Adressi Israelin tueksi!

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Adressi Israelin tueksi!.

Suomi mukana Soinin johdolla:

#2401 Neuvoston päätelmät Lähi-idän rauhanprosessista

09.03.2016 22:12

Neuvoston päätelmät Lähi-idän rauhanprosessista

• 18.1.2016
• 18:30
 
• Lehdistötiedote
• 14/16
 
• Ulkoasiat ja kansainväliset suhteet
Lehdistöyhteydet
Azadeh Sharafshahi
Lehdistöavustaja
+32 22813195
+32 475691865

1.       Neuvosto on syvästi huolissaan siitä, että jatkuva väkivallan kierre on viime kuukausina johtanut merkittäviin ihmishenkien menetyksiin Israelissa ja palestiinalaisalueilla. EU tuomitsee jyrkästi olosuhteista riippumatta kaikkien osapuolten terrori-iskut ja väkivaltaisuudet, joissa on kuollut myös lapsia. EU kehottaa poliittisia johtajia näkyvään yhteistyöhön, jonka tarkoituksena on edistää rauhaa ja puuttua jännitteiden taustalla oleviin syihin. EU muistuttaa pyhien paikkojen erityisestä merkityksestä ja kehottaa säilyttämään vuonna 1967 vahvistetun Temppelivuorta koskevan status quo -tilanteen aiempien yhteisymmärrysten mukaisesti ja suhteessa Jordanian erityiseen rooliin.

2.       EU kehottaa kaikkia osapuolia pidättymään kaikista toimista, jotka voisivat pahentaa tilannetta, kuten yllytyksestä tai provokaatiosta, ja kehottaa osapuolia tuomitsemaan hyökkäykset niiden tapahtuessa sekä noudattamaan voimankäytössä tiukasti tarpeellisuus- ja suhteellisuusperiaatteita. Se antaa molemmille osapuolille tunnustusta turvallisuutta koskevan koordinoinnin ylläpitämisestä äärimmäisen haastavassa tilanteessa. EU on tyytyväinen Duman kylää koskevan tutkinnan edistymiseen ja kehottaa Israelia saattamaan kaikki väkivaltaan syyllistyneet siirtokuntien asukkaat vastuuseen teoistaan. Lisäksi EU kehottaa molempia osapuolia torjumaan yhdessä ja päättäväisesti kiihotusta ja vihapuhetta, esimerkiksi ottamalla käyttöön mekanismin kiihotustapausten käsittelyä varten aiempien sitoumustensa mukaisesti.

3.       EU on vakuuttunut siitä, että väkivalta saadaan loppumaan ainoastaan elvyttämällä poliittisen ratkaisun mahdollisuus ja jatkamalla vuoropuhelua. Väkivallan kierrettä ei saada pysäytettyä yksistään turvatoimenpiteillä. On puututtava konfliktin perimmäisiin syihin. EU vahvistaa tukensa kvartetin kehotukselle toteuttaa luottamuksen palauttamiseksi merkittäviä muutostoimia, jotka ovat johdonmukaisia aiemmissa sopimuksissa suunnitellun siirtymäprosessin kanssa. EU kehottaa molempia osapuolia toteuttamaan nämä toimenpiteet mahdollisimman varhaisessa vaiheessa. Miehitettyjä palestiinalaisalueita, erityisesti aluetta C, koskeva Israelin politiikan perusteellinen muutos lisää merkittävästi taloudellisia mahdollisuuksia, voimaannuttaa Palestiinan instituutioita ja parantaa sekä israelilaisten että palestiinalaisten vakautta ja turvallisuutta.

4.       EU on yksimielisesti sitoutunut saamaan aikaan – neuvoston heinäkuussa 2014 antamissa päätelmissä esitettyjen lähtökohtien perusteella – kahden valtion ratkaisun, joka täyttää israelilaisten ja palestiinalaisten turvallisuustarpeet sekä palestiinalaisten toiveet valtioasemasta ja suvereniteetista, lopettaa vuonna 1967 alkaneen miehityksen ja ratkaisee kaikki pysyvään asemaan liittyvät kysymykset konfliktin lopettamiseksi. Se vastustaa ponnekkaasti kaikkia toimia, jotka heikentävät kahden valtion ratkaisun toteuttamiskelpoisuutta, ja kehottaa molempia osapuolia osoittamaan politiikkansa ja toimiensa kautta, että ne ovat aidosti sitoutuneita kahden valtion ratkaisuun, jotta voidaan palauttaa luottamus ja luoda edellytykset merkityksellisten neuvottelujen jatkamiseksi. Tätä varten EU seuraa edelleen tiiviisti tapahtumia paikalla ja niiden laajempia vaikutuksia sekä harkitsee lisätoimia suojellakseen kahden valtion ratkaisun toteuttamiskelpoisuutta, joka heikentyy jatkuvasti paikan päällä tapahtuvan uuden kehityksen johdosta.

