Superfood

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Superfood.

Tietämätön potilas

#126 Kehitynyt sairaanhoito

12.11.2011 13:24

Onko entinen sairaan-, terveydenhoito kehittynyt, edistynyt jo niin pitkälle, että sen synonyymi voi nyt olla vaikkapa terveysbisnes?
Mike_86

#127 Tämän yhteiskunnan trendi...

12.11.2011 13:27

...on tehdä ihmisistä luonnosta irtautuneita, jatkuvaa viihdettä janoavia, huonoitsetuntoisia joukkojen jatkeita, jotka jo pienestä asti opetetaan kilpailemaan paikastaan erilaisissa joukoissa, ja hankkimaan tällä tavoin ailahtelevan arvonsa. Erilaisuutta harvoin ilmaistaan ajatuksin, koska ei ole erilaisia ajatuksia, jos kaikki imutetaan samoista lähteistä, ja jatketaan sitä samoissa porukoissa hillumista. Onko se mielekästä? Onko mielekästä kuulua suurimpaan ja äänekkäimpään jengiin joka ainakin omasta mielestä tällä hetkellä painottaa itsekkyyttä ja luonnonvastaisuutta? Terveyden tärkeydelle voi nauraa niin kauan, kuin sitä ei ole menettänyt kertaakaan, tai jos itselle riittää sellainen kaljan- ja pillerinhuuruinen elämä, jonka sisältö on märehtiä muiden tekemisiä, koska itse ei pysty viemään mitään uudistavaa kunnialla loppuun, koska ei pysty itse oikeasti mihinkään kehittävään, korkeintaan kopioimaan muita, siinä joukossa missä sattuu hillumaan.

Odotan päivää kun näen että asioita ei enää kielletä, vaan ymmärretään miksi jokin on asia on hyvä. Nyt asiat ovat hyviä jos ne ovat halpoja tuottaa nykyisillä välineillä?

"Superfood" on harhaanjohtavaa mainontaa varmaankin, mutta niin on myös jonkin kapean tieteellisen tutkimuksen pohjalle tehdyt "tutkimukset" jonkin uuden lääkkeen hyödyllisyydestä, joka saa kovaa rummutusta, siis mainontaa. Kyllä se siitä muuttuu sitten, kun ihmiset lakkaisivat hyväksymästä huonoa oloaan, niin ei tarvitsisi hyväksyä huonoja lääkkeitäkään. Jotkut ihmiset muokkaavat luonnollista DNA:ta jotta saadaan halvempaa ruokaa, ja hinta ratkaisee, pitkän aikavälin vaikutukset ihmisiin eivät ole päähuolenaihe, mikä tarkoittaa että kuinka moni tajuaa, että elämän on kokonaisuutena jatkuttava vielä senkin jälkeen, kun itse on hankkinut kunnianpäivänsä jossain urheilukentillä tai katsomossa, juonut itsensä epäonnistuessaan humalaan, usein, hankkinut jonkin maksasyövän tms, syönyt turruttavia, sairauden syytä ei-parantavia lääkkeitä vuosikaudet kunnes kupsahti? Mikä oli tämän elämän merkitys?
??????????????

#128 Re: MIETTIKÄÄ TÄTÄ

12.11.2011 13:37

#113: Merja Lindström pj SLTL - MIETTIKÄÄ TÄTÄ

Kun raha kirstuun kilahtaa, niin sielu taivaaseen vilahtaa.

Onko jotain yhteistä?


