Pyhäselän ja Juuan vankiloita ei saa lakkauttaa

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Pyhäselän ja Juuan vankiloita ei saa lakkauttaa.

Näinhän se on.

#1 Rikolliset kun juoksevat vapaana.

07.11.2013 18:01

Mites jos ei ole nykyisin enää käyttöä näille vankiloille,ei kai turhan päiten Suomessa pidetä yllä työpaikkoja,koska ne eivät tuota mitään.
Valtion rahapula paisuu kansalaisten rahapulan edellä.
Kokoomus haluaa yksityistää,kuten terveyden hoidonkin,sillä nykyisin rahastajien etu ajaa aina kaiken muun edelle.Sijoittajien täytyy saada rutosti enemmän rahaa.Eihän edes tiedetä mikä on akateemisen ja korkeasti koulutetun työn arvo,se vain tiedetään,että miljoonistahan yleensäkin puhutaan ja jopa enemmänkin miljardeista.Mitä enempi onnistutaan,niin siihenhän se köyhyys hukkuu,köyhät.


Vieras

#2

07.11.2013 21:09

Hei, milloin adressin allekirjoittaminen on muuttunut maksulliseksi.
Sussu

#3 Re:

07.11.2013 21:14

#2: -

Ei ole maksullinen?
Tai ei ainakaan minulle tullut mitään ilmoitusta että olisi maksullinen tms.?


Vieras

#4

07.11.2013 21:15

En halua lisänäkyvyyttä, joten poistakaa tuo täppi 5 päivää hinta pois, kiitos!
Tolli!

#5 Kataisen hallitus!

07.11.2013 21:15

Nyt ajetaan alas maakuntia , kaikki etelä-suomeen tai kasvukeskuksiin .Joensuunkin alueelta viety varuskunta, hälytyskeskus,vastaanottokeskus ja yliopistoa supistettu.Ja nyt Pyhäselän vankila ,Juuan vankila.
Rikollisuus ei lopu P-K:stakaan.

#6

08.11.2013 04:11

Pohjois-Karjala kiinni ja valtiontalous pelastuu! Paljonkos sinne Kreikkaan rahaa työnnettiinkään - miljardeja euroja muistaakseni. Juuan ja Pyhäselän lakkaautuksella saadaan n. 3 miljoonan euron säästöt ja pahamieli kymmenille irtisanottaville virkamiehille ja sadoille sekä nykyisille että tuleville rikosseuraamusasiakkaille ja heidän omaisilleen.

Vieras

#7 Re: Rikolliset kun juoksevat vapaana.

08.11.2013 09:26

Käyttöä Suomessa on varmasti jokaiselle vankilalle. Vankiluku on maailmanlaajuisesti Suomessa erittäin alhainen, vankilaan ei kovin herkästi edes tuomita. Se pitää jokaisen tietää.

Mitä vankiloiden tuottavuuteen tulee, niin ei tarvitse katsoa montaa sukupolvea taaksepäin, kun vankilat olivat niin pitkälle omavaraisia kuin mahdollista ja pystyivät valmistamaan teollisia tuotteita myytäväksi aivan toisella tavalla kuin nyt. Esimerkiksi Sukevalla oli hyvä tiilitehdas, mutta vankityö piti keskeyttää ilmeisesti liian epäinhimillisenä. Outoa, kun sitäkin työtä siviilissä saattaa tehdä aivan vapaasti kenenkään puuttumatta.

Pyhäselän vankila on reilu 20-vuotias. Mielestäni on jo yksin sillä perusteella vastuutonta edes puhua sulkemisesta, kun julkinen rakennus ja laitos on näin nuori. Vankeja on laitoksiin laittaa sitä mukaa, kun poliisi tutkii ja tuomioistuin määrää. Vankiluvun laskeminen kaiken maailman panta- ja avotuomioilla on aivan keinotekoista ja löperöä.