5.       Oikeudenmukaisen ja kestävän, kaikki vaatimukset lopettavan rauhan varmistaminen vaatii yhteisiä kansainvälisiä lisäponnisteluja. EU työskentelee muun muassa erityisedustajansa välityksellä aktiivisesti kaikkien asiaankuuluvien sidosryhmien kanssa, kvartetin jäsenet ja erityisesti Yhdysvallat mukaan lukien, asianomaisella alueella ja Yhdistyneiden kansakuntien turvallisuusneuvostossa rauhanprosessia koskevan uudistetun monenvälisen lähestymistavan kehittämiseksi. Madridin konferenssissa 25 vuotta sitten vallinneen vuoropuhelun ja yhteistyön hengen mukaisesti kansainvälisen tukiryhmän perustaminen ja uuden kansainvälisen konferenssin järjestäminen ovat molemmat mahdollisia keinoja edistää tämän tavoitteen saavuttamista. EU muistuttaa olevansa valmis toimimaan entistä tiiviimmin alueellisten kumppaneiden kanssa arabimaiden rauhanaloitteen pohjalta, jossa määritellään keskeiset tekijät Israelin ja arabien välisen konfliktin ratkaisemiseksi ja tarjotaan mahdollisuus alueellisen turvallisuuskehyksen luomiseen.

6.       EU muistuttaa, että alueen rauhan ja tulevaisuuden kulmakivi on kansainvälisen humanitaarisen oikeuden ja kansainvälisen ihmisoikeuslainsäädännön noudattaminen kaikkien valtiollisten ja valtiosta riippumattomien toimijoiden toimesta, mihin sisältyy myös vastuun kantaminen. EU kehottaa suojelemaan lapsia sekä turvaamaan oikeuden koulutukseen turvallisessa ja vakaassa kouluympäristössä. Neuvosto korostaa kansalaisyhteiskunnan esteettömän työskentelyn merkitystä sekä Israelissa että miehitetyillä palestiinalaisalueilla ja seuraa huolestuneena viimeaikaisia tapahtumia.

7.       Palauttaen mieleen, että siirtokunnat ovat kansainvälisen oikeuden mukaan laittomia, merkitsevät estettä rauhalle ja uhkaavat tehdä kahden valtion ratkaisusta mahdottoman, EU toistaa vastustavansa jyrkästi Israelin siirtokuntapolitiikkaa ja sen yhteydessä toteutettuja toimia, kuten vuoden 1967 linjan ylittävän muurin rakentamista, purkutöitä ja takavarikkoja, jotka kohdistuvat myös EU:n rahoittamiin hankkeisiin, häätöjä, muun muassa beduiinien pakkosiirtoja, laittomia sotilastukikohtia ja liikkumisen ja pääsyn rajoittamista. Se kehottaa Israelia lopettamaan kaiken siirtokuntatoiminnan ja purkamaan maaliskuun 2001 jälkeen perustetut sotilastukikohdat aiempien velvoitteiden mukaisesti. Siirtokuntatoiminta Itä-Jerusalemissa vaarantaa vakavasti sen mahdollisuuden, että Jerusalemista voisi tulla tulevaisuudessa molempien valtioiden pääkaupunki.

8.      EU ja sen jäsenvaltiot ovat sitoutuneet varmistamaan, että siirtokuntatuotteisiin sovellettavan voimassa olevan EU:n lainsäädännön ja nykyisten kahdenvälisten järjestelyjen täysimääräinen ja tehokas täytäntöönpano jatkuu. EU sitoutuu varmistamaan kansainvälisen oikeuden mukaisesti, että kaikissa Israelin valtion ja EU:n välisissä sopimuksissa on todettava yksiselitteisesti ja nimenomaisesti, ettei niitä sovelleta Israelin vuonna 1967 miehittämiin alueisiin. Tämä ei muodosta Israeliin kohdistuvaa boikottia, jota EU voimakkaasti vastustaa.

9.       EU kehottaa kaikkia palestiinalaisryhmiä osallistumaan vilpittömässä mielessä sovintoprosessiin, joka on tärkeä tekijä kahden valtion ratkaisuun pääsemiseksi.  EU aikoo edelleen tukea palestiinalaisten toiveita valtioasemasta. On äärimmäisen tärkeää, että aiemmin saavutettuja positiivisia tuloksia ei hukata, ja Palestiinan instituutioista on saatava entistä vahvempia, avoimempia, vastuullisempia ja demokraattisempia. EU kehottaa hallitusta järjestämään aidot ja demokraattiset vaalit kaikille palestiinalaisille. Oikeusvaltioperiaatteeseen ja ihmisoikeuksien kunnioittamiseen perustuvat vahvat, osallistavat ja demokraattiset instituutiot ovat ratkaisevan tärkeitä, jotta voidaan perustaa kestävä ja suvereeni Palestiinan valtio. Tämän vuoksi EU kehottaa kaikkia palestiinalaisryhmiä pyrkimään yhteisymmärrykseen ja tekemään yhteistyötä palestiinalaisväestön tarpeisiin vastaamiseksi.

