Kannabis lailliseksi

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Kannabis lailliseksi.

mielestä kii

#3426 Re:

23.02.2012 06:14

#3344: PetriK -

Mitä sit jos mies ajoi Kemissä "pilvessä", ilmiselvä laistapiittaamaton sosiaali,-päihdevammainen jne. Mut parempi ganjas ku kännis !! Joku äly sentään päässä ? Lienee kuitenkin ns. sekakäyttäjä ! Jolla EI OLE MITÄÄN TEKEMISTÄ hampun kanssa.

poltan joka ilta ganjaa

#3427 Re: Re:

23.02.2012 06:19

#3426: mielestä kii - Re:

Kehä ? Mikä V. . n kehä ? Kehoitan KAIKKIA ganjasta ja sen vaikutuksista tsekkaan todellista tietoa, ennakkoluulot tiukassa kuten "kehällä" niputtaa kehään KAIKKI huumeet, haloo , nyt kyse vain kannabis ! Ja muuten aikoinaan kolikko ratkaisi sen et käyttö on rikos, kun äänet tasan, niin bad luck, ku kolikko sääti lain, joka täysin tarpeeton ! Poliisit parempiin hommiin, kuin pilven satunnaisesti käyttäviä veronmaksajiakin on, et prkl Te vaan plaaap pas. . aa ja isolla p !

ekat plossit 1967 jatkuu Bio Bio

#3428 Re:

23.02.2012 06:26

#1: Lauri - -

Oi oi Lauri, jos et kommentoi, niin ole "hiljaa". Parempi. Tämä on kannabis vapaaksi sivusto ! Omaan käyt. ei pitäisi haitata ketään ? Jos poltan sätkän yrttiä illalla töiden jälk. ja ful joy !!

Lienee oma asiani, ei kuulu Gov. ei edes vaimolle, ja ei hän puutu asiaan, kun ei mene overiks, ns. imee ja imee aamusta iltaan, sehän taas on sama kun joisi aamusta iltaan, seuraus vain, et toinen mölyy,häiriköi ja toinen relaaa ja on hiljaa ! omissa oloissaan vaik "pilves" kuten 80% luulee . . . ?

legalizy ganja

#3429 Re:

23.02.2012 06:35

#3: Anon ymous -

Täyttä asiaa ! Alkoholi vaaralisin päihde crack'in jälk. pilvi nautintoaina, ja lievä sellainen, ja mikä mahtaa olla ero esim. henk.rik. kanssa ? En ole ikinä lukenut: " Mies poltti hasis ja ampui sen jälk. perheensä" Mutta viinan aiheuttamia uutisia viikottain, ensin viinaa ja sit boxing ! Siinä visi ero ! Poltanen siks ganjaa, kun Viski puhuu jos juon, en m,inä. Eli yk sopii toiselle ja toinen toiselle. Huumetta se on kaikki mikä aiheuttaa addiktiota ! Pelit jne samaan niitä ei  voi laskea, hyvää ganjaa tänään  . .

kaik näkee ku vanhaks tulee SHIT

#3430 Re:

23.02.2012 06:41

#10: Tero Ylipulli -

Tero, ole happy et sul on töitä ! Ei kukaan Suomessa ala poltaa pilvee 8v. puhut pas.kaa.

Jesus smoked

#3431 pilvee

23.02.2012 06:46

cannabis on ainakin auttanut minua elämässä eteenpäin, ennen join VIINAA ja häiriköin kännissä Urpona ja hulluna viinasta ! Poltin ekat paukut , niin siihen loppui sekoilut ja hulluus ! Jos jotain päihde haluu, niin henk.koht. ganjaa, ei viinaa ainaakaan niille, jotka ei osaa käyt.sitä, samoin ganjaa pitää osata käyttää ! Silloin ei haittaa kun P.Räsäst, jolle Jesus on ainoa oikea huume !
tosiasia

#3432 Re:

23.02.2012 06:48

#3404: Heppu -

se oli "vale-kolikko" prkl what luck !

