Kansanäänestys EU-jäsenyydestä

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Kansanäänestys EU-jäsenyydestä.

Pelugeri

#76 Sähläreitten ja juonittelijoiden sekameteli soppa !

29.11.2012 19:53

Mitä nopeammin erotaan, sen parempi .
OFARI

#77 Se on STOP NYT !

29.11.2012 19:57

Tulee Suomelle kalliiksi ja alkaa rahapussi huutaa tyhjyyttä tavallisella tallaajallakin , ja pahasti .

Vieras

#78

29.11.2012 20:30

En kannattanut Suomen eu jäsenyyttä, joten on luonnollista, että kannatan esitystä, jossa Suomi irtaantuisi eu:sta.
Underground

#79 Adressi on melko hyödytön

29.11.2012 20:37

Allekirjoitin adressin, mutta tosiasia on, että tällä ei ole mitään vaikutusta mihinkään. Jos oikeasti halutaan vaikuttaa asioihin, pitäisi onnistua keräämään joukko vähemmän demokraattisia ihmisiä yhteen. Nytkin oikeat päätökset tehdään pienessä porukassa salassa, muutos toiseen suuntaan tulisi tapahtua samalla mekanismilla.
HESE

#80 Re: Adressi on melko hyödytön

29.11.2012 21:29

#79: Underground - Adressi on melko hyödytön 

 Olen täysin samaa mieltä kanssasi. Maamme on tällähetkellä sellaisten ihmisten hallussa, joiden tavoitteina on salassa tai väkisin runnomalla viedä eteenpäin asoita, jotka ovat heidän oman- ja  hyväveli järjestelmänsä etujen mukaisia ja niiden  saavuttamiseksi he tekevät kaiken muiden ihmisten kustannuksella, ympäristöäkään säästämättä. He yrittävät tehdä kaiken mahdollisimman nopeasti, koska seuraavat vaalit on takaraja.  Se on raakaa peliä, siinä ei tavallisten ihmisten elämällä ole mitään merkitystä.  Esimerkkejä on jo liian paljon. Heille edulliset asiat etenevät eduskunnaassa uskomatonta vauhtia, mutta kansalaisten edunmukaiset asiat pysähtyvät ensin väittelyyn ja lautakuntiin, kunnes ne häviävät lopullisesti. Tämä on  kestämätön tilanne, olisi pakko tehdä jotakin ja äkkiä.

Huracan

#81

29.11.2012 23:32

Siis eihän siinä mitään pahaa ois periaatteessa, koko EU liittovaltioajatuksessakaan, jos siinä ois kyse solidaarisuudesta ym. pysyvän rauhan rakentamisesta, mutta kun siinä on näköjään kyse hyvinvoinnin alasajosta ja talouseliitin sekä pankkien hegemoniasta. Ei hyvä.
komanssi

#82 Sekoomus ja sossarit

30.11.2012 00:30

Nyt saa riittää 30 vuoden lainoille,joita ei ikinä saada takaisin,aivan sama jos itte soittaas pankkiin että laitan nimen ja pistäkää ny jotain 25 lisää.Katainen hirteen ja toiselle oksalle Jutta
petteri69

#83 LICA ON MAKSETTU TROLLI

30.11.2012 00:53

jOKA ADRESSISSA AUKOMASSA PÄÄTÄNSÄ. Älkää vaivautuko kommentoimaan LICAn suoltamaan shaibaan

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

30.11.2012 00:58


Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

30.11.2012 00:59


LICACTRESS

#86 LICA pyydän vataustasi tähän kysymykseen!

30.11.2012 01:00

Miten voin saada samanlaisen työn kuin sinä, kuka palkkasi maksaa?
Minäkin haluasin homehtua persiikselleni kiinni tuoliin ja trollata ja floodata. Ja saada rahaa siitä. Please, kerro mulle mihin voin laittaa työhakemuksen! vai oletko Jyrki-boyn avustaja :DD::D:D:D Taitaa olla sulla korvien välissä persuli, eiku persus. Eiku mitä? Tai ehkä on vaan parempi etten tiedä. Koska osaan arvata. painu v*ttuun täältä vaan
LICA

#87 alan käyttää LICA sun nimimerkkiäs joka palstalla eikai haittaa?

30.11.2012 01:01

trollolllolool
pölli

#88 Aijai

30.11.2012 01:04

eikö tuo hirteen voidaan laittaa persulit ole kuule teidän sekoomuslaisessa maailmassanne sitä RASISMIA ja VIHAPUHETTA?? Soitanko Anna-Majalle?