10.     EU kehottaa kaikkia osapuolia toteuttamaan ripeitä toimia, jotta Gazan alueen poliittiseen, taloudelliseen ja turvallisuustilanteeseen saadaan aikaan perusteellinen muutos, mihin kuuluu saarron lopettaminen ja rajanylityspaikkojen täydellinen avaaminen samalla, kun huolehditaan Israelin legitiimeistä turvallisuusnäkökohdista. Taisteluryhmien viimeaikaiset raketti-iskut ovat tuomittavia ja lisäävät jälleen eskalaation riskiä. Kaikkien sidosryhmien on sitouduttava väkivallattomuuteen ja rauhaan. EU kehottaa palestiinalaisosapuolia tekemään Gazan jälleenrakennuksesta ensisijaisen kansallisen tavoitteen erityisesti terveydenhuollon, energian ja veden saatavuuden suhteen. Palestiinalaishallinnon on otettava täysipainoisesti hoitaakseen hallintotehtävänsä Gazassa, koska se on erottamaton osa tulevaa Palestiinan valtiota. EU suhtautuu myönteisesti toimiin, joita Israel on toteuttanut lieventääkseen joitakin Gazaan liittyviä rajoituksia. On kuitenkin tarpeen poistaa henkilöiden, palvelujen ja tavaroiden, erityisesti kaksikäyttötuotteiksi luokiteltujen tavaroiden, liikkumista koskeva rajoitus, jotta jälleenrakentaminen ja peruspalvelujen tarjoaminen olisi mahdollista. EU kehottaa kaikkia osapuolia, valtiollisia ja valtiosta riippumattomia toimijoita, takaamaan kansallisten, paikallisten ja kansainvälisten humanitaaristen järjestöjen, myös EU:n elinten ja jäsenvaltioiden, tarjoaman humanitaarisen avun esteettömän pääsyn Gazaan kansainvälisen humanitaarisen oikeuden mukaisesti. EU on edelleen valmis tekemään yhteistyötä osapuolten ja asianomaisten sidosryhmien kanssa tilanteen ratkaisemiseksi ja kehottaa kansainvälistä yhteisöä pikaisesti lunastamaan antamansa sitoumukset.

11.     EU toistaa molemmille osapuolille osoittamansa tarjouksen, joka koskee poliittista, taloudellista ja turvallisuuteen liittyvää tukipakettia ja erityistä etuoikeutettua kumppanuutta EU:n kanssa ja joka tarjoaa merkittäviä etuja molemmille osapuolille, jos lopullinen rauhansopimus saadaan aikaan. EU painottaa, että niin EU:n ja israelilaisten kumppanien kuin EU:n ja palestiinalaisten kumppanien välisten suhteiden tuleva kehitys riippuu myös niiden sitoutumisesta kestävään rauhaan, joka perustuu kahden valtion ratkaisuun.
 

 

Suomi mukana Soinin johdolla:

#2402 BDS-kampanja herättää tunteita palestiinalaisten keskuudessa

10.03.2016 20:53







BDS-kampanja herättää tunteita palestiinalaisten keskuudessa


 


Israelilaisten omistama SodaStream -yhtiö muutti hiljattain pois Länsirannalta BDS-kampanjan seurauksena ja sen vuoksi yli 500 palestiinalaista menetti työpaikkansa. Tämä on herättänyt palestiinalaisten keskuudessa voimakkaita tunteita Israelin boikotoimista vastaan. Maailmanlaajuinen BDS-liike on kuitenkin osoittanut vain hyvin vähän itsetutkiskelun merkkejä. BDS-kampanjan jäsenillä oli merkittävä rooli, kun he hiljattain protestoivat Knessetin puhujan, Yuli Edelsteinin vierailua Iso-Britannian parlamentissa.



Vieras

#2403

10.04.2016 21:26

Israel on kansakunta, jonka Kaikkivaltias Jumala on asettanut paikalleen. Aikanaan Israel tulee olemaan siunauksen kaikille kansakunnille.

Vieras

#2404

01.05.2016 08:11

On kaikin keinoin tuettava Jumalan valitsemaa kansaa.

Vieras

#2405 Re: Ulkoministeriön tuki Muurinmuurtaja-hankkeelle peruttava

15.05.2016 18:52

liibalaaba

#2406 Re: Tervehdys!

