Pohjois-Karjalan Prikaatin puolesta

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Pohjois-Karjalan Prikaatin puolesta.


Vieras

#526 Re: Re: Re: Re: Tilannearvio

21.06.2016 01:52

#518: - Re: Re: Re: Tilannearvio 

 Niinistö on lapsi joka leikkii muovisoltuilla kun kukaan ei näe.

rakesh.vinordatyahoo.com

#527 yhteyshenkilö on turvallinen & vakuudettomat laina

16.07.2016 02:19

contact is safe & unsecured loan. Up to borrow from 3000eur 3000.000euro.
Choose from 1 years to 25 years as the duration of the borrow.
Respond by email.


Vieras

#528 Re: Re: Re: Re: Re: Tilannearvio

13.10.2016 15:11

#526: - Re: Re: Re: Re: Tilannearvio 

 Vastine edelliseen kommenttiin:kumpaako  Niinistöä  tarkoittanet,mutta molemmat Niinistöt, presidentti Sauli N.ja puolustusministeri Jussi N., ovat erittäin päteviä ja jämäköitä, fiksuja, järkeviä, Suomen parhaaksi toimivia, ryhti-miehiä, hoitavat hommansa moitteettomasti, pitkästä  aikaa meillä on maan tärkeillä paikoilla hoitamassa asioita  rautaiset osaajat, Sipilä,Soini, SampoTerho (todella   päteviä  kaikki). Kaikki tuki heille, lopettakaa älytön mollaaminen ja typerien asioitten vatvominen ja kaiveleminen Suomen maassa ylipäänsä kaikkien kohdalla, haukkuminen,herjaaminen, sensaatiokirjoittelu juorupalstoilla on mennyt äärirajoille,LIIAN PITKÄLLE, ällöttää tämä jatkuva shown pyöriminen, haittaa  maan asioitten hoitoa erittäinpaljon!


Vieras

#529 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tilannearvio

26.10.2016 13:30

#528: - Re: Re: Re: Re: Re Mikä meillä edessä

Näinhän tässä sitten kävi; nyt huuhaillaan varuskunnan perään, kannattiko alasajo, miksi jätettiin huomioimatta, että täällä ollaan Itä-rajalla, nyt  ihmiset peloissaan, kaikki varuillaan. Pohjois-Karjala puolusti malikkaasti ja asiantuntevasti omaa maakuntaaansa ja varuskuntaansa, miksi painavaa vetoomusta ei kunnioitettu. Mielestäni tehtiin suuri virhe ja vääryys koko Pohjois-Karjalaa kohtaan, ja etenkin nuorta sukupolvea, tulevia armeija-nuoria kohtaan, sekä päteviä varuskunnan kouluttajia sekä koko henkilökuntaa kohtaan. Sissikoulutuksen saanut.

azeesabdul480 at gmail dot com

#530 ottaa yhteyttä varten turvallinen & vakuudettomat lainata.

08.11.2016 01:41

ottaa yhteyttä varten turvallinen & vakuudettomat lainata.
Lainata lainata määrä alkaen 3000eur aikeissa 5000.000 euroa.
valita alkaen 1 vuosi että 20 vuotta kuten lainata kesto,

 


Vieras

#531 Re: ottaa yhteyttä varten turvallinen & vakuudettomat lainata.

11.11.2016 13:19

#530: azeesabdul480 at gmail dot com - ottaa yhteyttä varten turvallinen & vakuudettomat lainata. 

