Suomen HALLITUKSEN pyydettävä anteeksi Israelilta!

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Suomen HALLITUKSEN pyydettävä anteeksi Israelilta!.


Vieras

#2051 Re: käy kalliiksi Daanille

14.03.2012 22:26

#2041: -

 

Tuo Jumalan määräämän paikan jättäminen, ja omin nokkineen uuteen paikkaan siirtyminen käy kalliiksi Daanille.

Daan ei ole enää mukana Taivaalliseen Jerusalemiin pääsevässä joukossa.

 

1 Senjälkeen minä näin neljä enkeliä seisovan maan neljällä kulmalla ja pitävän kiinni maan neljää tuulta, ettei mikään tuuli pääsisi puhaltamaan maan päälle eikä meren päälle eikä yhteenkään puuhun.
2 Ja minä näin erään muun enkelin kohoavan auringonnoususta, ja hänellä oli elävän Jumalan sinetti, ja hän huusi suurella äänellä niille neljälle enkelille, joille oli annettu valta vahingoittaa maata ja merta,
3 ja sanoi: "Älkää vahingoittako maata älkääkä merta, älkää myös puita, ennenkuin me olemme painaneet sinetin Jumalamme palvelijain otsaan".
4 Ja minä kuulin sinetillä merkittyjen luvun, sata neljäkymmentä neljä tuhatta merkittyä kaikista Israelin lasten sukukunnista:
5 Juudan sukukunnasta kaksitoista tuhatta merkittyä, Ruubenin sukukunnasta kaksitoista tuhatta, Gaadin sukukunnasta kaksitoista tuhatta,
6 Asserin sukukunnasta kaksitoista tuhatta, Naftalin sukukunnasta kaksitoista tuhatta, Manassen sukukunnasta kaksitoista tuhatta,
7 Simeonin sukukunnasta kaksitoista tuhatta, Leevin sukukunnasta kaksitoista tuhatta, Isaskarin sukukunnasta kaksitoista tuhatta,
8 Sebulonin sukukunnasta kaksitoista tuhatta, Joosefin sukukunnasta kaksitoista tuhatta, Benjaminin sukukunnasta kaksitoista tuhatta merkittyä.
9 Tämän jälkeen minä näin, ja katso, oli suuri joukko, jota ei kukaan voinut lukea, kaikista kansanheimoista ja sukukunnista ja kansoista ja kielistä, ja ne seisoivat valtaistuimen edessä ja Karitsan edessä puettuina pitkiin valkeihin vaatteisiin, ja heillä oli palmut käsissään,

 

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

15.03.2012 00:05


Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

15.03.2012 00:17


Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

15.03.2012 00:19


Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

15.03.2012 00:20


Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

15.03.2012 00:24


Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

15.03.2012 00:26


Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

15.03.2012 00:29


Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

15.03.2012 00:33


Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

15.03.2012 00:37


Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

15.03.2012 00:38


Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

15.03.2012 00:40


Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

15.03.2012 00:43


Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

15.03.2012 00:52


Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

15.03.2012 00:59


Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

15.03.2012 01:01


Taas ajankohtainen!

#2067 Juutalaiset ovat ihan omalla maallaan!

15.03.2012 08:38

Luvatun maan Juudea ja Samaria eivät ole Palestiinaa,
eikä miehitettyä maata,
eikä siellä sijaitsevat juutalaiset asutukset ole mitään siirtokuntia.





Vieras

#2068 Jo neljäs USA:n lentotukialus kohti Persianlahtea - tehtiinkö Iranin sodasta päätös?

15.03.2012 14:40




USA:n puolustusministeri Leon Panetta ilmoitti jokaisen operatiivisen lentotukialuksen suuntaavan kohti Persianlahtea. USA:n asevoimien komentajan vieraili loppuviikosta Israelissa ja näkemykset ovat yhteisiä. Parissa päivässä tapahtui paljon, siis onko Lähi-idän suursodasta tehty ryhtymispäätös?

Toimittaja: Janus Putkonen
23.1.2012, Verkkomedia.org
Viimeisin päivitys 23.1. klo 16.55



Jo neljäs USA:n lentotukialus kohti Persianlahtea - tehtiinkö Iranin sodasta päätös?