Jesus smoked

#3433 Re: polttajille,-ganja kakkua !

23.02.2012 08:39

#51: Legenda Guru -

Ei prkl aivan älyvapaa juttu ! Taitaa taas olla junttikansan juntein yksilö, viinanjuoja sosiaalipummi, susi rajalta päästi jytkyn !

Poltin just "paukut" ja elämän laatuni muuttui iloiseksi ja rauhalliseksi, pieni "raivo" kun luin älyvapaan juttusi. Ymmärtäisin jos plaap kovista oikeista huumeista. Ottakaa selvää lahopäät ! Onko niin pahaolo, et pitää p.a.s.k.a.a. plaap ?


Vieras

#3434 Re: Ota selvää ennen kun otat kantaa

23.02.2012 16:24

#6: Valtteri Hjelm -

Tutkimuksen mukaan kannabiksen riippuvuus lähempänä xylitolpurukumia kun tupakkaa. Hollannissa ei kaduta kannabiksen laillisuutta muulta osalta kun siltä, että turistit sekoilevat siellä.


Vieras

#3435 Re: pilvee

23.02.2012 16:25

#3431: Jesus smoked - pilvee

"Viina on viisaiden juoma, kannabis on kaikille!"


Vieras

#3436

23.02.2012 17:08

Tottakai pitäisi laillistaa vaikka samalla tavalla kuin Hollannissa missä käyttö olisi valvottua ja kotikasvatus laillista. Huumerikokset putoaisi huomattavasti ja valtio saisi kerättyä sievoisen summan verorahoja. Jopa isossa pahassa Amerikassa ollaan menossa siihen suuntaan että laillistaminen on hyvin lähellä.

Vieras

#3437 Re:

23.02.2012 17:41

#88: Juha -

Aivan järkyttävää tekstiä tolla verkkosivulla! :D useimmiten käytetty sana on "ehkä"


Vieras

#3438 Re: Re:

23.02.2012 17:48

#3265: kk420 - Re:

Itseasiassa suhteellisen tuoreen tutkimuksen mukaan, kannabis ei myöskään vahingoita keuhkoja!

 

http://kannabisuutiset.com/tag/keuhkot/

alkoholisti

#3439 joo o

24.02.2012 05:18

Hauska lukea tätä keskustelua. Kannabisvastaisten käytös vastaa uhmaikäisen mukulan käytöstä. He tulevat huutelemaan tänne, että kannabista käyttävät ihmiset ovat aivokuolleita narkomaane ym. kun taas kannabiksen puolestapuhujat pistävät ihan järkeenkäyvää tekstiä lähteiden kera, kun taas näillä vastarannankiiskeillä ei ole mitään todistusaineistoa, koska he keksivät tietoa päästään.
Ihan oikeesti. Miettikää joskus mitä päästänne lauotte. Kattelin tuossa lähiaikoina semmosen dokumentin kun The Union (suosittelen). Siinä kerrottiin, että kannabiksen polttaminen ei tuhoa aivosoluja vaan on jopa tutkitusti todistettu, että aivot jopa syntetisoituu polttamisesta.

Nuoruusiässä tuli joskus kauan aikaa sitten testattua. En pitänyt. Viinasta saa enemmän pään sekaisin ja vielä tänäpäivänäkin sitä juon. Olenko narkomaani tämän yhden kokeilukerran jälkeen? Mitä sitten vaikka laillistuisi? Ei se ainakaan omaa pers*ttäni kaiva. Kannabiksesta olisi enemmän hyötyä kuin haittaa valtiolle ja sitäkautta myös meillä. Samalla saataisiin katukauppa kitkettyä, jolloin valtio saisi hyvät tulot. Allekirjoitan.