Vieras

#129

12.11.2011 20:02

Sodassa totuus on ensimmäinen uhri. Viimeaikoina on ollut järkyttävää seurata, miten kansan hyvinvointi on ollut uhattuna. Maksettu hallitus on kaadettava ja eduskunnan etukäteen pakotettu toiminta on selvitettävä, kuka Suomea oikein johtaa. Salaisuuden varjo on avattava ja vieraan vallan kätyrit on pantava edesvastuuseen- Tuhoagenda on paljastettava

Vieras

#130

12.11.2011 20:36

on se kumma kun vaikka mitä lääkkeitä saa mainostaa vaikka liikunnan varjolla, mutta terveellistä luonnontuotetta ei saa

Vieras

#131

13.11.2011 18:44

Jaan asiantuntijat (lääkärit ,insinöörit ym )kahteen ryhmään ,opetetut ja oppineet!Olin vuoden vanha ja ankarassa vatasataudissa,äitini vei minut Oulussa ns.kaupunginlääkärin vastaanotolle,sai ohjeen:"Voitte sitten tulla häneltä hakemaan kuolintodistuksen!"Tri RASK Oulussa paransi minut.Kauravellin lientä ja viilin heraa !Synteettisiä lääkkeitä en syö !Tässä olen 80v.
Terve eläkäsäijä

#132 Re:

13.11.2011 18:46


Vieras

#133

13.11.2011 22:27

valvira on teollisen ruuanvalmistuksen lobbarien liekassa
Haloo!

#134 Äly hoi, älä jätä!

13.11.2011 22:29

Emmehän halua elää poliisivaltiossa?
Merja Lindström pj SLTL

#135 Re: Mistä tässä on kysymys

13.11.2011 22:34


Vieras

#136

14.11.2011 09:54

luontaishoidot ovat elintärkeitä ihmusen,eläinten ja kaikkien elollisten hyvinvoinnille!

Vieras

#137 Re:

14.11.2011 09:54


Vieras

#138

14.11.2011 11:15

Pöyristyttävää rajoittaa ihmisten oikeutta valita mitä syövät - lääkkeitä ei rajoita kukaan vaikka ne aiheuttavat hirveän määrän sivuvaikutuksia ja muita sairauksia... Toki lääkkeitäkin tarvitaan, mutta ravintolisien avulla voidaan vähentää lääkkeiden käyttöä monissa tapauksissa huomattavasti. Pistää miettimään, taas kerran...

Vieras

#139

14.11.2011 15:47

Omakohtaisesta kokemuksesta sanoisin, ettei kemiallinen lääkitys ole aina tehokkaampaa kuin luonnon lääkeaineet. Sen sijaan, että kaikkiin tulehduksiin nautimme antibiootteja, voidaan täsmälääkinnällä esim. tarkkaan annosteltuina puolukanlehdillä virtsatientulehduksissa, säilyttää suoliston luontainen hoitava mikrobikanta.
14.11.2011 Helsingin Sanomien etusivulla tiedotetaan Vieraskynä -palstalla, että Juomaveden lääkejäämät ovat terveysuhka. Kaikkia lääkeaineita ja hormonaalisia valmisteita ei saada suodatettua kotitalouksissa kierrätetystä hanavedestä edes aktiivihiilisuodatuksella tai otsonikäsittelyllä, kirjoittaa Gunter Pauli.
Esim. Yhdysvalloissa Philadelphian viranomaiset löysivät puhdistetusta juomavedestä 56 lääkeaineen jäämiä. Etelä-Kaliforniassa lähes 20 miljoonaa asukasta altistuu epilepsia- ja ahdistuslääkkeille. San Franciscon juomavesi sisältää vaikeasti hajoavaa synteettistä sukupuolihormonia. Pullovesi on myös suodatettua vettä. Toistaiseksi jäämättömintä on oma kaivo, jonka vesilähde on omassa valvonnassa.
Olen itse miettinyt, että keho voi parhaiten imeyttää ja käsitellä lähinnä ruoka-aineksia olevia lääkinnällisestikin tehoavia yhdisteitä. Tällaisia ovat tutkimusten mukaan mm. proteiiniainesosat kuten aminohappo arginiini, jonka on todettu mm. rentouttavan verisuoniseinämiä ja näin laskevan korkeaa verenpainetta nopeassa aikataulussa.
Ruoka-aineista eristetyt lääkinnällisesti vaikuttavat aineet vaikuttavat edelleen usein tehokkaammin, kuin samat ainesosat kemiallisesti puhdaseristettyinä tuotoksina. Molekyylirakenteet etsiytyvät kehossa vastaaviin rakenteisiin, esim. aminohappo+entsyymi=rakenneketju lihassäikeisiin tms. Monimutkainen ja keholle vieras kemiallinen yhdistekoostumus on vaikeampi prosessoitava?