17.07.2016 07:33

#15: Katriina Jäntti - Tervehdys! 

 jumalapa hyvinkin todisteet puuttuvat lumikista ja 7 kääpiöstä on kans kirjanen onhan nekin olemassa 


Vieras

#2408 Re: Re: Uskontoja on moneksi

17.07.2016 10:28

#2407: liibalaaba - Re: Uskontojen syy pahuuksiin 

 Yhdysvallat on vaikeuksissa asearsenaalinsa kanssa, moisesta asepaljoudesta ei hyvää voikaan seurata.

Uskontojakin on moneen lähtöön, Rock, Evoluutio ja monta muuta. On hyvää ja huonoa ja vielä huonompaa. Esimerkit on valittu huonojen joukosta.

Heitetäänkö jälleen kerran lapsi pesuveden mukana, pesuvesi kun on likaista.


Vieras

#2409 Re: Re: Tervehdys!

17.07.2016 11:09

#2406: liibalaaba - Re: Tervehdys! 

 Koko ajattelutyyli "todisteet" on aivan pielessä, koska noin tehden ihminen tekee omasta järjestään luonnottoman ylivertaisen. Se ei vaan sovellu muuhun ihmisen todellisuuteen ja toiset ihmiset sen kyllä tajuaa mutta eräät eivät. Kyllä järjellä on oma oikea, tärkeä osuutensa oikealla tavalla käytettynä muttei tuolla tavalla. 

Lisäksi on hölmöä sekoittaa lumikit kääpiöineen Raamattuun ja Luojaan, joka on sinutkin luonut. Kiitä joka tilassa. 

liibalaaba

#2410 Re: Re: Re: Tervehdys!

18.07.2016 01:31

#2409: - Re: Re: Tervehdys! 

 huhhuh jumala luonut edelleenkin ei ole ollut olemassa eikä tuu 

taiaapi olla nyt liikaa näit https://www.youtube.com/watch?v=8kkgccLG1Gg


Vieras

#2411

22.08.2016 11:23

Kylähän se on niin ettei mitään jumalia ole edes olemassa.


Vieras

#2412

22.08.2016 11:24

Ainoa oikeamielisyyden osoitus, minkä yksityishenkilönä voin tehdä julkisesti

Vieras

#2413

22.08.2016 15:13

Läntisessä maailmassamme on paljon kristinuskosta luopumista, josta Jumalan ja Raamatun vastaiset kommentit. Pätevää perustetta luopumiselle ei ole.


Vieras

#2414 Re: Jumalan mylly jauhaa hitaasti mutta varmasti.

23.08.2016 06:47

#2413: -  

 Oman #2413 kommenttini kirjoitin ajatellen #2411 kommenttia.

Mutta että tässä olisi jotain kirjoitustakin;

JUMALAN MYLLY JAUHAA HITAASTI MUTTA VARMASTI. 

Juhani Starczewski

#2415 Pääministeri Juha Sipilän kirjallisen tervehdyksen luki Juhani Starczewski.

08.11.2016 15:16

Adressi Israelin tueksi!

Tiistaina 8.11.2016
Sydämelliset Kiitoksemme Teille Kaikille, jotka olette
allekirjoittaneet tämän Israelin tueksi - adressin!

Juhani ja Terttu Starczewski, Jyväskylä

Tämä adressi on tarkoitettu kaikille niille, jotka haluavat tukea Israelia ja
seistä sen rinnalla ja levittää oikeaa tietoa Israelista


Suuren Israel-juhlan jälkeen oli Helsingin juutalaisen seurakunnan järjestämä
perinteinen muistotilaisuus klo 18 Kahdeksan natsi-Saksalle
luovutettua – muistomerkillä Tähtitorninmäellä / Eteläsatamassa.




Pääministeri Juha Sipilä



Suuren Israel-juhlan jälkeen oli Helsingin juutalaisen seurakunnan järjestämä
perinteinen muistotilaisuus klo 18 Kahdeksan natsi-Saksalle luovutettua – muistomerkillä
Tähtitorninmäellä / Eteläsatamassa.

Pääministeri Juha Sipilän kirjallisen tervehdyksen luki Juhani Starczewski.

Pääministeri  

6.11.2016  

Arvoisat läsnäolijat,  

Muistamme tänään tapahtumia marraskuussa 1942, jolloin Suomi ja Eurooppa olivat keskellä sotaa.
Tuon julman sodan varjolla tehtiin asioita, joita emme saa koskaan unohtaa emmekä hyväksyä.
Marraskuun 6. päivänä 74 vuotta sitten Suomen valtiollinen poliisi, Suomenhallituksen suostumuksella,
luovutti natsi-Saksan käsiin ja sitä kautta holokaustiin kahdeksan juutalaista, joista kaksi oli lapsia.
Ajatus tästä on murheellinen, käsittämätönkin.