Vieras

#3440

24.02.2012 05:23

http://www.hamppu.net/forum/viewtopic.php?ssid=4f46e437&p=369089#369089

Alkuperäinen teksti Paul Armentano [Suomennettu nopeasti ja virheitä voi olla. Toivottavasti perusideat tulevat esille -Janus-]

Journal of Clinical Investigation -lehdessä julkaistu aineisto osoittaa että kannabinoidit voivat kiihdyttää aivosolujen kasvua on sytyttänyt uudestaan kansainvälisen keskustelun koskien kannabiksen vaikutusta aivoihin. Monet aiemmat pseudo-tieteelliset kampanjat ovat yrittäneet yhdistää kannabiksen käytön lukuisiin kognitiivisiin häiriöihin, mutta moderni tutkimus ehdottaa jotain mitä kannabispiireissä on epäilty jo pitkään: ganja on hyväksi sinulle.

Kannabinoidit ja neurogeneesi (hermosolujen kasvu)

"Tutkimus kääntää hampputietouden päälaelleen", kertoi Globe and Mail lokakuussa. Uutislinjat läpi Pohjois-Amerikan ja muun maailman välittivät samanlaisia otsikoita - joihin kaikkiin reagoitiin monumentaalisella hiljaisuudella viranomaisten ja lainvalvojien taholta. Miksi kaikki kohu? Saskatchewan yliopiston tutkijat Saskatoonissa havaitsivat rotilla että synteettisten kannabinoidien antaminen lisäsi uusien aivosolujen kasvua hippokampuksen alueella aivoissa ja merkittävästi vähensi ahdistuneisuuden ja masennuksen kaltaisia oireita.

Tulokset järkyttivät tutkijoita, jotka huomauttivat että lähes kaikki muut niin sanotut "väärin käytettävät päihteet", mukaan lukien alkoholi ja tupakka, vähentävät neurogeneesiä aikuisilla. Tämä tulos oli isku vasten kasvoja kaikille jotka ovat väittäneet, että "hamppu tuhoaa aivosoluja".

Vaikka olisikin liian aikaista yhdistää aineisto ihmisiin, vähintäänkin aineisto vahvistaa käsitystä että kannabinoidit ovat yleensä vaarattomia aivoille ja että edes pitkäaikainen kannabiksen käyttö ei todennäköisesti aiheuta vaaraa aivojen toiminnalle. Havainnot tarjoavat myös lisää todisteita kannabiksen mahdolliseen rooliin masennuksen ja ahdistuneisuuden hoidossa ja että kannabispohjaiset lääkkeet voivat jonain päivänä tarjota turvallisemman vaihtoehdon perinteisille masennuslääkkeille kuten Paxil ja Prozac.

Lähteet:

Cannabinoidspromote embryonic and adult hippocampus neurogenesis and produce anxiolytic and depressant-like effects. The Journal of Clinical Investigation. 2005


Kannabis ja sen aivosoluja suojaava vaikutus

Moderni tiede on kumonnut käsityksen kannabiksen vaarallisuudesta aivoille. Sen lisäksi tieteelliset löydöt osoittavat että kannabinoidit itse asiassa suojaavat aivosoluja, erityisesti alkoholin aiheuttamilta aivovaurioilta. Äskettäin suoritetussa tutkimuksessa -- ironian havaitsee jokainen lukija -- Yhdysvaltain Kansallisen Mielenterveysinstituutin (NIMH) tutkijat raportoivat että ei-psykoaktiivinen kannabinoidi kannabidioli (CBD) vähensi etanolin aiheuttamia solukuolemia aivoissa jopa 60 prosentilla. "Tämä tutkimus tarjoaa ensimmäisen näytön CBD:n toiminnasta aivosolujen suojana elävässä elimistössä (in vivo) ...estäen ryyppyputkessa etanolin aiheuttamat aivovauriot", tutkimuksen tekijät kirjoittivat Journal of Pharmacology and Experimental Therapeutics -lehden toukokuun 2005 numeroon. Alkoholimyrkytys on yhdistetty satoihin estettäviin kuolemiin vuosittain Yhdysvalloissa tautien kontrollointikeskusten (CDC) mukaan. Kannabis taas ei voi aiheuttaa kuolemaa yliannostuksen kautta.

