PYSÄYTTÄKÄÄ HEMDE WEG! ''Fanaktio''

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista PYSÄYTTÄKÄÄ HEMDE WEG! ''Fanaktio'' .

Minttu Männikkö
Haapajärvi

#51

01.01.2008 20:32

Kaikista hauskinta koko tässä hommassa on, että täällä vedotaan jo lakiin, joka ei pysty tässä asiassa mitenkään ns vastustajia auttamaan, koska tässä ei ole sukupuolisiveellisyyden loukkaamisesta kyse, koska kukaan ei ole riisumassa itseään niin alasti että se voitaisiin luokitella sellaiseksi. Eli paljasta pintaa ei kukaan ole näyttämässä rintojen osalta, perseen osalta tai muunkaan intiimin paikan osalta.

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

01.01.2008 21:01


Sanna-Kaisa Viljanen
Ylöjärvi

#53

02.01.2008 19:18

Allekirjoittaisin, jos kyseessä olisi konsertissa TÄYSIN ilman paitaa hilluminen. Jos ei nakuilemaan ruveta niin sama se minulle. Olisi vain miljoonia muitakin, parempia, faniaktioita, joita voisi paikan päällä toteuttaa. Jos halutaan jäädä poikien mieleen niin miksi ainoa mitä tulee mieleen on, että ruvetaan porukalla riisuutumaan? Mutta no, jos tämä nyt sitten toteutetaan niin siitä vain. Itseäni vain kiinnostaisi ennemmin katsella keikkaa kun porukan himoriisuutumista. Kai sitä nyt jotain HIEMAN OMAPERÄISEMPÄÄKIN keksittäisiin, eikö?

Anyways. Oli miten oli, itse kyllä pidän vaatteet päälläni konsertissa.
Aki Haikonen
Kauhajoki

#54 wuhuu :D

03.01.2008 03:37

alko heti naurattaan tää todella hyvä läppä :D miks joidenki pitää vastustaa tätä oon samaa mieltä että ei sitte osallistu ja perustelee kunnolla jos on valittamista :D ja jos tulee tvstä tämä keikka ja biisi soitetaan niin todellakin aion kattoa ja varmastikki nauran :D
Joni Joninen
Helsinki

#55 JULIANNA NIKKINEN

03.01.2008 11:40

Kuinka vanha olitkaan?

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

05.01.2008 04:23


Paavo Karjalainen
Utajärvi

#57

06.01.2008 23:31

Minun mielestä melkein kaikilla keikoilla otetaan paitoja pois, joskus jopa jäkis matseissa, nytku tokiohotellin kuunteliat ovat suurin osa on näitä kauniimman sukupuolen edustajia niin hirveä haloo, paidat pois vaan jos siltä tuntuu, ja nämä jotka huolestuvat siitä voivat vähä helpottua siitä kun housut pysyy jalassa ;)
Mika Katajamäki
Mänttä

#58 Vaatteet pois vaan

06.01.2008 23:41

jos siltä tuntuu. Muut pitäköön turpansa ummessa.
Nina Isaksson
Tampere

#59

09.01.2008 22:11

Munkaan mielestä tossa ei oo mitää järkee -.-' Mä voin kertoo, ettei edes Tomia kiinnosta kattella mitään hikisiä puolialastomia 10-14 vuotiaita siellä. Mä en todellakaan ole hyppimässä siellä ilman paitaa! :D
Krijesa vuciterna
kotka

#60 heijj

10.01.2008 16:31

Tost Fanaktiosta haluaisin vaan sanoa että Ei siin ole paljon mitää järkee. kyll se ois iha kiva jos ne tajuais sitä huumorilla eikä tosissaa. Kyllä sitä voi toteutaa kunhan muistatte etette omat melooninne näytä niille :DD ... ois kiva jos jokin asia jää niitten mielee .. hyvä asia eijj mikää paha...

