PELASTAKAA KOIRAMME!!

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista PELASTAKAA KOIRAMME!!.

Leila

#76

17.03.2014 03:04

Miten tässä kävi? Pääsikö koira takaisin kotiinsa?

Vieras

#77 Re: Re: Tee rikosilmoitus!

19.03.2014 16:18

#52: Pelastakaa koiramme - Re: Tee rikosilmoitus!

Osaatko mitenkään arvella, miksi tämä kyseinen eläinlääkäri on innostunut juuri teitä kiusaamaan ja saanut myös koko joukon muita ihmisiä samaan juoneen?


Vieras

#78 Re: Re: Re: Tee rikosilmoitus!

19.03.2014 17:01

#77: - Re: Re: Tee rikosilmoitus!

Hei! Eivät meitä kaikki ihmiset kiusaa. Eläinlääkäri voi kiusata edetäkseen urallaan. Lisäksi ei ole poissuljettua, että jotkut ihmiset voivat vihata meitä, tosin en tiedä tarkemmin heidän motiivejaan. T. Adressin tekijä


Vieras

#79 Re: Re: Mitä koirallenne lopulta kävi?

19.03.2014 17:04

#69: - Re: Mitä koirallenne lopulta kävi?

Olen itse ottanut huostaanotetun koiran, eikä sen olemassaoloa yritetty mitenkään peitellä. Kuka tahansa pystyi sen bongaamaan nettisivuilta ja käydä katsomassa sitä suojassa. Tämä keissi haiskahtaa monellakin tavalla, kuten useimmat ovat asiasta kommentoineetkin.

  1. Aloittaja on kieltäytynyt kertomasta virallista syytä huostaanotolle
  2. Eläinlääkäri ym. ovat aloittaneet randomperheen kiusaamisen
  3. Koiraa piilotellaan - kukaan ei tiedä siitä mitään. Silti aloittaja tietää, että siihen käytetään rauhoittavia lääkkeitä.
  4. Kyseessä täysin terve koira, jota hoidettiin paremmin kuin keskivertoa koiraa hoidetaan
  5. Noin hyvää huolenpitoa saavan koiran omistaja on varmasti yhteisössään tunnettu toimija. Miten yhteisö on reagoinut? Vai ovatko yhteisön jäsenet samassa juonessa eläinlääkärin kanssa?
  6. Tiedän, että koirien kynsiä käyvät jotkut ihmiset eläinlääkärillä leikkauttamassa, joten miksei turkkiakin. Siinä ei sinänsä mitään ihmeellistä. Voi kertoa kuitenkin jostain, mikäli omistaja ei pysty/halua tehdä perushoitotoimenpiteitä (kuitenkin turkkia harjataan kahdella harjalla useasti viikossa).
  7. Toisin kuin aloittaja, itse esiintyisin asiaani ja oikeudenmukaisuuteen uskoen, omalla nimelläni. Ottaisin yhteyden lakimieheen, etsisin kuitit kaikista näistä tuhansien eurojen lääkärikuluista, kutsuisin todistajiksi naapurit ja koirayhdistyksen väen ym.

Kuten koiranomistajat tietävät, rokotukset annetaan joka kolmas vuosi n. 40-60€. Useiden tuhansien eurojen rokotuksista kertyneet lääkärikulut tarkoittavat, että koira on jo 200 vuotias. Koirahan ei ole aloittajan kertoman mukaan sairas, vaan lasku on kertynyt ihan rutiinikäynneistä. Mainitut korvatipatkaan eivät yksittäistapauksena nosta kuluja tuhansiin euroihin.

Voi hyvinkin olla totta, että aloittajalta on koira käyty huostaanottamassa. Sekin voi olla mahdollista, että hän aidosti kokee tehneensä koiran hyvinvoinnin eteen kaiken mahdollisen. Subjektiivinen kokemus ei kuitenkaan aina ole se, mitä se todellisuudessa on. Moni lukijoista tietää

Sori vaan, mutta tässä addresissa uskottavinta oli ainoastaan se, että koira on mahdollisesti viety omistajaltaan pois.