Miten syntyy se musta piste, jossa inhimillisyys loppuu? Ja jos inhimillisyys loppuu,mitä meille ihmisille jää? Toista maailmansotaa edeltäneet ja sen aikana tapahtuneet rikokset ihmisyyttä vastaan, ja sen keskiössä holokausti, ovat meille raskas taakka kantaa. Mutta kantaa se meidän pitää, jotta me ja tulevat sukupolvet sen muistamme.  

Hyvät naiset ja herrat,  

Pääministerinä ja Israelin ystävänä haluan lähettää lämpimän tervehdykseni ja mukanaolon ajatukseni tähän juhlaan. On meidän yhteinen velvollisuutemme pitää huoli siitä, ettei marraskuun 6. päivä vuonna 1942 enää ikinä toistu  

Kunnioittavin terveisin,  

Juha Sipilä Suomen tasavallan pääministeri

+
The memorial ceremony today at Tähtitorninmäki will proceed as follows:  

Speech: Puheet:

1. Mr. Gideon Bolotowsky, honorary chairman, Jewish Community of Helsinki

2. HE Dov Segev-Steinberg, Amabassador of the State of Israel
to the Republic of Finland and the Republic of Estonia

3. HE Dorothee Janetzke-Wenzel, Ambassador of the Federal Republic of Germany to the Republic of Finland.

4. Juhani Starczewski, speech on behalf of Mr. Juha Sipilä, Prime Minister of the Republic of Finland ,

Laying of wreaths: Seppeleiden lasku:

1. Representatives of the governing board of the Jewish Community of Helsinki &
representatives of the Central Council of Jewish Communities in Finland

2. HE Dov Segev-Steinberg, Amabassador of the State of Israel
to the Republic of Finland and the Republic of Estonia

3. HE Dorothee Janetzke-Wenzel, Ambassador of the Federal Republic of Germany to the Republic of Finland.

4. HE Dr. Elisabeth Kehrer, Ambassador of the Republic of Austria to the Republic of Finland

5. Representatives of the board of HUM ry, / the Finnish Holocaust Remembrance Association

6. Juhani ja Terttu Starczewski, Eija Makkonen ja Helema Suominen, Jyväskylän ja Keski-Suomen Rehobot-valtuustoryhmä Kynttilöiden vieminen muistomerkille.

kielto maahanmuutolle

#2416 EN LAITA.!!

04.04.2017 06:15

En helvetissä laita nimeäni tähän adressiin, tosin laitoin nimeni moskeijan vastustus adressiin. :)

Oieutta Israelille

#2417 Miksi ulkoministeriö ei ole tehnyt mitään asian muuttamiseksi? Camp Jihad -videoon liittyen

22.02.2018 19:26

STURE SEYMOUR

#2418 Re: Israel-ystävyystoimikunnan jäsenjärjestöt:

02.08.2018 20:20

lähetän tukeni israelille ystäväni helena väisäsen ohella. kyseessä siis oli salaliitto. sen takana olivat eri tietä ajaneet militaristit-nazit--kkk-fasistit. oli kyse heidän tappiostaan 2. ssa  mm-sodassa. lähinnä ikäluokat 1927-1952=revanchi henkiset. heidän tukenaan oli tuon ajan maailman toinen valtio saksa ja sen johto 1936-39, niin että jo sota aikana seurattin spd ohjelmia. maailman suurin edelleen on usa ja sen liittolaiset, jotka ovat kuitenkin karisseet. on ihme että pikkuhiljaa laiva on kääntynyt kohden saksa-oikeisto akselia. sama kuin saksan konseljit spd- catolska centralen. siis esitetty sote+metropolis, mutta myös liitto tasavalta eurooppa, missä osavaltio n. 5000 000 asukasta. edelleen saksan malli. siis akselivallat ovat nousemassa-jo nousseet usa-liittolaisten ohi. edellinen näkyy talouskilpailussa. meillä on omat miehemme. uskon että muita älykkäämpiä. siis revanssi henkiset yrittävät yrittivät tuhota meidät, sodan voittoon vieneet perheet jo 1944-, niin että ovat vainonneet meitä ja ja mm. estää seurustelumme. kyseessä perheet canaris ja leonov.paremmin tunnettuna kennedy ja  breznev. meitä siis on vainottu vuodesta -1963- nykypäiviin. uskoin diplomatiaan, uskoin herrasmiehiin, uskon demokratiaan. ensinäkin ystävääni kiusataan ja on suljettu mielisairaalaan oulussa. minua pidetään maan sisäisessä karkoituksessa. rahavarat meiltä on taka varikoitu. en usko enää venäjän saksan-yhdentyneen eu n uhkaan maailmassa. on kaksi valta puoluetta 1. labour 2. nationalistit. ilmeisesti minä sammeli niemelä johdan labouria ( entinen spd ) ja pokani kai michael aalto nationalisteja. voinen mainita molempia koko euroopassa, niin me hallitsemme. siis meidän käluokkamme joka ennen meitä ja meidän aikana että meitä seuraavat, niin että meillä on 3/4 enemmistö, samalla kuin vähemmistö yrittää kiristää meitä. kansallis sosialismi tai kommunismi, tai sosialismi ei meille eurooppaan sovi. meidän oppimme on hankinta hinnat + jalostus +suuren yleisön maku tottumukset < markkina voimat + ilmoittelu / mainonta + markkinatutkimukset. saman aikaisesti markkina talous , eli kapitalismi/ kommunismi= sosialismi. tottakai tarvitaan laskenta menetelmiä, kuten kirjanpitoa. mekanismeihin 1/4 osa kaudet niin että ruoka / 4 vuoden aikaa perustana  , pukeutuminen 1/ 2 + !/ 2 vuosirytmi ja lopulta muut hankinnat se mikä palkka summasta / sosiaalista jää säästöön. tulisiko luopua lahja verosta ja tilalle kulutus  tulo ja  omaisuus vero. jälkimmäiset  1/6 + 1/6 + 1/6 = 1/6 - (arvio) 1/2 koko vero, eli n.16 %- 50 % vero aste. Samoin minimi palkka ja kerralla romahtaneet eläke / kansalais eläke / sosiaali apu/ kansalais palkka, jne..., edelliset tulee siirtää samaan momenttiin