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

30.11.2012 01:07


Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

30.11.2012 01:51


umad

#91 hhmmm

30.11.2012 02:02

EUssa olon seuraukset: rahaa syynnetään ahneille maille, jotka eivät kuitenkaan maksa velkojaa, kuten kreikka teki juuri, sinne meni nekin rahat ja KANSA maksaa nekin lopulta, miksi urpilainen ja käteinen ei ite maksa tuota koska sehän oli niiden idea, EI kansan.
Ulkomaalaiset tulevat tänne uskomattomien selityksiensä kanssa, ku täällä se eläminen heille loisille on ilmaista.
Työttömät kituu ja raha vaan vähenee, kun nää "kansan" pissittäjät vain huijaa, ja antaa rahaa, kuin teini-ikäinen tyttö rahan puutteessa avaa jalkasa.
Katainen ja urpinaama vois kerranki joutua työttömiksi, ja elää niillä rahoilla millä muutkin kansalaiset, eikä paistatella oman palkan turvin. Olisi mukava nähdä kansanedustjien kärsiä rahallisesti myös, että selkänahassa tuntuu, kuten monet suomalaiset joutuvat.
HESE

#92 Palkka suhde

30.11.2012 02:46

Jos olisi sääntö, että ministerin palkka voisi olla jotain% huonoimmasta kansalaisen palkasta, ei suomessa olisi kukaan huonosti palkattu.

Vieras

#93

30.11.2012 10:32

itsetietoista ja oikeudenmukaista joulua kaikille! ;)

Vieras

#94

30.11.2012 10:52

Pois EU;sta ja mahdollisimman pian...

Vieras

#95

30.11.2012 11:50


Kävin allekirjoittamassa addressin .

Tuli mieleen,jos oikein muistan 1.12.2012 alkaen on mahdollista alkaa tehdä kansalaisaloite,olisiko painoarvoa enemmän kuin addressilla.

Minun mielestä meillä ei ole demokratiaa,vaan näennäis sellainen, nimittäin ,jos ihan oikeasti kansalaisilta kysytään, haluatteko antaa tukipaketteja/rahaa yltympäriinsä ,kun samaan aikaan omat verot: välilliset ja tulovero nousevat ja palvelut näytetään alasajavan , veikkaan,ettei kovin moni halua nykyisenkaltaista "menoa".

Olen odottanut ihmettä, muttei sellaista näytä tapahtuvan. Ihmisten olisi varmaan hyvä aktivoitua/vaatia enemmän ( rauhanomaisesti.) Ei päättäjiä näytä oikeasti kiinnostavan ,sanahelinää kaikki tyynni.

Huolestuttaa lasten ja tulevien sukupolvien vuoksi .

Olisi hienoa, että meillä olisi viisaat,oikeudenmukaiset, eettiset,moraalilla ja rehellisyydellä varustetut päättäjät.Ei kiitos päättäjiä,joita lahjotaan ja ostetaan.

Vieras

#96

30.11.2012 11:55

Siitä on jo kerran äänestetty & onneksemme enin osa kannatti EU:n jäsenyyttä.
thebear

#97 Re: Re:

30.11.2012 12:48

#7: Realisti - Re:

Jep Jep, persut äärioikeistolaisia. Ja mitenköhän? Koska ovat maahanmuuttoa vastaan? Häh?
Persujen talouspolitiikka on vähintäänkin yhtä punaista kuin vasemmistoliitolla. Ovat todella kaukana oikeistosta. Itse asiassa oikeistopuolueeksi ei voi kutsua Suomessa yhden ainuttakaan puoluetta. Jos kokoomus olisi jenkeistä, olisi se heidän vasemmistoaan (demokraatteja) vasempana, ja paljon. Kokoomuksella voi olla oikeistolaisia piirteitä, mutta vähenevässä määrin. Johtuen demokratian aikaansaamasta kansalaisten kosiskelusta.

Ja tässä pääsemmekin demokratian ongelmaan (kuten yllä esitetty adressikin osoittaa): kansa on joissain asioissa joko liian tyhmä tai lyhytnäköinen päättämään omista asioistaan. Samalla tavalla, kuin kapitalismin markkinavoimat ovat monissa asioissa (esim uusiutuva energia) liian lyhytnäköinen allokoimaan resursseja "oikein".  Jos tulee ongelmia (tai ei heti tule tuottoa sijoitukselle) niin menetelmä täytyy purkaa (tai sijoitus lunastaa).

