Haaste Kataiselle: tuet pois kotiäideiltä vai poliitikoilta?

Samuli Viitasaari
Adressin tekijä

#26 Perus suomalaisen ja LICAn viestit poistettu

22.11.2012 09:53

Moro, kuten sanottu jo pariin kertaan, asiaan liittymätön ja asiaton trollailu poistetaan. Tässä tapauksessa LICA:n ja perus suomalaisen kinastelu. Jatkakaahan ystäväiseni muualla.
Jenska

#27 äidit vs katainen

22.11.2012 10:31

Tuet pois poliitikoilta!
Kyllä meille äideille kuuluis isommat tuet! Poliitikoilla on kyllä varaa ajaa takseja, ilman meidän verorahojakin!!
Ja mikä järki siinäkin nyt on että meidän äitien hikisistä, pienistä päivärahoista vedetään älyttömät verot?! Ei oo mitään järkeä maksaa valtion rahoista veroa? valtiolle ne rahat menee/jää kuitenkin. Ja sitte meidän perheellisten pitää kitua, kun pienimmistäkin päivärahoista vedetään vähintään 23%.
Mitähän se katainenki valittaa että kotiäiteys ei ole työtä. Heleppohan sen on sanoa mikä on työtä, kun istuu vaan persilmällään eduskunnassa torkkupeiton alla.
Kokkeilis ihan huvikseen pyörittää ite kotia ja hoitaa lapsia samalla pelkillä tuilla!
Kyllä tämän kokeilun jäläkhen katainen vain lisäis tukien määrää!!

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

22.11.2012 10:58


Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

22.11.2012 20:35


Rakkaudesta rautakauppaan

#30 Hölmöläisten hommaa

22.11.2012 20:50

Käsittämätöntä hölmöläisten hommaa: kotiäidit kortistoon ja kakarat päivähoitojonoon??
Vai löytyykö todella kotiäideille osapäivätöitä? Ja jos löytyy, niin onko Katainen laskenut, montako tuntia pienpalkkalaisen täytyy tehdä töitä, että saa päivähoitomaksun maksettua, kun palkasta vähennetään ensin verot ja lisääntyneet työmatkakustannukset?
Terveisin osapäiväinen rautakaupan kassatäti/ 4 lapsen äiti/ 900,- - verot ja sos.kulut - päivähoitomaksu = rupia per...n /kuukausi

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

22.11.2012 23:40


Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

23.11.2012 01:33


Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

23.11.2012 03:34


Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

23.11.2012 05:59



Vieras

#35

23.11.2012 16:55

Koettakaa nyt ymmärtää kyllä kotiäitien tuet täytyy ottaa pois että saamme tuettua Kreikkaa rahoittaneita pankkeja ja maksettua EU- jäsenmaksuja.Iloista antajaa jumala rakastaa,sanovat uskovaiset.
sussoo

#36 Kasvatustiet. tohtori Erja Rusanen pitää valitettavana, että perheitä painostetaan päivähoitoon

26.11.2012 21:46

"Kasvatustieteiden tohtori, Helsingin yliopiston lehtori Erja Rusanen on hämmästynyt viime aikojen puheista, joiden mukaan äidit täytyisi saada yhä aiemmin työelämään.
- Nämä puheet kuulostavat siltä, että aikuiset ajattelevat vain itseään. Lapsille on tärkeää hyvä, lämmin tunneside. Jos se katkaistaan väärässä kehitysvaiheessa, se on lapselle tuskallista. Sen ymmärtää, vaikka ei tietäisi kehityspsykologiasta mitään. Minä pyytäisin suhtautumaan tähän kysymykseen vakavasti. Ratkaisuja pitäisi etsiä puhtaasti lapsen näkökulmasta."
Päiväkodit täyttyvät alle 3-vuotiaista
sussoo

#37 Työterveyslaitos Työn ja perheen yhteensovittamisesta -asiaa voi lähestyä siis toisinpäinkin

26.11.2012 21:56

Työn ja perheen yhteensovittamisesta
"Lakisääteiset perhevapaat ymmärretään yhä usein naisten asiaksi. Asenneilmastoa muokkaamalla voidaan asiaan vaikuttaa niin, että myös miehet käyttäisivät entistä enemmän perhevapaita. Näin edistetään myös perhevapaista aiheutuvien taloudellisten kulujen tasaisempaa jakautumista eri toimialojen kesken. Kustannusten tasaamisesta vallitseekin suuri yksimielisyys. Siitä hyötyisivät sekä nais- että miesvaltaiset työalat että yksittäiset työpaikat ja työntekijät."
Lapsen kasvussa on tulevaisuus

#39 Tämähän on politiikkaa tuntihintojen polkemiseksi. Työttömiä riittää nytkin.

12.12.2012 21:40

Maatalojen emännät hoitivat alunperin tilan toimia ihan tyytyväisenä, kunnes demarit keksivät, että he ovatkin työttömiä. Tarpeeksi pitkään kun toitetaan, alkavat jotkut uskoa, että kotiäidit ovatkin maamme syöpä eikä perinteisten puolueiden poliitikot ja heidän nimittämänsä virkamiehet.

Saatiinpahan maaltakin "turhat" emännät kaupunkeihin, kortistoon ja Ruotsiin.
kotiäiti mielellään

#40

18.01.2013 01:07

Nimim. sussoolle: aika vaikea jakaa sitä 9 kk äitiyslomaa isän kanssa, jos äiti esim. imettää lasta yli 1-vuotiaaksi. Meillä muuten isi käytti isyysvapaansakin matkusteluun, ei ollut minuuttiakaan siitä lapsen kanssa. Pari-kolme kuukautta äitiysloman alusta on palkallista muistaakseni, sen jälkeen ko. raha tulee kelasta. Äitiysloman jälkeen pidettävä vapaaehtoinen hoitovapaahan myöskään ei maksa mitään työnantajalle, vaan kela maksaa sen pienen korvauksen äidille, joka korvaus on paljon pienempi, mitä maksetaan kodin ulkopuoliselle hoitajalle. Äidit siis hoitaa, tai isät, jos isät hoitaa, niin lapset paljon halvemmalla kuin päiväkoti. Kuitenkin nyt haluttaisiin ulkopuoliselle viedä lapset hoitoon, että äidit eivät saisi itse hoitaa lapsiaan kotona, mikä on täyttä ympärivuorokautista työtä. Kaikilla ei ole edes miestä auttamasta, esim. itsellä tuli avioero lapsen täytettyä 1-v. miehen henkisen väkivallan takia.