Toki monet yhdysvaltalaiset neurologit ovat tienneet kannabiksen suojaavasta vaikutuksesta aivosoluihin jo vuosia. NIMH:n tutkijat havaitsivat 1998 mahdollisuuden että luonnolliset kannabinoidit voivat estää aivohalvauksen ja akuutin päävamman aivoja vaurioittavia vaikutuksia. Samankaltaisia tuloksia saatiin tutkijoiden toimesta Hollannissa, Italiassa ja uusimpana 2005 Japanissa. Kuitenkaan yritykset mitata synteettisten kannabinoidilääkkeiden potentiaalia aivosolujen suojaajana ihmisillä eivät ole olleet sitovia.


Lähteet:

Comparison of cannabidiol, antioxidants and diuretics in reversing binge ethanol-induced neurotoxicity. Journal of Pharmacology and Experimental Therapeutics. 2005

Cannabidiol prevents cerebral infarction. Stroke. 2005

Post-ischemic treatment with cannabidiol prevents electroencephalographic flattening, hyperlocomotion and neuronal injury in gerbils. Neuroscience Letters. 2003

Neuroprotection by Delta9-tetrahydrocannabinol, the main active compound in marijuana, against ouabain-induced in vivo excitotoxicity. Journal of Neuroscience. 2001

Cannabidiol and Delta9-tetrahydrocannabinol are neuroprotective antioxidants. Proceedings of the National Academy of Sciences. 1998


Kannabinoidit ja aivosyöpä

Harva syöpä on yhtä aggressiivinen ja tappava kuin aivosyöpä. Aivokasvaimet valtaavat nopeasti terveen aivokudoksen ja yleensä niihin ei tehoa kirurgia tai perinteiset lääketieteen hoitokeinot. Yksi vaikuttaja johon ne reagoivat on kannabis.

Kirjoittaessaan elokuun 2005 Journal of Neurooncology -lehteen California Pacific Medical Center Research Institute:n tutkijat raportoivat, että annettuaan THC:tä hoitona ihmisten kasvaimien monimuotoisiin solulinjoihin se vähensi pahanlaatuisten solujen kehittymistä ja lisäsi ohjattua solukuolemaa nopeammin kuin vastaavanlaisena hoitona annettu synteettinen kannabisreseptori agonisti (reseptorinaktivoija), WIN-55,212-2. Tutkijat huomasivat myös että THC tavoitti pahalaatuiset solut jättäen terveet huomiotta tehokkaammin kuin synteettinen vaihtoehto. Potilaat joilla on diagnosoitu glioblastooma aivokasvain (GBM) kuolevat ilman hoitoa yleensä kolmen kuukauden kuluessa.

Aiemmin Italiassa suoritettu tutkimus on myös osoittanut CBD:n kyvyn estää glioma solujen (johtavat aivosyöpään) kasvu niin in vitro (esim. petrimaljassa) kuin myös in vivo eli elävillä eläimillä annoksesta riippuvaisella tavalla. Tämän johdosta espanjalainen tutkijaryhmä selvittää parhaillaan voisiko kallonsisäinen kannabinoidihoito pidentää hoitamattomiksi luokiteltujen aivokasvainpotilaiden elinikää.

Äskettäin tieteellinen analyysi Medical Chemistryn lokakuun numerossa huomautti, että aivosoluja suojaavan ja aivosyöpää tuhoavien ominaisuuksiensa lisäksi THC,CBD ja muut kannabinoidit pysäyttävät keuhkosyövän, leukemian, ihosyövän, paksusuolisyövän, eturauhassyövän ja rintasyövän.

