Eläinpoliisi Suomeen!

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Eläinpoliisi Suomeen!.


Vieras

#26 Re:

15.08.2014 15:05

#25: KAUKO HORTTANAINEN -  

Sinä olet rohkea kun uskallat sanoa rehellisen mielipiteesi. Kiitos sinulle.


Vieras

#27

18.08.2014 16:26

Eikös soumessa ole poliisikoiria?! Mitä aikuisten oikeesti luulette, jos poliisi ei ehdi enää selvittää mitään rikoksia, niin kuinka tähän riittäisi rahat?


Anonyymi

#28

20.08.2014 07:28

minun mielestäni oikein huvä idea
Tuula M

#29 Tarvitaan!

27.10.2014 16:26

Tämän adressin kommentoijat peräävät rahoituksen perään miettimättä sitä faktaa että muualla maailmassa tähän on oikein hyvin kyetty. Pitäisi vain ottaa oppia sieltä.

Kunnalliset valvovat eläinlääkärit ja muut vapaaehtoiset valvojat tekevät työtään yksin, usein henkensä uhalla ilman asetta ja työn valtavaan määrään myös uupuen. He eivät saa mitään vaarallisen työn lisää tai muutakaan korvausta. Siksi eläinpoliisi olisi erittäin tarpeellinen, kunnolla aseistettuna ja työtä pitäisi tehdä pareittain.

Seppo Lehikoinen

#30

31.07.2016 06:24

Jokainen meistä voi toimia lähipiirinsä eläinten parhaakai, olipa sitten kysymys lemmikeistä tai luonnonvaraisista eläimistä. Joskus sitä vain masentuu, kun huomaa, kuinka arvottomina ja vähäpätöisinä valtiovalta ja oikeuslaitos pitävät eläinten oikeuksia. Nykyiseltä hallitukselta on turha odottaakaan minkäänlaista panostusta eläinten hyvinvoinnin ja suojelun edistämiseen. Eikä oppositiossa olevilla Vihreilläkään ole enää ambitioita eläinten hyvinvoinnille. Ei, heidän kunnia-asianaan ovat nyt pervertikkojen ja maata valloittavien islamistien paapominen. Vihreiden eläinsuojeluaate on vaihtunut sairaan, eläimiä vihaavan ja halveksivan kulttuurin suosimiseen, eikä trendikäs nykyvihreä näe mitään pahaa eläinten tainnuttamatta teurastamisessakaan eikä"saastaisten" koirien ja sikojen potkimisessa, kivittämisessä eikä myrkyttämisessä.

Ei, Vihreät ovat mielestään humaaneja, avarakatseisia rasssismin vastustajia hyväksyessään brutaalin kulttuurin invaasion Suomeen.


Vieras

#31

09.11.2016 12:46

Pidän eläimistä. Ne ovat avuttomia, kuten lapsetkin, julmuutta ja pahuutta vastaan. Sellaisten ihmisten täytyy vastata teoistaan tuntuvasti. Ehkä tieto rangaistuksesta vähentää näitä tapauksia, ainakin jonkin verran.
Me "viisaat, isopäiset" ihmiset ollaa monesti kaukana eläinten moraalista, ja ns. sivistyksestä.
Teemu Torssonen

#32 Hyvä idea!

24.03.2017 17:37

Hyvä ja toteutettavissa oleva idea. Mallia vain vaikkapa Iso-Britanniasta tai Australiasta.