EU:ssa on ongelmia, kyllä. Kaikki yhteensovittaminen, kuten avioliittokin, aiheuttaa kasvukipuja. Mutta eivät ne ole ylitsepääsemättömiä. Kysynkin, että onko tässä vikana nyt itsessään EU/euro ja yhdistyminen, vai sen toteutus? Onko aviopuolisosta erottava heti koska häät meni pieleen? Tuleeko teidän mielestänne EU ennemmin hajoittaa osiin ja purkaa maapallo vielä pienemmiksi, keskenään kilpaileviksi yhteisöiksi? Vai tulisiko meidän ennemmin yhdistyä, mutta hoitaa hallinto, rahapolitiikka ym toisella tavalla? Mikä OIKEASTI on se hiertävä kivi siellä kengässä? Mielestäni se ei ole EU.


Vieras

#98

30.11.2012 12:52

Eikö olisi jo vihdoinkin aika punnita demokratian keinoin EU jäsenyyden todellinen kannatus ? Todennäköisesti niin ei kumminkaan tehdä.Mitä tämä kertoo demokratian tilasta.Kumpi on vahvempaa demokratia vai kaksinaismoralismi.Vai voidaanko jo puhua rakenteellisesta fasismista ?
thebear

#99 Re: hhmmm

30.11.2012 13:02

#91: umad - hhmmm

umad taitaa olla nimimerkinkin perusteella hieman vihainen. Ymmärrän että vihastuttaa kun mamut vie työpaikan ja naiset. Tarkoitan siis, että jos asian näkee näin.
Tosiasiassa Suomessa näitä yhteiskunna loisia on määrään suhteutettuna yhtä paljon suomalaisia kuin muidenkin maiden kansalaisia. Ja kummalla on paremmat edellytykset saada täällä töitä?
Ja töitä Suomessa kyllä on... Ei välttämättä sitä juuri sinun koulutusta/kiinnostusta vastaavaa, mutta töitä kuitenkin. Uskon, että pitkäaikaisen työttömänä on vaikea lähteä töihin, mutta pääseminen sitä ei ole. Ongelmahan Suomessa on nimenomaan se, ettei täällä ole läheskään kaikille lähellekään koulutusta vastaavaa työtä tarjolla. Mutta töitä kyllä on. Hoitoalalla on huutava pula työntekijöistä, samoin siivousalalla. Mutta kun ei kelpaa. No kouluttaudu sitten johonkin toiseen ammattiin, joka kelpaa ja josta saat töitä. Itse olen rahoitusalalla töissä (en siis oikeissa töissä), eikä todellakaan ollut helppoa saada töitä. Tein raksalla siivoushommia ennen kuin sain tämän paikan, enkä vain jäänyt ns. tuleen makaamaan. Kas kummaa, nykyinen työnantajakin arvosti ja kehui aivan ääneen, että olin mennyt koulutuksestani riippumatta siivoamaan rakennustyömaata.
Milloin sinun hyvinvointisi, työtilanteesi ja sinusta huolehtiminen ulkoistettiin yhteiskunnalle? Miksi se on jonkun muun, kuin sinun itsesi vika, ettet ole töissä? Minua ärsyttää suunnattomasti esimerkiksi facebookissa opiskelukavereideni itku miten Suomen hallitus ei ole hoitanut asioita niin, että minä saisin töitä. Miksi se on hallituksen tehtävä? Yhteiskunta on jo kouluttanut sinut ja rahoittanut opiskeluaikasi, ja vielä itket ettet saa tarpeeksi. Niin kuin pomoni jalkapallotermein joskus sanoi, että pallo on nyt pilkulla, maalivahti kännissä, maalia suurennettu ja kenttä vinossa maalia kohti etkä muka vieläkään saa potkaistua palloa maaliin. Ei, yhteiskunnanhan sekin pitäisi tehdä. Itse jaksat juuri ja juuri juosta tuulettamaan.

thebear

#100 Re:

30.11.2012 13:11

#18: Kyllä Suomelle! -

noo ku miettii Suomen ainoaa potentiaalista vihollista tuola idästä, niin mielestäni EU/euro-porukassa mukana olo hieman hillitsee heidän intoaan aukoa meille. Ja muidnekin. Ehkä. En ainakaan keksi mitään, mikä olisi meidän turvallisuutta heikentänyt. Keksitkö sinä?