Lähteet:

Cannabinoids selectively inhibit proliferation and induce cell death of cultured human glioblastoma multiforme cells. Journal of Neurooncology. 2005

Cannabinoids and cancer. Mini-Reviews in Medicinal Chemistry. 2005

Anti-tumor effects of cannabidiol, a non-psychotropic cannabinoid, on human glioma cell lines. Journal of Pharmacology and Experimental Therapeutics. 2003


Kannabinoidit ja aivorappeuma

Viimeaikaiset todisteet osoittavat myös että kannabinoidit voivat hidastaa tiettyjen aivorappeumatautien kehitystä, kuten esimerkiksi MS-tauti, Parkinsonin tauti, Alzheimerin tauti ja lihasrappeumatauti (ALS). Eläinkokeet ovat osoittaneet että kannabinoidit viivyttävät tautien kehittymistä ja estävät aivorappeumaa hiirillä tehdyissä malleissa Parkinsonin taudissa, MS-taudissa ja lihasrappeumataudissa. Tästä johtuen Journal of Neurological Sciences -lehti kertoi; "On olemassa lukuisia todisteita ...jotka tukevat oletusta että kannabinoidijärjestelmä voi hidastaa aivorappeuman prosesseja jotka aiheuttavat progressiivisia tauteja". Britanniassa tutkitaan parhaillaan auttavatko oraalisesti nautitut THC ja kannabistiivisteet MS-taudin hidastamiseen.

Lähteet:

Cannabinoids and neuroprotection in CNS inflammatory disease. Journal of the Neurological Sciences. 2005

Amyotrophic lateral sclerosis: delayed disease progression in mice by treatment with a cannabinoid. Amyotrophic Lateral Sclerosis and Other Motor Neuron Disorders. 2004

Cannabinoids inhibit neurodegeneration in models of multiple sclerosis. Brain. 2003


Kannabis ja kognitiivisuus (tajunta, muisti, oppiminen jne)

Entäpä väitteet kannabiksen vahingollisista vaikutuksista kognitiivisille kyvyillemme? Tieteelliseen lähdeaineistoon tutustuminen osoittaa huhut "tyhmistä polttajista" valheellisiksi. American Journal of Addictions -lehdessä julkaistun kliinisen aineiston perusteella kannabiksen käyttämisellä -- mukaan lukien pitkäaikainen "raskas" käyttö -- on, pahimmillaankin, vain vähäistä vaikutusta kognitiivisiin kykyihin ja muistiin. Harvard Medical Schoolin tutkijat suorittivat aivojen magneettikuvauksia 22 pitkäaikaiselle kannabiksen käyttäjälle (keskimäärin 20 100 polttelukokemusta) ja 26 kontrollipotilaalle (joilla ei ollut ollenkaan kokemuksia kannabiksen käytöstä). Kuvauksissa ei ilmennyt "merkittäviä eroja" kontrollien ja pitkäaikaiskäyttäjien välillä tutkimus kertoo.

Aiemmat kokeet kertovat samaa tarinaa. Lokakuussa 2004 Psychological Medicine -lehdessä julkaistussa tutkimuksessa, jossa tutkittuun kaksosilla mahdollisia haittavaikutuksia kannabiksen pitkäaikaiskäytössä, raportoitiin "pitkäaikaisesta kannabiksen käytöstä aiheutuneita vaikutuksia kognitiivisiin kykyihin ei havaittu". 2003 Journal of the International Neuropsychological Society -lehdessä julkaistu meta-analyysi "epäonnistui paljastamaan oleellisia, systemaattisia vaikutuksia pitkäaikaisella, säännöllisellä kannabiksen käytöllä kognitiivisiin toimintoihin jotka eivät olleet akuutisti vaikutuksen alaisena". 2002 Canadian Medical Association Journal -lehdessä julkaistu kliininen testi määritti, että "marijuanalla ei ole pitkällä aikavälillä negatiivisia vaikutuksia yleiseen älykkyyteen".

Lopuksi, 2001 Archives of General Psychiatry -lehdessä julkaistu tutkimus osoitti, että pitkäaikaiskäyttäjät jotka kieltäytyivät kannabiksesta viikoksi "eivät osoittaneet käytännössä merkittäviä eroja kontrolliryhmään (niihin jotka olivat polttaneet kannabista alle 50 kertaa elämänsä aikana) 10 neuropsykologisen testin sarjassa". Tutkijat lisäsivät vielä, "entiset pitkäaikaiskäyttäjät jotka eivät olleet käyttäneet ollenkaan tai hyvin vähän kannabista kolme kuukautta ennen testejä eivät [myöskään] osoittaneet merkittäviä eroja kontrolliryhmään missään testeissä yhtenäkään testipäivänä".