, eli yhdistää suomenpankki ja sosiaali ja tervesalan hallinto, sekä kela, eli sen kautta ohjata rahat ihmisten tileille. sen kantokyky sama kuin  kauppa ja teollisuus ministeriön, kulttuuri + opetus + puolustusvoimat,jne...ja lopulta hallinto ministeriön ja koulu ministeriön ja samalla ulkomaan kauppa ministeriön yhteen saattaminen. lopulta sisä ja poliisi+maa ja metsätalous ja työ ministeriö. jää siis 5 ministeriä + suuri hallntokoneisto. tulee muistaa että on ristiriita mm. eu lajeneminen -sote- metropolis-ja eduskunta- ja eu parlamentti ja komissio, sekä presidentti. Toisaalta sotilaita ei mainita, sekä teollisuus-laki-pankki- muut expertit, heidän länsna olonsa näkyy. samalla kun eu on levinnt a aluksi on magnaatteja b väestön kuolutus c vapat demokraattiset vaalit d kuulustaako wrightiltä. siis estääkseen vasemmiston valtaan nousun, ovat oikeistolaiset aloittaneet painostaa demokraatteja. todiste 1. helena vankina 2. rahat viety = edunvalvonta /maistraatti 3. solidaarsuudesta luovuttu. ihmiset itsekäitä ANNAN tulos varoituksen = euroopan valtiot , euroopan yritys talous - maatalous että kaupungit. Ei voida kilpailla usa n kanssa= kaikki tutkimus määrärahat sinne yliopistoihin. toisaalta meillä ei rahaa, vaan olosuhteet. meillä tutkijat ja tiedemiehet, taiteilijat urheilijat kerätään mielisairaaloihin, samalla kun usa on vapaa ja kulku rajojen yli helppoa.  Siis mielisairaala- Y,liopisto kannattaa n. 50 % / 50% eli olemme täällä euroopassa jo sopeutuneet muutokseen. kun usa sopeutuu uudelleen vapauteen, on rajana taivas. uskon että muu maailma on savijaloilla oleva jättiläinen, mukaan lukematta israelin valtio. Rakastamme juutalaisia, mormoneja ja homoja helenan kanssa. terveiset 2.8. 2018 oulu sg. snhv STURE SEYMOUR, IN THE NAME OF JESUS CHRIST,SHALOM,AAMEN. ( Tiedättekö, se salaliitto oli kohdistunut myös israeliin, siis samalla kun usa han ja neuvostoliittoon. sen kohde oli voittaja kansojen johtajat, mutta samoin omat johtajansa. oulu on gestabon pää maja ja siell mllyniemi, jaakonsaari ja lapissa väyrynen. on niitä muitakin , kuten se että ne pojat olivat aluksi kommunisteja ja nyt nazeja. ollenhan vanhaa saksalaiste sukua  ja kotoisin elben meri alueelta ja ansgaardin tullessa n. 937-979, niin sukuni on kotiutunut. on joitakin nimiä,björn, leif, albrekt, ansgar,bringham young, jne... onhan se suomi aika ajoin kuulunut moneen valtapiiriin. samalla poliittiseen, sotilaalliseen ja taloudelliseen. olemme teollisuus, markkina ja sodan joukko otto alue. edellinen koska sota on aina totaalinen.