 

ei ymmärrä

#8 RKP vs. itäraja

08.11.2013 10:46

Mitäköhän myö pohjoiskarjalaiset ollaan rkp:n tyypeille tehty? Kustu ehkä muroille? Meinaan ku poulustusministeri lakkautti kontiolahden varuskunnan, Henriksson mahdollisesti lakkauttaa pari vankilaa... Onneksi sisäministeri ei oo rkp:n edustaja että poliisit vielä "toistaiseksi" säilyy itärajalla. Auttaisiko jos tehtäisiin adressi missä luvattaisiin että ei puhuta pahaa ruotsia puhuvista??


Vieras

#9

09.11.2013 06:00

Erittäin hyvä että joku ottaa näitä syrjä seudun asioita tapetille näissä valtion supistus toimenpiteissä.Täältä viedään kohta kaikki valtion työ paikat.

Vieras

#10

12.11.2013 14:34

Suomen uusimpien vankilan lakkautus on täysin Hullu idea! On taas Erityissuunniyellijoilla ollut tekemisen puutetta!
Työttömyyspronsentti 100 ja 10.

#11 Elämää Kehä 3:sen ulkopuolella

12.11.2013 15:12

Kyllä täällä ihmisiä on, työikäisiä ja kykyisiä.
Minnekkä helevettiin täältä pittää lähtee jotta töitä saapi?

Kyllä tässä on kohta kannattavampaa olla rikollinen-Pohjois-Karjalalainen, ku "kunnon"kansalainen.
Ensin meni hätäkeskus, sitten varuskunta ja nyt vielä vankilat?

Kylläpähän vaan semmosia terveisiä Etelä-Suomeen Etelän herroille, että täältä Pohjois-Karjalasta en tule pois, vasta kun jalat edellä (=kuolleena..) töiden takia.
Tuleva persu

#12 Kyllä olis kirveellä töitä

12.11.2013 18:09

Nyky hallitus on täysin epäonnistunut toiminnassaan. Samalla kun pidetään yllä "Eurokelpoisuutta" uhrataan uhrialttarille säästöjen nimissä koko kansakunnan turvallisuus. Varuskuntia lakkautetaan, rajavalvontaa supistetaan, poliisitointa supistetaan, syöpäsairaala suljetaan , ei ole rahaa lastensairaalaan jne. Ja nyt vielä vankilat pistetään kiinni säästöjen toivossa. Kaiken maailman kreikkojen pelastamiseen euroja kyllä riittää, mutta ei omien kansalaisten turvallisuuden ja terveyden takaamisseen.
Vaalit taas tulossa, joten koettakaahan ihmiset muistaa kuka teki ja mitä!!!

Vieras

#13

13.11.2013 11:26

Pitäsköhän näissä lakkautus asioissa ottaa järki käteen.Laitos otettu käyttöön 90 luvulla.Onko järkeä korjata vanhoja lakkautuslistalla olevia laitoksia?Työllistyminen Eteläsuomessa  helpompaa.Mites meillä Itäsuomessa matkat useitasatoja kilometrejä.HTV säästöjä tällä tempulla kyllä saadaan aikaan!!!!Mutta muuten aivan aivoton temppu.Mitä liikkuu päätöksen tekijöiden päässä minusta EI MITÄÄN!!!!!


Vieras

#14 Ihmiset, nyt liikkeelle.

14.11.2013 11:32

Pyhäselän vankilan(kin) alasajopyrkimys on kaiketi osa suurempaa politiikkaa. Me ihmiset, jotka olemme Pohjois-Karjala, toisin sanoen asumme täällä, olemme viime kädessä pitkälti vastuussa siitä, mitä täällä tapahtuu. Valtio puhuu paljon maaltamuutosta: se hyötyy siitä eniten itse, kun kaikki ihmiset asuvat suurissa etelän kaupungeissa. Ei Pohjois-Karjala aivan heti kitisty ja kutistu, lapsia syntyy täälläkin kaiken aikaa.

Varuskunta, hälytyskeskus, vankila - mitä seuraavaksi? Yliopisto? Hereille, ihmiset. Jakakaa addressia.