Lähteet:

Lack of hippocampal volume change in long-term heavy cannabis users. American Journal of Addictions. 2005

Neuropsychological consequences of regular marijuana use: a twin study. Psychological Medicine. 2004

Non-acute (residual) neurocognitive effects of cannabis use: A meta-analytic study. Journal of the International Neuropsychological Society. 2003

Current and former marijuana use: preliminary findings of a longitudinal study of effects on IQ in young adults. Canadian Medical Association Journal. 2002

Neuropsychological Performance in Long-term Cannabis Users. Archives of General Psychiatry. 2001

Vieras

#3441 viuuh

26.02.2012 20:59

hyvä sivusto:rxmarijuana.com (paljon lääkekannasta,mutta myös muuta asiatietoo.)

Vieras

#3442 Laillistetaanpas kannabis sitten

01.03.2012 13:06

Nyt on eduskunnan pakko ottaa käsittelyyn kaikki lakimuutosehdotukset joiden takana on 50 000 nimeä. Meiltä puuttuu siis vielä 15 000 nimeä joten nyt kaikki muistuttelemaan foorumeille ja muihin paikkoihin että saadaan loputkin kasaan ja sitten vaan adressi eduskunnalle.
kukkahatutädit rocks

#3443 Re: .... ei näitä ihmisiä taas..

04.03.2012 20:39

#2: Reija Tyynismaa -

voivoivoivoi. Ensinnäkin, sana kannabis-narkkari sai minut nauramaan ja mitä tää p***a on "Eikö mielestäsi tässäkin maassa ole jo tarpeeksi aineista RIIPPUVAISIA vieroitushoidon tarpeessa olevia ihmisiä..". Pienelläkin etsimisellä netistä voinet huomata että kannabiksessa ei ole mitään riippuvuutta aiheuttavia aineita. Sitä en kiellä etteikö siihen voisi jäädä psyykkisesti "riippuvaiseksi" mutta ihan yhtälaillahan voit psyykkisesti olla riippuvainen vaikkapa porkkanasta tai perunasta..


Vieras

#3444 Re:

05.03.2012 16:40

#2: Reija Tyynismaa -

ei ei valtiot ovat orjuuttaneet kansat maattomat köyhät pakotettu kulutus helvettiin missä hän luuraa päivisin missä lapsesi ovat

Ville Tuuras

#3445 Asian mukainen kyllä

07.03.2012 19:55

No siis kannabis on päihde ja päihteet ovat jokainen enemmän tai vähemmän epäterveellisiä.
Omasta mielestäni kannabiksen laillistaminen olisi varteenotettava koska ei ole vielä, tai en ainakaan ole lukenut mistään ett joku olisi kuollut kannabikseen ja tarkoitan aivan siis kannabista polttamalla en polttamalla kannabista ja sit pilvessä hortoillut autotielle ja jäänyt auton alle tms.

Kuis paljon ihmisiä täällä Suomessa kuolee puhtaaseen alkoholimyrkytykseen? Kannabiksen ainoa kiistaton terveysriski on skitsofrenian ja aistiharhojen puhkeaminen nuorena, mutta nekin hoidettavissa kun taas alkoholi ja tupakka taas ovat huomattavasti hankalempia ja terveyshaitat ovat molempien kohdalla pysyviä.

Se että jokin luokitellaan huumeeksi ei automaattisesti tarkoita että kyseessä on vaarallinen aine jota ei pidä laillistaa, jos näin kuvittelet niin vedäppä sitten adressi jossa vaaditaan kahvin myynnin kieltämistä sillä kahvissa on kofeiinia jota ei Suomesta ilman reseptiä saa muuna kuin kahvin mukana.