Valtamedian jatkaessa hiljaisuutta Iranin vastaisista masiivisista laivastojen keskityksistä, Yhdysvallat ilmoitti vielä neljännen Nimitz-luokan lentotukialuksen lähettämisestä Persianlahdelle - tarkemmin sanottuna suoraan Hormuzinsalmeen. Viimeiselle tehtävälleen (yli 50-vuotiaan aluksen on tarkoitus poistua käytöstä tämän tehtävän jälkeen) lähtevälle USS Enterprise -lentotukialukselle onkin varattu vaarallinen tehtävä, koska Iran on varoittanut Yhdysvaltoja saapumasta enää lentotukialuksineen Persianlahdelle – painottaen, ettei se tule varoittamaan asiasta uudestaan.

Lue myös: Aiempi uutisointi Verkkomediasta laivastojen massiivisista keskityksistä

Laivaston keskitykset Yhdysvaltain laivaston lähteen mukaan 20.1.2012.

Huomaa, että jokainen operatiivinen Nimitz-luokkaa oleva superlentotukialus on joko viidennen laivaston alueella (Persianlahti, Arabianmeri) tai matkalla sinne. Lisäksi kaksi WASP-luokan lentotukialusta toimii lähialuella:



Neljännen Nimitz-luokan supertukialuksen (Enterprise) odotetaan saavuttavan Hormuzin salmen maaliskuun alussa. Käytännössä kaikki USA:n operatiiviset lentotukialukset ovat varattu Irania vastaan ja kerääntynevät Arabianmeren alueelle viidennen laivaston alaisuuteen (Stennis, Lincoln ja Vinson). Kuudennen laivaston WASP-luokan lentotukitukialus USS Bataan siirtyy parhaillaan taisteluryhmineen Välimereltä kohti Arabianmerta - paikalla on jo USS Makin Island.

Yhdysvaltain kuuden lentotukialuksen lisäksi Arabianmerelle on suunnannut Ranskan laivaston lippulaiva, lentotukialus Charles de Gaulle. Tämä nostaa Irania vastaan suunnattujen lentotukialusten määrän jo huimaan seitsemään kappaleeseen!


Kuvakaappaus tukialusten keskityksistä sivulta:

http://www.navy.mil/navydata/navy_legacy_hr.asp?id=146

Leon Panetta vakuutti lentotukialuksen henkilökunnalle pitämässään puheessa Yhdysvaltojen ylläpitävän myös tulevaisuudessa täyden 11 lentotukialuksen laivaston (nykyisin +2 vara-alusta), vaikka asevoimien määrärahoista on syntynyt leikkaustarvetta. Panetta kertoi aluksen hangaariin kerääntyneelle 1 700 laivaston sotilaalle, että alus on suuntaamassa taisteluosaston kanssa Persianlahdelle ja purjehtivan suoraan Hormuzinsalmen lävitse. Tämä osoitetaan viestiksi Teheranille.

"Siitä lentotukialuksissa on kysymys", Panetta sanoi. "Siksi me ylläpidämme läsnäoloa Lähi-idässä... Haluamme heidän tietävän että me olemme täysin valmistautuneita kohtaamaan haasteet ja olisi parempi heille yrittää sopia Yhdysvaltojen kanssa asiat diplomaattisesti."

http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=3&id=2375

Vieras

#2069 'Neuvottelu tai sota' - Yhdysvalloilta uhkavaatimus Iranille

15.03.2012 14:43




USA haluaa Venäjän toimittavan viestin Iraniin: Teheranilla on viimeinen mahdollisuus neuvotteluihin. Jos näin ei tapahdu, hyökkäys Iraniin tapahtuu vain kuukausien kuluessa. Yhdysvaltain ulkoministerin uhkavaatimuksesta kertoivat venäläiset korkea-arvoiset diplomaattilähteet.