 Maakunnan miehet puolustakaa nyt ees vähän omaa Pohjois-Karjalaanne, sitä varten teijät valittiin ajamaan maakunnan tärkeitä asioita ja kehittämisprojektia, että täällä ees hengissä pysyttäis. Asukaat kyllä yrittävät parhaansa, mutta maan päättäjät lyttäävät kaiken alas. Ensimmäisenä: rikollisille huomattavasti kovemmat rangaistukset, samoin raiskaajille ja rattijuopioille, MIKSI näillä kriminaaleilla on eutoikeus hakata, ryöstää, raiskata vitattomia ihmisiä, miksi joku saa aivan vapaasti hajottaa vuokrakämpän tai aiheuttaa mittavat vahingot vesi- tai sähkökäytössä tai muussa, ja hyvää-hyvyyttään-ottanut vuokranantaja joutuu maksamaan kaikki viulut, miksi nämä saavat varastaa ja ryövätä jokapaikassa, esim. rakennustyömailla aivan vapaasti, toisten omaisuutta, eikö näille saaha mitään kuria Suomessa. Aiheuttamansa vahingot jouduttava maksamaan tavalla tai toisella, Siperia kyllä opettaa kävelemään hiljaa. On käsittämätöntä, että Suomessa rikollisia paapotaan, poliisi saa rangaistukset, jos koskevat sormellakaan näihin hulttioihin, ja että oikein oikeutta käyvään, tekikö nyt poliisi virheen rikollisen kanssa aivan päivänselvissä tapauksissa. On Suomessa asiat mallillaan, Suomi on ns. kusessa rikollisuuden kanssa, etenkin nyt kun ... jääköön sanomatta, mutta rajat-auki-rikollisuus-vaan-tulee lisääntymään.


Vieras

#532

14.11.2016 13:48

Ei ollut tarkoitus laittaa: kommentoi adressia-kohtaan edellinen kommentti, vaan Lähetä vastaus-kohtaan


Vieras

#533 Re: Re: ottaa yhteyttä varten turvallinen & vakuudettomat lainata.

14.11.2016 14:02

#531: - Re: ottaa yhteyttä varten turvallinen & vakuudettomat lainata. 

 Entä Suomen maapalojen myynti ulkomaalaisille; tästähän viisaammat jo varoittelivat, asia on nyt paljastunut karuksi totuudeksi: Mikä tätä kansaa oikein riivaa? Siperia se kohta meitä tosiaan opettaa ja kunnolla.


Vieras

#534 Re: Re: Re: ottaa yhteyttä varten turvallinen & vakuudettomat lainata.

18.11.2016 11:43

#533: - Re: Re: ottaa yhteyttä varten turvallinen & vakuudettomat lainata. 

 Niinistöt, Sipilä ja Soini; kyvykkäät johtomiehet laittavat kyllä Suomen asiat taas kuntoon, ovat sen verran järkimiehiä, että ymmärtävät, mitä pitää tehdä ja missä järjestyksessä. Kannustamme heitä tässä vaativassa tehtävässä, emmekä vaikeuta järjettömillä toimenpiteillä, kritiikillä, haraamisilla, järkeenkäypiä uudistuksia ja rahojen jakamisia. On itsestään selvää, että sama holtiton meno ei voi jatkua, rahat eivät kertakaikkiaan riitä kaiken ylläpitoon, työttömät, varsinkin oma porukka töihin, työtä Suomessa on aivan varmasti, rötöstelijät kovin rangaistuksin vastaamaan teoistaan, kiusaamisilmiö saatava kuriin, on se kumma että, nuoret sekä aikuiste VOIVAT olla niin tyhmiä, että ruvetaan kiusaamaan jotakuta oikein urakalla, mikä motivaatio ja tarve, on tällaiseenkin, VAIKKA itsellä ois kuinka onneton lapsuus, se EI OIKEUTA toisten kiusaamiseen, vaikeita lapsuuskia on ollut kautta aikain menneillläkin sukupolvilla, ovat vain selvinneet rehti-ihmiseksi eivätkä jauha koko ajan, miten mulla on ollut vaikeaa, nykypolvi varsinkaan ei kestä paineita, paineita pitäisi oppia kestämään jo pienenä, KUN kuitenkin tosi elämässä niitä paineita on kestettävä. Opettajia on turha ruveta syyttämään, tämän päivän opettajat ovat yleensä fiksua ja pätevää ainesta, tekevät varmasti parhaansa. Ennen vanhaan joutui moni varmasti opettajan silmätikuksi syyttä-suotta, mutta ihmiset eivät valittaneet suuremmin, koska se oli sitä aikaa, eikä muusta tiedetty; jälkeenpäin fiksu ihminen ei rupea kaivelemaan enää menneitä, vaan kasvaa ulos keskittyen omiin tärkeisiin asioihinsa.Kukaan ei ole virheetön ja täydellinen, nykyään kuka vaan voi ruveta esittämään solvauksia ja vielä jälkikäteen, kenties aivan yksipuolisesti paisutellen, miten häntä on sorrettu missäkin asiassa, näitä riittäisi kellä vaan esitellä; onko tarvis olla esillä ja saaha huomioo tällaisilla reposteluilla yleensä kaikessa, menneitä ei voi muutta, kukin hoitakoon leiväskänsä parhaalla mahdoll.tavalla ja eläköön inhimillisesti; se on siinä. Suomessa puhallettava yhteen hiileen eikä kiistellä asioista koko ajan!