Hieman faktaa Kofeiinista

"Säännöllinen kahvin käyttö ja kofeiiniriippuvuus ovat modernissa yhteiskunnassa erittäin yleisiä. Kofeiiniriippuvuus syntyy usein jo kolmen vuorokauden säännöllisessä käytössä, jolloin myös sietokyky kasvaa. Kuitenkaan suurin osa kahvinjuojista ei tiedosta vieroitusoireita eikä kahvia yleensä juoda vieroitusoireiden helpottamiseksi vaan piristyksen tai makunautinnon takia.
Päänsärky on yleisin kofeiinin vieroitusoire. Väsymys ja tokkuraisuus ovat seuraavaksi yleisimmät vieroitusoireet. Muita vieroitusoireita ovat keskittymiskyvyn ja motivaation puute, ärtyneisyys, flunssan kaltaiset tuntemukset, pahoinvointi, oksentelu ja ahdistuneisuus. Joskus harvoin esiintyy myös masentuneisuutta. Kofeiinivieroitus saattaa aiheuttaa myös tarkkaavaisuuden laskua, ajatustoimintojen vaikeutumista ja aloitekyvyn puutetta sekä lihaskipuja ja -jäykkyyttä.
Vieroitusoireiden riski ja voimakkuus ovat yleensä sitä suuremmat, mitä suuremmasta kofeiiniannoksesta vieroittaudutaan. Vieroitusoireet menevät ohi tavallisesti 2–9 vuorokauden kuluessa.
Sietokyvyn kasvaminen ja sitä kautta riippuvuuden syntyminen riippuu yksilökohtaisista eroista ja iästä. Lapselle tai nuorelle riippuvuus saattaa syntyä jo 50 mg:n päiväannoksella." http://fi.wikipedia.org/wiki/Kofeiini#Riippuvuus_ja_vieroitusoireet

Niin että onko se kahvinkaan juonti loppujen lopuksi niin kovinkaan järkevää jos kerran haetaan täysin turvallista ja haitatonta nautintoainetta.
Närkästynyt

#3446 Re:

08.03.2012 15:48

#5: Anon ymous -

ei ihmekkään jotta pyydät mainontaa tälle kun itse taidat vetää kannabista. sinulla ei ole mitään väitteitä ym. jotka puoltaisivat kannabiksen laillistamisen. teeppäs enemmän tausta tutkimusta jotta ihmiset rupeaisivat uskomaan tämän asian puolesta. ne jotka kirjoittaa niin ovat jo kokeilleet kannabista tai haluavat kokeilla ilman mitään seuraamuksia.


Vieras

#3447 Re: Asian mukainen kyllä

08.03.2012 15:51

#3445: Ville Tuuras - Asian mukainen kyllä

kukahaluaa itsellen skitsofrenian tai kuka kavereistasi olisi enää rinnallasi kulkemassa ja tukemassa? minä ainakin pitäisin etäisyytta.. ja mitä tulee noihin sivuvaikutuksiin niin kokeile sitä ehkä sitten tiedät mitä tuleman pitää..


Vieras

#3448

08.03.2012 19:07

jeeee

Vieras

#3449

08.03.2012 22:59

erer
Sivusta katsoja

#3450 Kannabiksen laittomuus!

09.03.2012 00:44

Ehkä hyvä että sitä ei saa vapaasti mielinmäärin levittää kuinka lystää mutta totaalinen kielto aikuisilta oman hoidon välineenä ja teollisesti hyödyntäminen kaikkeen mahdolliseen on Tyhmää ja Rikos ihmisyyttä vastaan kun katsoo mitä tutkimukset kertoo nykyään ja ennenkin tästä kasvista tai rikkaruohosta jos se kasvaa paikoissa mihin se ei kuulu jonkun mielestä. Kaikki cannabis ei ole huumaavaa ja hyvä ilmanpuhdistaja tästä hiilidioksidista joka ns. lämmittää tätä planeettaa että pitäisi pistää pellot ja metsät täyteen tätä kasvia joka imaisis itteensä liika fosforit ja muut ravinteet yms. aineet maaperästä mitä hehkutetaan että on niin paljon liikaa päästöjä joka puolella...........

Kommentoi adressia
Facebook
Kannatatko perustuloa?