Lähde: RT
Toimittaja: Janus Putkonen
14.3.2012, Verkkomedia.org



'Neuvottelu tai sota' - Yhdysvalloilta uhkavaatimus Iranille

Yhä voimakkaampien laivastovoimien kerääntyessä Iranin vastaiselle merialueelle, uhkavaatimuksen antoi USA:n ulkoministeri Hillary Clinton tavatessaan Venäjän ulkoministeri Sergei Lavrovin New Yorkissa maanantaina. Asiasta kertoi diplomaattilähde Kommersant Daily -uutisille.

"Hyökkäys tapahtuu ennen vuoden loppua. Israel kiristää presidentti Obamaa. He ovat asettaneet hänet mielenkiintoiseen asemaan – joko hän tukee sotaa tai menettää juutalaisten lobbausjärjestöjen kannatuksen," sanoi diplomaattilähde venäläiselle sanomalehdelle.

Tietojen mukaan Washington olisi antanut Teheranille viimeisen mahdollisuuden ratkaista konflikti rauhanomaisesti ja USA haluaa Moskovan vievän tämän viestin. Iranin on edistyttävä neuvotteluissa P5+1 maiden ryhmän kanssa, johon kuuluvat viisi YK:n turvallisuusneuvoston pysyvää jäsenmaata sekä Saksa.

Neuvotteluja ryhmän kanssa odotetaan huhtikuussa. Tarkkaa aikaa ja paikkaa ei vielä ole päätetty. Keskusteluissa on tarkoitus käsitellä Iranin mahdollista ydinaseohjelmaa ja YK:n alainen IAEA vaatii pääsyä Iranin sotilasalueille, varsinkin Parchinin tukikohtaan.

Tällainen tarkastus tehtiin viimeksi vuonna 2005, eikä mitään epäilyttävää löytynyt. Nyt kuitenkin IAEA on epäillyt Parchinin tukikohtaa käytettävän ydinräjäyttimien testaukseen. Irania syytetään todisteiden peittelystä. Teheran kiistää nämä syytökset ja on luvannut tarkastajille pääsyn tukikohtaansa.

Kysyttäessä raportoidusta Yhdysvaltain uhkavaatimuksesta, Venäjän varaulkoministeri Sergey Ryabkov kristisoi tällaista "viimeinen mahdollisuus" retoriikkaa.

"Tällainen puhe on epäammattimaista. Ei sellaista ole olemassakaan kuin viimeinen mahdollisuus. Se on julistus poliittisesta tahdosta ja... "Venäjä tulee tekemään kaikkensa estääkseen tämän toteutumisen*."" Suom. huom. alkup. sanonta: and Russia does everything to foster such will rather than let it wane*.

Huippudiplomaatin mukaan tilanteen negatiivinen kehitys on nähtävissä ja arvioi, "he, jotka ovat sotilaallisten keinojen kannalla tulisi hillitä itseään ja etsiä diplomaattisia ratkaisuja."

"Sota ei tule ratkaisemaan ongelmia vaan luo miljoonia uusia," Ryabkov varoitti.



Venäjällä varustaudutaan sodanuhkaan

Sotilaallisen konfliktin tullessa yhä todennäköisemmäksi, Venäjä on luonut suunnitelmia negatiiviselle kehitykselle. Sotilas- ja turvallisuusviranomaiset ovat valmistautumassa pakolaistulvaan naapurimaista, kuten myös eteläisen Venäjän alueelta. Suunnitelmien yksityskohdat ovat salaisia, mutta niiden olemassaolo vahvistetaan sekä siviili- että sotilasviranomaisten toimesta.

Moskova ei ole huolissaan ainoastaan humanitaarisesta katastrofista, joka on odotettavissa eteläisillä rajoillaan. On myös pelättävissä että vanhat konfliktit alueella tulevat syttymään eskalaation seurauksena. Pelot kohdistuvat varsinkin Armeniaan, Azerbaijaniin ja Vuoristokarabahiin. Venäjä valmistautuu myös omiin sotilastappioihin.

Israelissa tilanne repii mielipiteitä. Israelilaisten keskuudessa pelätään seurauksia ja kostoa, mikäli Tel-Aviv ryhtyy hyökkäyksiin Iranin voimalaitoksia vastaan.