 

 


Vieras

#535 Re: Re: Re: Re: ottaa yhteyttä varten turvallinen & vakuudettomat lainata.

18.11.2016 11:55

#534: - Re: Re: Re: ottaa yhteyttä varten turvallinen & vakuudettomat lainata. 

 Lisään vielä; että TOTTAKAI KARMEAT VÄKIVALTATEOT, RAISKAUKSET, TALOUSRIKOKSET, RYÖVÄÄMISET, VARKAUDET YM. ON SAATAVA PÄIVÄNVALOON TUTKITTAVA PERINPOHJIN JA RANGAISTAVA ANKARASTI. Ja onneksi nykyään on apua saatavilla kärsiville osapuolille, ja monessa siassa voidaan auttaa särkynyttä ihmistä taas uuteen alkuun, sivulisistakin tuntuu todella pahalta, toisten kärsimykset, ja monesti ilman omaa syytään. Siinä mielessä nykyään maailma on parempi paikka elää kuin ennen, että apua on enemmän saatavilla.


Vieras

#536 Re: Re: Re: Re: Re: ottaa yhteyttä varten turvallinen & vakuudettomat lainata.

25.11.2016 10:47

#535: Suomi eläköön rauhassa

 Poliiseja lisää turvaamaan kansalaisten elämää, rikolliset kuriin, armeija taas voimiinsa, oma puolustus kuntoon kaikkialla Suomessa, firmojen ja maapalojen myynti ulkomaille lopetettakoon, suomalainen työ, ahkeruus, rehtiys, sitkeys nousuun aallonpohjasta, koulutukseen kannattaa satsata aina.

 


Vieras

#537 Re: tavallinen tallaaja

07.02.2017 13:06

 

 

 Pääkallon paikalla ja avainasemassa olevat; laittakaa vihdoin Suomen asiat oikeaan ruoriin, edellä olevat kirjoittajat ovat nostaneet pintaan todelliset ongelmat, on paljon korjattavaa, ennekuin Suomi on nousee kasvuun ja kukoistukseen, turvatkaamme rakas isänmaamme, minkä menneet sukupolvet ovat meille perinnöksi jättäneet. Miedän velvollisuus on nyt pitää Suomi pysytyssä tulevaisuudessakin. Työtön tavis.

Mrs Farida Stephen

#538 kiireellinen laina tarjous

15.02.2017 00:16

Hyvää päivää, olen rekisteröity yksityistä rahaa lainanantaja. Annamme lainaa auttamaan ihmisiä, yrityksiä, jotka on päivitettävä taloudellisesta asemasta kaikkialla maailmassa, jossa hyvin pieni vuotuinen Korot niinkin alhainen kuin 2% vuoden kuluessa 30 vuotta takaisinmaksuaika kestoisia tahansa päin maailmaa. Annamme lainaa alueella 50000 bahtia 100.000.000 bahtia. Meidän lainat ovat hyvin vakuutettu, maksimaalisen turvallisuuden on tärkeintä. Kiinnostuneiden tulisi ottaa yhteyttä sähköpostitse: (24hourstloancompany1atgmail.com)

Oletko hylännyt niin monet pankit
tarvitset rahoituksen laajentamista teitä liiketoimintaa,
tarvitset henkilökohtainen laina

Hae lainaa, lähetä yksityiskohdista alla:
1. Koko nimi
2. Osoite
3. Määrä
4. Kesto Period
5.Phone Number
6. Ammatti

Mrs Farida Stephen

finland

#539 lainata tarjous

03.04.2017 02:24

ottaa yhteyttä varten turvallinen & vakuudettomia lainata.lainata lainata määrä alkaen 3000euro että 5000,000euro.valita alkaen 1 vuosi että 30 vuotta kuten lainata kesto.
azeesabdul480 at  gmail  dot  com