KURIKAN KOHTUUTON APIP-TOIMINTA MAKSUJEN KOROTUS

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista KURIKAN KOHTUUTON APIP-TOIMINTA MAKSUJEN KOROTUS.

tuiki tavallinen veronmaksaja

#1 Pitäähän ne Fortumin kurssilaskut jostain periä...

12.01.2012 19:36

Onpas taas oikeen järjen jättiläiset olleet päättämässä asioista... Mitähän budjettivajetta tällä paikataan vai onko kaupungin johtajistolla jokin reissu tulossa...

Vieras

#2

13.01.2012 19:34

Maksu on enemmän kuin eskarissa olevan puolipäivän hoitomaksu...

Vieras

#3 Yhdyssanat

17.01.2012 12:31

Yhdys-sana virheet?

Vieras

#4

18.01.2012 09:32

Kiskontaa todella... en todellakaan ole valmis maksamaan Apip-toiminnasta päivähoito maksua, kun ei vastineeksi saa kuin amottavan aukon omiin menoihinsa. Muka lapsiperhettä kannustava kaupunki ku otetaan lapsiperheiltä et saadaan keskustasta modernipaikka. Vastuutonta ja harkisematonta. Lapset tästä kärsii.
Apip-kerholaisen äiti

#5 APIP-kerhon kuolema ???

18.01.2012 09:43

Joopa joo Apip-tominta kuolee vain rikkaiden lapset perheet pystyy tätä käyttämään....
jos perheessä on vaikkapa 2 lasta niin 240 € kk muutamasta päivästä tai tunneista per viikko on sit sanonko mitä.... Vi**u likaa...
Onko kunanpäätäjiltä juomarahat kaikki ???
Ex-APIP Iskä

#6 APIP-kerhossa käynti loppuu...

18.01.2012 10:02

Näin meillä todellakin profiloidutaan lapsiystävälliseksi kaupungiksi ja houkutellaan uusia Kurikkalaisia lisää. Olipahan taas oikein kädenojennus kapungilta. No nyt loppuu sitte kerhossa käynti ja lapset saa olla tästä lähtien yksin kotona, pärjäävät sitte tai ei...

Vieras

#7 Re: APIP-kerhossa käynti loppuu...

18.01.2012 15:54

#6: Ex-APIP Iskä - APIP-kerhossa käynti loppuu...

olemme päättäneet samoin meidän perheessäkin...

Kurikkalaista laskuoppia

#8 Re: Pitäähän ne Fortumin kurssilaskut jostain periä...

18.01.2012 21:56

#1: tuiki tavallinen veronmaksaja - Pitäähän ne Fortumin kurssilaskut jostain periä...

No jos toisille annetaan rahnaa, ninkus nyt nämä kotiäiteet, jotka oli sankoin joukoin puolustumassa oikeuksiaan budjettivaltuustossa, niin pakkohan se on jostaki se heille myönnetty satasen raha ottaa. Koska on julkinen puoli hyvää hyvyyttään antanu kelleen mitään, never. Aina se on joltaki muulta pois... tämä on nyt varainsiirtoa perheiltä toisille!

ihmetellen

#9 Re: Pitäähän ne Fortumin kurssilaskut jostain periä...

18.01.2012 22:00

#1: tuiki tavallinen veronmaksaja - Pitäähän ne Fortumin kurssilaskut jostain periä...

Veikkaan, että kotiäitien ajamaa satasen tukea, minkä he saivat kiitettävällä asianajollaan kylläkin. Tärkeä raha ei siinä mitään, mutta ei sitä ny noin vain toisaalta oteta... eli toiselta lapsiperheeltä toiselle... paitsi Kurikassa.


Vieras

#10

21.01.2012 11:57

Törkeetä pienituloisten riistoa sanon minä. Ehkä ne yrittääkin tällä saada toiminnan loppumaan ja kulut vähenemään lasten kustannuksella. Ettei vain olisi kosto kotiäideille, mitä tulivat vinkumaan rahaa, otetaan se nyt takaisin näin? Muutenkin, kun on niin pienet tulot kotona lapsiaan hoitavilla, arvokasta työtä tekevillä Äideillä.