Vieras

#140

15.11.2011 00:19

Suomessa on sanavapaus, jota ei tule rajoittaa asettamalla terveysviestinnäin rajoituksia.

Vieras

#141

15.11.2011 12:29

Ottaako Suomi venäjästä mallia,eikö me saada enää asua vapaassa maassa.
Vääriä asioita poistetaan,jotka ei ole ihmisille haitallisia,päinvastoin terveyttä edistäviä tuotteita.
Ottakaa jo järki käteen,antakaa vain olla,kun ette hallitse ja tiedä tätäpuolta ollenkaan.

t.Sirpa

Vieras

#142

15.11.2011 14:14

Tarvitsemme ruoan lisäksi ravinnelisiä.

Vieras

#143

15.11.2011 21:59

Vastustan Kieltolakia.
MaSi

#144 Merja Lindström

15.11.2011 22:11

Hienoa, että jaksat ajaa meille kaikille tärkeää asiaa. Meillä on kaikilla oltava oikeus päättää mitä syömme, mitä ostamme ja mitä puhumme. Suomesta on muuten tulossa holhousvaltio. Luotan suomalaisten terveeseen maalaisjärkeen. Ihmisillä on paljon tietoa lisäravinteista ja marjojen ym. terveydellisistä eduista jo Suomen yliopistoissa tehtyjen tutkimusten perusteella. Onneksi tieteellisesti tutkittua tietoa löytyy eri lähteistä. Olen itse alalla ja olin tyrmistynyt etten saisi tietoa tuotteista enkä saisi jakaa osaamistani eteenpäin. Vainotaanko mitään muuta alaa ja ammattikuntaa näin paljon kuin luontaistuotekauppiaita. Parin kolmen vuoden välein saamme taistella olemassaolostamme ja työstämme Eviraa tai muuta instanssia vastaan. En ole koko ammattiaikanani kuullut, että olisimme aiheuttaneet kenenkään kuolemaa tai muutenkaan vahingoittaneet ketään. Oma veljeni kuoli "kokemattomattoman" nukutuslääkärin käsiin. Tämä oli oikeuslääketiteellisen tutkimuksen tulos. Vastuuseen lääkäri ei siitä joutunut. Me Terveyskauppiaat olemme myös työllistävä voima.
Kysyy tietämätön

#145 Kenen asialla

16.11.2011 07:29

Kenen asialla Evira?

Vieras

#146 Re:

17.11.2011 11:24

#5: -

Kuten aikaisemmin mainittu myyntiä ei olla kieltämässä vaan harhaan johtavaa mainontaa.

Itse etsin vaihtoehtoisia hoitoja vatsavaivoihin ja kokeilin jaksoittain eri yrtti-, vitamiini-, entsyymi ja maitohappobakteerivalmisteita, kun lääkäri ei aluksi onnistunut löytämään diagnoosia vaivaan. Seurauksena minulla meinasi mennä maksa pask*ksi ja lääkäriltä kuulin että tämä on hyvin yleistä. Ja tähän voi lisätä että olen juuri 30 täyttänyt, normaalipainoinen, enkä ole vuoteen käyttänyt alkoholia vaivojen takia (ja maksaarvot aikaisemmin todistetusti kunnossa. Koska lääkäreiden lausunnot täytyy perustua tutkitusti todistettuihin haittavaikutuksiin (ja näitä aineita ei ole tutkittu), niin ei voi antaa kielteistä lausuntoa julkisuuteen. Myös minun tapauksessa ei voitu yhdistää maksan hälyttäviä arvoja tiettyyn käyttämääni valmisteeseen, joten tuote on vielä markkinoilla.