Toivon vaan että TH: pojille ei tule mitenkää ahdistava olo siitä riisumisesta.
Jenna Kytönen
Pylkönmäki

#61 Heipsan

13.01.2008 13:00

Oon nyt lukenu nää kaikki keskustelut läpi ja rekisteröidyin siks, että saan kommentoida. No kun tuolla oli juttua että pitää olla paita päällä tai sitten että ei pidä. Eli vastaan ja puolesta. Mutta se paita pois juttu on hyväksytty niin, että jos sulla on t-paita päällä ja otat sen pois nii sulla voi olla alla toppi, bikinit tai rintsikat. Tai ei sitä kaikki oo hyväksyny mut mä ainakin oon että en ole vastaan, enkä puolesta. Eli siis kaikki voi tehä miten haluaa ja olis kiva jos ei tulis kauheeta tappelua tai sylkemistä, hiuksista repimistä, hakasien avaamista niille, jotka sen tekevät. Eli saatais iha rauhalline keikka ja ne jotka vastustaa tätä niin kovasti, niin nauratte sitte vaa ja sillee et iteppähä häpeevät, eikös se sillä hoituis et nauratte vaa tai ette ees huomaa, katotte vaa uljasta leijonaa joka laulaa kuin enkeli siel laval. Mut kiva jos keikasta tulee kiva : ))
Mikael Marala
Espoo

#62

19.01.2008 21:54

Joku valopää sanoikin jo, että tehkööt kaikki mitä haluaa.
Tarkoittaako tämä sitä että jos nakkikioskilla edessä seisova ei miellytä, kuula kalloon? Tai jos George W. Bush nousee väärällä jalalla niin se on ydinsodan paikka? Omasta mielestäni on naurettavaa ja säälittävää kerätä huomiota riisuutumalla, on niitä parempiakin tapoja.
Muuten, jos kyseisen bändin jäsenet olisivat keski-ikäisiä, parrakkaita prätkä tyyppejä, tekisittekö saman?
On se jo huomattu että 95% kyseisen yhtyeen faneista kannattaa bändiä vain jäsenien ulkonäön takia.
Lila Savelieva
Espoo

#63

26.01.2008 20:45

voi luoja ei voi olla noin iso asia.
mä en ainakaan aijjo riisua.
ne jotka riisuu nii ittensä nolaavat (jos nolaavat)
ei ne muita mitenkään häväise x')
jos järkkärit vie riisujat pois,nii sitten vie,miks se teitä hetkauttaa?
antakaa ihmisten tehdä miten haluu.

ps.olis kuiteski ihan vaan parempi pitää ne paidat päällä ;)
sofia salomäki
hämeenkyrö

#64 Siitä vaa Nolakkaa ittenne!

16.02.2008 20:34

Ottakaa vaan paidat pois jos siltä tuntuu! itte oon ainaki tulos keikalle ja nauran teille muutamalle jokka aikoo paitansa riisua. Keikalle on hei tulos yli 8000 ihmistä, ja jos joku 100 tyttöö ottaa paidat pois niin siitä vaaan nolaatte ittenne! Oon itte ainaki tätä "aktioo" vastaan, mutta ei vois vähempää kiinnostaa jos jokku rupee nakuileen :D Ja sitä paitsi jos saksalaiset on tehny jo tän aktion niin teki haluatte tehdä vai? Aikoisitteko te myös hypätä kaivoon Tokio Hotelin keikalla (jos ois mahollista) jos saksalaisekki tekis niin?
Sarita Lahtinen
Tampere

#65

24.02.2008 10:12

Oikeesti toi on ihan hullua toi hemdeweg fanaktio!
Siis ei Tomppaakaan kiinnosta mikkää 10- vuotitaat kakrut ottaa paidan pois Redenissä. Ja jos toi olis viimenen keikka niillä tällä kiertueella nii se ehkä kuvattaisiin ja sit ku siellä näkyykin pikkusia tyttöjä puolalasti nii ei tsiisus.
Ja aatelkaa jos joittenki vanhemmat tulee sinne.
Minä Minä
Joensuu