"Iraniin hyökkäämisessä ei ole logiikkaa. Mutta meillä on hallitus joka tekee epäloogisia ratkaisuja ja se on erittäin pelottavaa," sanoo Sharon Dolev, aktivisti Israelin rauhanjärjestöstä.

Janus Putkonen @ 14.3.2012 13:07

http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=4&id=2956


Vieras

#2070 Israel, Iran, Jordan and Turkey join forces for multimillion-dollar science project

15.03.2012 14:45




Israel, Iran, Jordan and Turkey join forces for multimillion-dollar science project
Each of the four countries has pledged $5 million toward the SESAME facility, which is being built near Amman.

By Asaf Shtull-Trauring
Tags: Iran Turkey Jordan


Get Haaretz on iPhone
Get Haaretz on Android
In an extraordinary act of regional cooperation, Israel, Iran, Jordan and Turkey are to jointly provide funds for a particle accelerator as part of their commitment to a UNESCO-sponsored scientific project, it was announced on Wednesday.

Each of the four countries has pledged $5 million toward the SESAME facility, which is being built near Amman. SESAME stands for Synchrotron-light for Experimental Science and Applications in the Middle East. According to the UNESCO website, the project aims to "foster scientific and technological excellence in the Middle East and neighboring countries (and prevent or reverse brain drain ) by enabling world-class research," and to "build scientific and cultural bridges between neighboring countries."

 

http://www.haaretz.com/print-edition/news/israel-iran-jordan-and-turkey-join-forces-for-multimillion-dollar-science-project-1.418731

 

 

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

15.03.2012 14:49


Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

15.03.2012 14:56



Vieras

#2073 Israelin ja palestiinalaisten tulitauko säröilee

15.03.2012 15:05


Israelin ja palestiinalaisten tulitauko säröilee
julkaistu tänään 15.3. klo 11:51, päivitetty tänään 15.3. klo 12:05

Israelin ja palestiinalaisten solmima tuore tulitauko rakoilee. Osapuolet ovat tulittaneet toisiaan Egyptin välittämästä tulitauosta huolimatta.
Tulitauko tuli voimaan maanantain ja tiistain välisenä yönä, mutta siitä huolimatta palestiinalaiset militantit laukaisivat neljä rakettia eteläiseen Israeliin torstaiaamuna.
Sen jälkeen Israelin ilmavoimat iski militanttien asemia vastaan, armeija kertoo.

Kenenkään ei ole kerrottu loukkaantuneen puolin tai toisin.

Yksikään palestiinalaisjärjestö ei ole ottanut vastuuta raketeista. Israelin armeija uskoo, että niiden takana on jokin Gazan pienistä islamistisista ryhmittymistä. Kaikkien ryhmien johtajat ovat sitoutuneet tulitaukoon.
Pääministeri Benjamin Netanjahu on perunut matkansa Pariisiin ja Madridiin heikon turvallisuustilanteen vuoksi.
Netanjahu syyttää Irania viimeaikaisista levottomuuksista. Hän sanoo Teheranin rahoittavan, aseistavan ja kouluttavan Gazan militantteja.
- Gaza on Iranin etuvartio, Netanjahu sanoo.

AP, Yle Uutiset

Vieras

#2074 ISRAEL UPDATE / Israel-uutisia sanomalehdistä kääntänyt ja kommentoinut Gavriel Eskel

15.03.2012 15:07




TORSTAI 15.03.12

1. ISLAMIC JIHAD ampui keskiviikon aikana kaksi Grad-rakettia Beersheba kohti. Iron Dome torjuntaohjus tuhosi yhden niistä, toinen putosi aukealle pellolle aiheuttamatta vahinkoa.

 

 

 

 


Vieras

#2075 ISRAEL UPDATE / Israel-uutisia sanomalehdistä kääntänyt ja kommentoinut Gavriel Eskel

15.03.2012 15:08




IAF:n koneet tekivät vastaiskuja torstain vastaisen yön aikana Gazan puolelle iskien salakuljetustunnelia kaistan eteläosassa sekä raketin laukaisupaikkaa vastaan sen pohjoisosassa. Iskujen aiheuttamista vahingoista ei ole annettu tietoja.



Kommentoi adressia




Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…