 


Vieras

#2419 Re: Näin sanoo Herra:

05.08.2018 04:03

#1002: Muista! - Näin sanoo Herra:  

What a  realy confused human being  if god  has a son then Adam should is the legit son cuz has no father and mother. Jesus has a mother . Human beings are rational who can differeciate between credible stories and uncredible stories zionazi is as illegitimate as ur  claim god has  a son. If  god has a son then he has  a wife  and  mother and father then we moving in circle  which is insanity at its best


Vieras

#2420 Re: Presidentti Kallion rukous Suomen puolesta Talvisodan aikaan

26.08.2018 12:07

KYRPÄ

#2421 PERUSSUOMALAISET ON HOMOJA

23.07.2019 07:31

HASSUA ET ANTI FA TERRORISOI SUOMEN KATUJA ANTI SEMITEELLÄÄN!

 

JA SE ON TEILLE NATSI EU PELLEILLE HIENO JUTTU!

 

JA RE:2418:

 

OOT SELVÄSTI ANTI FAA

 

KU KRITISOIT AKSELEITA!

 

 

ENSINNÄKIN: KKK

VIHAS NEGRUJA JA SIINÄ TOIMI JUUTALAISIA (VALKOIHOISIA)

-(EI OLLU SIIS MILLÄÄN LAILLA ANTISEMEETTINEN)!

 

TOISEKS:FUCK NATO

>NATO = NAZIS ALLIES AGAINTS BOLSEWISM

AMERIKKA HAKEE KAI SYMPATIAA NAZEILTA TOLLA HÖLMÖLLÄ SANAKÄÄNTEELLÄ!

KAS KU EI ANTI COMINTERN SAMANTIEN!

 

KOLMANNEKS AKSELI SAKU KAATO ANTISEMITISTISEN STAARIN VENÄJÄN 1917 JA TROTSKI OLI JUUTALAINEN JA NOUS KOMMU PUOLUEESEEN SAKU RAHOTUKSELLA SIINÄ MISSÄ LENIN KI

 

NELJÄNNEKS:MANNERHEIM OLI FASISTI JA SUOMI KUULU AKSELI VALTOIHIN 1939 JA SUOMEN FASISTI PUOLUEESSA OLI JUUTALAIS JOHTOAKIN (UPSEEREJA)

JA JUUTALAISET TAISTELI VALKOSEN SUOMEN ARMEIJASSA

MARSKILLA OLI MYÖS YKS NEGRU KENRAALI (MARSKIN TAKSIKULJETTAJA)

-MANNERHEIM NIMEN OMAAN VASTUSTI ANTISEMITISMIA! KU HITLER HALUS MARSKIN SYNTYMÄ PÄIVILLÄ HOITAA SUOMEN JUUTALAIS ONGELMAN! JA KERTO SAMALLA KUINKA TUHONNU 2 MILJOONAA VENÄLÄISTÄ JO (2VIIKKOO OPERAATIO BARBAROSSASTA)JA SILTI NIITÄ AINA VAAN TULEE JA TULEE LISÄÄ

 

VIIDENNEKS :

EU ON ANTISEMITISTINEN

 

 

JA AIDOT NAZIT EI OO PVL (POHJOLAN VASEMMISTOLIITTO:KO?) TAI PIKKU KIVES (MAGNEETTI) MEDIA

 

VAAN

NAZI SDP

HITLER FAN ANTI FA

VIHREET    HUUMEHÖRHÖ HIVISET HIPIT

 

JA SITTE UUS NASISTISIA STALLAREITA JA VAMMASIA VASSAREITA PERSUT

 

JA SUOMEN HITLER JUGEND : VASEMMISTOLIITTO: HAN SE

 

SKP LA JA SKE LA  ON 1KS SAMA KOHTA :

UUS IDIOTISMI JA UUS NATZI SYMPAATTISUUS

 

KESKITTYISIVÄT VAAN VASTUSTAA AITOJA NAZEJA EE:UUTA!

 

 

TAI TUHOUTUKOOT EE:UUN MUKANA

 

TERVEISIN : FASISTI MUTTEI ANTI SEMIITTI!

 

JA JOKAINEN KUKA HAUKKUU FASISTEJA NAZEIKSI SAA TURPAAN

 

PUNA FASISTIT JA RASISSTISET PUTKIMIEHET (48HOMO RÖÖRIROOPET) ONKI SITTE TOINEN JUTTU

 

:) ___s

KYRPÄ

#2422 PERUSSUOMALAISET ON HOMOJA

23.07.2019 07:38

persut ja demokraatit vittùun !

 

 

ja ANTI FA UUS NATSI TERRORISTIT SUOMEN KATUJA TERRORISOIMASTA!

 

 

卐卐卐卐卐卐卐卐卐

VIVA LA FASISMI!

HAIL MUSOLINI!