#66

29.02.2008 17:20

Voi hyväluoja, eipähän tarvitse tänään jäkistreeneissä vatsalihaksia tehdä, tämän nauramisen jälkeen mulla on parempi päkki ku kellään meidän joukkueen jätkistä. :'''D

Ihmiset hei, miten te olette tehneet näin pienestä asiasta näin vitun ison numeron? Jotenkin musta tuntuu, että Th:n pojat ei piittaa paskan vertaa ottaako joku siellä paidan pois vai ei.. eikä turvamiehet visko ketään pihalle jos siellä hilluu ilman paitaa.
Naurettava tämä teidän adressi, mitä te tällä ajattelitte aikaan saada? :''D

Ja suomalaiset ei ole keksinyt yhtään mitään ainutlaatuista aktiota sinne keikalle, kaikki on tehty jo.. valomeri on toteutettu joka ikisellä niiden keikalla, joten se ei varmaan kovinkaan paljin ketään hätkäytä, eikä myöskään tuo paidattomuus, eiköhän ne ole aikalailla jo nähneet kaiken, sekin kun on toteutettu niin monessa paikassa.
Eli ketään se ei oikeasti haittaa, joten ihmiset, relax.
Sarita Lahtinen
Tampere

#67

02.03.2008 12:40

Niimpä ajatelkaa ku joittenki vanhemmat on siellä myös ( Mun kaverin äiti tulee sinne ) niin sitten yhtäkkiä siellä kaikki alkaa riisuun vaatteita pois.
Se ois kyl mulle viimenen kerta ku pääsisin jonnekkin keikalle..
Ja en usko, että Tokio Hotelin poikia kiinnostaa kovinkaa paljon jos 10 vuotiaat ottaa paidan pois. Mitä järkee siinäki olis.
Kristiina Mäkelä
Nurmo

#68 tällänen on niin noloa..

26.03.2008 20:24

ei oo todellakaan ihan sama, vaikkei olla mukana.
tää on oikeesti aivan hirveen noloa, jos pojat saa suomalaisista tälläsen kuvan.
teen kaikkeni et tätä ei tapahdu..
ja te jotka niin haluatte paitanne pois niin jumalauta lähettäkää vaikka postia tai järjestäkää joku hemde weg -miitti tai vastaavaa, mutta ajatelkaa nyt meitä muita jotka EI haluais pilata keikkaa, ei edes yhtä kappaletta
olkaa nyt niin kilttejä ja perukaa tää fanaktio
maija kolla
jenkit

#69

06.04.2008 23:33

joo en mäkään kyllä haluu et jotku teini lissut ottaa paitaa pois siinä mun lähellä koska ei siis vittu en ainakaa haluu nähä mitään kakariota siellä hyppimässä ilman paitaa eikä varmaan hirveen moni muukaan ja luuleko ne jotka näin olisivat suunittelemassa niin luuleko ne et TH:n jätkii kiinostaa pikkulissut joilla ei oo ees tissejä XD no joo mut sori nyt vaan kun haukuin mut näin vaan asiat on!!!!!!!XD
noora ahonen
juankoski

#70

07.06.2008 20:05

"Mitä jos satut seisomaan eturivissä ja heität paitasi pois? Luuletteko te todellakin, että siellä on tilaa siihen? Ei. Keikalla tulee olemaan todella ahdasta, sillä kaikki pakkautuvat mahdollisimman lähelle lavaa. Sitten te kaikki alatte samaan aikaan vetää puseroitanne pois. Kätenne osuvat muihin ihmisiin. Mitä jos te vahingossa lyötte jotakuta siten, että toisen nenä alkaa vuotaa verta? Oletteko te sitten tyytyväisiä, kun olette saaneet pilata toisten keikkanautinnon?"
- Entä jos kävelet kadulla ajatuksissasi ja tönäiset vahingossa jotakuta? Äly hoi. Ja muihinkin kommentteihin tyyliin " ajatelkaa jos joku avaa rintaliivienne hakaset siellä tungoksessa ".. Entä jos kadulla joku tulee ja repäisee housut alas?
Linda Rasmus, älä puhu kuin oma mielipiteesi olisi koko Suomen kansan mielipide.
Petra Pulkkinen
Turku

#71 !