Sama koskee kuulemma laihdutus pillereitä, jossa ystävällä oli myös käydä huonosti.

Norjan reissulta muistan lehdissä kun syntyi Oslossa suuri haloo kun ihmisiä oli kuollut tiettyjen vitamiini/yrttivalmisteiden yhdistämisen seuraksena. En tiedä mikä on tilanne Suomessa mutta varmasti meiltäkin löytyy vastaavia maksan pettämiseen liittyviä tapauksia.


Vieras

#147 Re: Merja Lindström

17.11.2011 11:31

#144: MaSi - Merja Lindström

Ei myyntiä olla kieltämässä.

Omassa tapauksessa luontaistuotteiden yhdistelmä, ja ihan apteekista hankittua kamaa, oli tuhoamassa maksan. Koska käytin useata eri tuotetta ei voi sanao johtuiko yhdestä vai kombinaatiosta.

Ainakin Norjassa tiedän tapauksen jossa luontaistuotteiden käyttäjä on kuollut, nimenomaan maksan pettämisen johdosta. Ja lääkärin kanssa jutellessa kuulemma Suomessakin on yleistä tämän tyyppiset maksavauriot.

Mieti mitä suuhusi laitat!!

#148 Maksamyrkyt

17.11.2011 11:58

 

#144: MaSi - Merja Lindström

Ei myyntiä olla kieltämässä.

Omassa tapauksessa luontaistuotteiden yhdistelmä, ja ihan apteekista hankittua kamaa, oli tuhoamassa maksan. Koska käytin useata eri tuotetta ei voi sanao johtuiko yhdestä vai kombinaatiosta.

Ainakin Norjassa tiedän tapauksen jossa luontaistuotteiden käyttäjä on kuollut, nimenomaan maksan pettämisen johdosta. Ja lääkärin kanssa jutellessa kuulemma Suomessakin on yleistä tämän tyyppiset maksavauriot.

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Syyt ihmisten maksojen tuhoutumiseen löytyy melkein jokaisen Suolmalaisen lääkekaapeista - tulehdus ja -särkylääkkeet.

Suomessa niiden käyttö ja mainonta on riistäytynyt käsistä. Eikä kukaan puutu siihen.

Mitä tulee tuohon kuulopuheisiin lääkärin tiimoilta, taas viedään pässiä narussa. Lääkäreillä on oma lehmä ojassa niin sitten täytyy syyttää jotain muuta tahoa heidän aiheuttamistaan kuolemista ja vaurioista.

Suomessa ei ole haittavaikutusrekisteriin tullut yhtäkään luontaistuotteista aiheutuvaa haittavaikutusta. Aina näiden ihmisten käytössä, joita ollaan edes epäilty saanee jonkin haittavaikutuksen luontaisaineista, on ollut lääkkeitä.

Buranat ja Panadolit siinä teille MAKSAMYRKYT !! Ja näitä saa kuka vaan ostaa ilman mitään kontrollia.

 


Vieras

#149

18.11.2011 13:21

Hyvät virkamiehet ja päättäjät, olisiko jo aika luopua jo ajatuksesta, että kaikkia kansalaisia tulisi holhota? Tutkimuksillahan on todistettu, että vitamiinit, joiden ylikäyttöä myös virkamiehet pelkäävät, eivät aiheuta kuolemia, kun sensijaan apteekkitavara aiheuttaa? Superfood-nimike auttaa ihmisiä miettimään, mitä suuhunsa pistävät: mikä on terveellistä ja mikä haitallista. Keskustelu ruoasta tyrehtyy, jos kaikki uusi ja tehokas kielletään.

Vieras

#150 Re:

19.11.2011 06:09

#138: -

Lääkkeitä kylläkin rajoitetaan hyvin vahvasti. Pöyristyttävää pikemminkin ajatella, että ihmisille tuputetaan tutkimatttomia mömmöjä muka terveellisenä.