卐卐卐卐卐卐卐卐卐

 

:) ___s

 

 

MUN MIELESTÄ EEUULLE ANTISEMITISMIN TUKEEN ANNETTAVAT 8MILJARDII MARKKAA VOISI JA PITÄÄKI ANTAA ISRAELIIN!

-VOIS TULLA SUOMALAISILLE TYÖPAIKKOJA , HEH :) ___s

 

 

PS:*FASISTI MUTTEI  ANTI SEMITISTI , NIIN KUIN EI MARSKI FRANKO TAI MUSOLINI KAAN OLLUKAAN!

 

ITALIA OIS VIELÄ OLEMASSA ILMAN HITLERIÄ ,

MUTTA BRITIT ITE HYÖKKÄS SINNE ENSIN JA

SIKS ITALIA LIITTY NATZISAKSAAN

JA TULI BRITTIEN TUHOAMAKSI!

SUOMELLE MEINAS KÄYDÄ SAMALLA LAILLA MUTTA MARSKI VETI ESIIN STALIN KORTIN JOTEN

JOS JENKIT NY HYÖKKÄÄ SUOMEN SUOMI LIITTYY VÄLITTÖMÄSTI NEUVOSTOLIITTOON JA SIKS JENKIT EI PÄÄSSY KOSKAAN PUDOTTAA ATOMI POMMEJA SUOMEEN

 

-JENKIT OIS TODELLA HALUNNU!

-RAUHANSOPIMUSTA BRITTIEN KANSS A EI KOSKAAN TEHTY

--TEKNISESTI OLEMME EDELLEEN SODASSA BRITTEJÄ VASTAAN

 

OISKO JO AIKA ALLEKIRJOITTAA RAUHAN SOPIMUS!!??

 

 

LÄHDE:1949 RANSKA N RAUHANNEUVOTTELU EHDOT SUOMI (SUOMELLE)

 

LIITTOUTUNEET VAATI SUOMEE MAKSAA SUUREMMAT SOTAKORVAUKSET NEUVOSTOLIITTOON KU RYSSÄ KEKSI ITE VAATIAKAAN!

ARMEIJA

SWASTIGA

LOTTASWARD

LAKKAUTETAVA

 

1000% KORVAUS SUMMA

 

KYRPÄ

#2423 PERUSSUOMALAISET ON HOMOJA

23.07.2019 07:43

HASSUA ,   !

 

KAIKKIA SUOMEN TODELLISIA VIHOLLISIA YHDISTÄÄ 1:YKS ASIA

 

:ANTISEMITISMI

 

 

JOTEN SIKSI=

 

FUCK ANTISEMITISMI

 

 

AN , ANTI FA NAZIZ

PERUS STALLARI

VASSARI HITLER JUGEN:DISTIT

VIHREET HIVI HUUM,E HÖRHÖT

JA PALESTIINALAISET SUOMEE HOMO TERRORISOIVAT MATUT(KS.*OULUN 40 MIESTÄ RAISKATTU MATU TAAS ASIALLA 2016-2018 )

 

:( ___s

PS*:NATSIT VÍTTUUN!

KYRPÄ

#2424 PERUSSUOMALAISET ON HOMOJA

23.07.2019 07:56

ISRAELI ON HIENO MAA!

 

KUMPA VAAN TAPPAISIVAT KAIKKI NAZIT PÄÄLLÄ MAAN JA ANTI SEMIITIT

 

JA PALESTIINIT

 

 

MULLEKI TULIS VARMAAN TYÖ PAIKKA SUOMESSA KU EU LÄHTIS VÍTTUUN JA 2 MILJOONAA VASEMMISTO ANTI BOLSEWISMO NAZIA KUOLIS SUOMESSA!

 

:i TALMUD :) ___s

 

 

PS:*KANNATTAA LUKEE TALMUDII NIIN OPPII UUSII JA HIENOI JUTUU

 

T:FASISTINEN KYRPÄ :) ___s

 

MUUTE MAINOSTAN VIELÄ:

PAAVO VÄYRYNEN PRESSAKS

JA MALBOROO  ___s

 

KUULUN VÄYRYSEN TUKI TIIMIIN JA KERÄÄN SILLE MYÖSKI KANNATUSTA PRESSAN VAALEISSA

 

* SYNAGOOGAN ÄÄNET ON SITTE TERVETULLEITA *

:)___s

 

:PISTETÄÄN VASEMMISTON HARRASTAMA POSITIIVINEN ETNINEN SYRJINTÄ UUSIKSI JA RUVETAAN SYRJII NAZEJA JA ETNISII JA MUITA PUNASII ANTISEMIITTEJÄ

ANTI EU

#2425 ANTI NATO USA EU YK !

17.10.2019 23:34

AMERICCA ON MAAPALLON PÉRSEREIKÄ!

Kommentoi adressia




Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…