20.08.2008 19:59

Okei oon lukenut nää kaikki kommentit ,ja täs on mun mielipide. Miksi ne tytöt jotka haluaa ei voisi ottaa paitoi pois? Ja voi herranjumala kun tää yks tyttö joka ei taida kestää sitä et TH:n pojat katsookin ilman paitoi olevii tyttöi eikä jotain emo-tyttöi jotka itkee silmät päästään koska pojat eivät katsoneetkaan heitä ,nii alkaa selittämään jostain poliiseista ja että vankeutta tai sakkoja voisi saada, hei ihankun TH:n keikalla olisi poliiseja(Ne on Tokio Hotel saksasta ei The Rolling Stones), ja tuskin poliisit tulisi kotoa hakemaan kyttikselle sen takia että oli rintsikoilla/bikini-yläosissa konsertissa, HEI CAMOOON! Mä en itse meinaa paitaa ottaa pois. Mutta sinäänsä hyvä idea koska tätä ei ole kumminkaan niin monessa maassa toteutettu , kuin valomerta tai kaiken maailman lappuja , niillä sitten meinasitte mieleen jäädä vai? Ehkä paidan otta pois ei ole kaikkista paras idea mutta onko teillä parempia ideoita mistä voisitte jäädä mieleen?
Ja sitten kanssa joku kirjoitti että tämän takia pojat eivät tulisi takaisin suomeen? Ööm, pojat ovat täysi-ikäisiä ja varmaan heitä hetkauttaa että tytöt ottavat paidat pois(olevat rintsikoilla) tai saisivat siitä jotain traumoja. Ja sitten yksi oli laittanut että joku valopää voisi avata rintsikat se on kyl sitten ihan noloa ainoastaan sille valopäälle kuka nämä avasi.Mutta kunnes keksitte jotain parempaa niin en muuta sano kun että KEEP IT GOING GIRLS!

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

05.09.2008 11:54


tiila käenniemi
pälkäne

#73 jeejee

05.09.2008 13:13

aika naurettavaa:D ei mulla nyt erityisemmin mitään sitä vastaan oo että joku haluu heittää paidan jossain keikalla pois. Onhan se kuiteskin aika pelottavaa että jotku alle 15 vuotiaat haluu esitellä tissejään jollekkin bändille. ja vaikka ne ny kuinka sellasta uhois niin veikkaanpa että harva sitä tulee toteuttamaan..
tiila käenniemi
pälkäne

#74 nääh.

05.09.2008 13:24

luin varmaa noi kaikki kommat aiheesta ja mielipiteet näky eroovan aikas suuresti..

esim.
"
Miettikää nyt. Yhden, yhden ainoan biisin ajaksi, noin 3 minuutin ajaksi otetaa paidat pois, huom! Paidat emme rintsikoita! Ne pysyvät päällä koko ajan :) Ja kun biisi loppuu me laitamme ne kiltisti takaisin.
Näin helpppoa, mikä siinä on kun olette tätä niin kovasti vastaan? :D"
näin sanoi joku..

"Jep,lapsellistahan se,itse en ainekaan halua että puoli alastomat kakarat/teinit hyppivä niskaani keikan aikana,ei taida niillä olla kaikki kunnossa kun tuollasta faniaktiota suunnittelevat"
ja näin joku muu:D

"No meijän mutsi alkas ainekin heti TH:ta syyttää jos mä siel paljastapintaa vilauttelisin,se on varma"
ja viel näin.

siis kuten äskön jo sanoin en oo vastaan mut ite en aatellu koikkelehtii ilman paitaa.

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

30.12.2008 22:23