästämään.Palkat pois kaikilta loma ajoiksi.tyhjästä maksaa...liikaa lomilla.PERSUSSUOMALAISET TEKI HYVÄN HOMMAN.OIKEIN HYVÄN.
elisabeth

#5

21.10.2011 03:57

on se kumma,kun hösötetään koko ajan..säästää.sästää.mutta itse tuhlaavat.minkä ehtivät.jalkka panta käyttöön eduskunnassa.jalka puu käytöön..kansa saa antaa ohjeet.työhön.EI NIITÄ KUKAAN SINNE VARASTAMAAN JA VALEHTELEMAAN OLE ÄÄNESTÄNYT.MIHIN VE VALAT UNOHTUVAT?:Lehtomäki Paula?:JÄI VAALIEN JÄLKEEN PITKÄLLE LOMALLE:SAI VAUVAN::?; TIESIKÖ ÄÄNESTÄJÄT?:?.ISOLLA VELKA RAHALLA REHOTTAA NYT.MIKSI OLI EHDOLLA VAALEISSA?.KUN EI TEE TYÖTÄÄNKÄÄN.Tyhjän saa pyytämätäkin.Samoin kun Eduskunnan PUHE miehet.KAIKKI.AHNEMMASTA PÄÄSTÄ.KROONISESTI AHNEET VANHAT KETUT ISUU.puhemiehinä. HÖMLÖTTÄÄ KAIKKEN SUURIMMILLA PALKOILLA.ETTÄS ,EIKÖ.?:ole röykeitä.ei yhtään naista.

Vieras

#6

21.10.2011 11:45

Jotakin tolkkua törsäilylle tosiaan, kun samat törsääjät päivät pääksytysten ovat repimässä köyhältä kansalta selkanahan säästöjen nimissä.
adressin aloittaja

#7 Helppoa matikkaa

21.10.2011 12:17

Katainen teki valtiolle taksimatkalaskua n. 650e/kk (1300e / 2). Kerrotaanpas tämä vuosimääräisesti:

650e X 12 = 7 800e / vuosi Katainen taksilla ajelee.

7800e X 200 kansanedustajaa = 1 560 000e / vuosi kaikki kansanedustajat tekisivät valtiolle laskua, jos kataisen mallin mukaan taksilla ajelisivat.
Lasketaanpas tähän lisäksi kaikki muut kansanedustajien edut (esim. puhelinetu) ja saadaan tulokseksi muutama miljoona euroa. Miksi ihmeessä me kansalaiset siedämme tätä? Miksi ihmeessä käymme viitenä päivänä viikossa tekemässä työtä, jotta kansanedustajamme voisivat ajella taksilla 500 metrin matkoja? Oi, miksi? Eikö miljoonille euroille löydy parempaa käyttöä kuin kansanedustajien turhien taksimatkojen kustantaminen?
Kaikki on epäsuoraa ja monimutkikasta, - suvaitsevaisuutta.

#8 Valtion maksamat taxi kyydit

21.10.2011 19:14

Osahan noista rahoista palautuu veroina (suoranaiset ja välilliset) takaisin valtion kassaan,ehkä noin 60%:a.
Pakolaisille maksettavat avustukset ja ulkomainen työvoima rahat menevät "korkojen" kera ulkomaille.Usein terroristijärjestöille.Huumekauppa ja muu pimeä rosvoamin on suomessa vuosittain useita kymmeniä miljardeja euroja.Rahat siirtyvät ulkomaille ja valtio ei saa mitään,suomalaiset maksavat kaikesta.
Ilmaista rahaa ei ole

#9 Valtion säästöt

21.10.2011 19:32

Paula Lehtomäki ja muut,jotka saavat suurta palkkaa tekemättä mitään työtä.On tietenkin väärin,muta koska kaikki perustuu lakiin ja sen mukaan eletään.Köyhä kansa lain ulkopuolella saa vain suuauki ihmetellä,kuinka kaikki viedään veronkiristyksinä , kaikki perustuu lakiin.
Naiset jotka etunenässä vouhottavat suu vaahdossa tasa-arvoa ja korkeampaa palkkaa,eivät tee kuitenkaan mitää.Eihän sitä mistä voi maksaa palkkaakaan.
Nykyisin tuottavuus määrää kannattavuuden,kuinka monta puhelinta olet valmistanut ja myynyt.
JooJoo

#10

27.10.2011 10:56

Adressi on adressi ja sen merkityksettömyys testattiin jo 1899

http://fi.wikipedia.org/wiki/Suuri_adressi

nyt on liikkellä muutakin kuin Adressi.

http://www.muutos2011.fi/vb/entry.php?274-Suora-Demokratia-Open-Source-hankkkeena.

ja kaikki ne on pelleporukkaa, ei fiksut ihmiset tosiaan tarvitse välttämättä mitään pelleporukoita päättämään asioista puolestaan. Toki voihan joku Jyrki & Jutta jotain yksinkertaisia juoksevia hoitaa, mutta ei tosiaankaan mitään isompia "takuutus"-juttuja.