Anonyymi

#11

29.01.2012 10:41

Miten kukaan inhimillisesti ajatteleva ihminen voi tehdä tällaisia päätöksiä? Todella pelottavaa, jos Kurikan kaupungilta ei todellakaan kukaan tai mikään taho puutu tähän asiaan laajakatseisemmin! Tärkeintähän luonnollisesti pitäisi olla lapset ja heidän hyvinvointinsa sekä vanhemmuus. Lapsissa on tulevaisuus! Millainen tulevaisuus.. jää nähtäväksi löytyykö Kurikasta ketään kuka ei laskelmoi vain budjetteja! Nyt päättäjät silmät auki! Ajatelkaas nyt itsekin. Menee todella jo överiksi!! Pettyneitä on jo todella monia, mitäs luulette meidän "lapsiystävällisestä" Kurikasta puhuvan!?!
1987

#12 Re: Pitäähän ne Fortumin kurssilaskut jostain periä...

02.02.2012 23:35

#1: tuiki tavallinen veronmaksaja - Pitäähän ne Fortumin kurssilaskut jostain periä...

eikös ne ollu ruottis tekemäs jonku retken ja kokoustamas ?

kiukkuunen

#13

04.02.2012 10:46

Tais tulla hätä kun tähän niin perinteiseen Ruottin matkaan ei ollutkaa rahaa. Olipas hieno älynväläys ottaa lapsiperheiden pussista! Toivottavasti matka oli antoisa!
viisikon äiti
Vieras

#14 Huh,mikä korotus! Tipahti kuin taivaalta.

07.02.2012 14:03

Kohtuutonta korottaa näin paljon.

Yksinhuolajalle kallista-Siksi en tyttöjäni laittanut syksyllä. (teen osaaika työtä) Mitä jos olisin laittanut-Nousu olisi ollut hurja kahdesta lapsesta.

Lasten kunnallinen hoito oli minulle ilmaista-IPAP piti maksaa.(viimevuonna yksi lapsi kävi ipap) nyt pienimmät Lapset ykkös ja kakkos luokalla.

Päädyimme kokeilemaan koulusta-kotiin yksin tuloa. Onneksi on hyvin mennyt (mitä nyt ex-mies asiasta piinaakin)

Olenhan aikoinaan itsekkin koulusta kotiin yksin tullut-ja-odottanut isosiskoja tai vanhempia kotiin. Samoin vanhimmat lapseni on koulusta kotiin yksin tulleet.

Toisaalta olisi kiva kun joku "vapaaehtoinen" naapurin mummo tai paappa löytyisi. Heille olisi kiva mennä! Edes lyhyinä koulupäivinä.

Hienoa on että kaupunki järjestää tälläista toimintaa. Mutta ryhdyn yllä kirjoittavan kanssa samaan... Rikkaiden perheiden lapset voivat käyttää talläistä palvelua.

Pukto

#15 Re: APIP-kerhossa käynti loppuu...

10.02.2012 11:24

#6: Ex-APIP Iskä - APIP-kerhossa käynti loppuu...

Samoin meillä loppui käynti, ku ei se raha kasva kaikilla puussa.


Vieras

#16 Maksuvapautus pienituloisille

19.02.2012 14:50

Kurikan apip-maksut ovat sillä tasolla nyt, millä ne ovat valtakunnallisestikin. Eivät siis yhtään korkeammalla. Pienituloisten perheiden lasten ei tarvitse lopettaa toiminnassa käymistä, koska nämä perheet ovat oikeutettuja hakemaan maksualennusta tai -vapautusta.

Vieras

#17 ´71

23.02.2012 10:29

Naapuripaikkakunnistamme vain Kauhajoellahan on samanlaiset maksut kuin Kurikas!?! Voitais ottaa mallia esimerkiksi Ilmajoen toimivasta tavasta, joka on inhimillisempi ja järkevämpi (määräytyy tarvittavien tuntien mukaan).
Maksualennusta on yritetty, mutta selvää tulorajaa alennuksen myöntämiselle ei koskaan ilmoitettu. 120€ per lapsi on mahdotonta minun pussistani maksaa (n.1h/pvä).
Ilkka-lehdessä oli muuten hyvä juttu. Paljon siinäkin olis korjattavaa.. Puolipäivä hoitomaksut ei todellakaan ole tätä apip-maksun luokkaa ja sitäpaitsi eihän uuden lain mukaan perhepäivähoitajat saa enää koululaisia ottaakaan hoitoon.
Nyt on ip-kerhojen kohtalo on vaakalaudalla.. siitä seuraa koulujen kohtalo.. ja Kurikan väkiluku on laskussa! Hmm.. mistäköhän johtuu!?!