 


Vieras

#80 Re: Re: Re: Re: Tee rikosilmoitus!

19.03.2014 17:14

#78: - Re: Re: Re: Tee rikosilmoitus!

Kuulostaa salajuonelta. Sitähän se on, koska ette ole voineet asian etenemiselle yhtään mitään. Siinä ovat juonessa silloin useampi kuin yksi eläinlääkäri.

Kemikaalivanoilla voi olla toki osuutta asiaan. Se voisi selittää eläinlääkärin toimintaa kun hän on aloittanut yksittäisen, kunniallisen kansalaisen kiusaamisen oman uransa edistämiseksi.


Vieras

#81 Re: Re: Re: Mitä koirallenne lopulta kävi?

19.03.2014 17:45

#79: - Re: Re: Mitä koirallenne lopulta kävi?

Hei! Tuo ei pidä paikkaansa. Miksi minun pitäisi kertoa/ toistaa samoja valheita, koska koira huostaanotettiin valheellisilla perusteilla. Ja sille minä en voi mitään, että meidän perhettä on kiusattu vuosia yhden pienen koiran takia, jota tosiaankin on hoidettu joka päivä! Mistä minä tiedän, missä koira on ? En minä voi sitä tietää, kun kukaan ei suostu kertomaan koirasta mitään. Emme ole yhteisössä tunnettuja toimijoita, emmekä kuulu erityisesti mihinkään yhteisöön. Koiralle on tosiaankin tehty perushoitotoimenpiteitä ihan samalla tavalla kuin kaikille muillekkin koirille. Minä en välttämättä halua esiintyä omalla nimelläni, koska kyse on henkilökohtaisesta asiasta ja ethän sinäkään esiinny tässä omalla nimelläsi etkä edes nimimerkillä. Me emme kuulu mihinkään koirayhdistykseen ja koira ei ole näyttelykoira, vaan tavallinen perhekoira. Olen jo joutunut aikaisemmin ottamaan yhteyttä lakimieheen ja kalliiksi tuli sekin minulle. Kyseiset eläinlääkärikulut eivät ole kertyneet pelkästään rokotuksista, vaan siinä on tehty muitakin hoito-, tarkastus- ym. toimenpiteitä. Yksi käyntikerta eläinlääkärissä Helsingissä maksaa aina noin 200 euroa. Kyseessä on vanhempi, mutta hyväkuntoinen koira. Niin sinun mielestäsi, jos olen tehnyt kaikkeni koiran hoitamisen eteen ja kun olen hoitanut koiraa joka päivä ilman lomia, niin se ei muka riitä? No minun koiraani kyllä piilotellaan, en todella tiedä missä koira on tällä hetkellä eikä sitä näy nettisivuilla. Sinänsä hyvä työ sinulta, että otit huostaanotetun koiran itsellesi, jotta koiraa ei lopetettu. T. Adressin tekijä


Vieras

#82 Re: Re: Re: Re: Re: Tee rikosilmoitus!

19.03.2014 18:00

#80: - Re: Re: Re: Re: Tee rikosilmoitus!

On totta, että useampi eläinlääkäri otti yhteyttä minuun. Tuo salajuoniteoria on täysin mahdollista. Meidän perhettä on vainottu eläinlääkäreiden toimesta noin 3 vuoden ajan pienen koiran takia ja kyllä tämä on ollut aivan kauheaa aikaa meidän perheelle. Sydämmeni särkyy joka kerta, kun näen muita koiria ulkona, mutta toisaalta olen iloinen siitä, että muut koirat saavat elää vapaana omistajiensa kanssa eikä niiden tarvitse olla ikään kuin vankilassa niin kuin minun koirani joutuu olemaan. T. Adressin tekijä


Vieras

#83 Re: Re: Re: Re: Re: Tee rikosilmoitus!

24.03.2014 02:30

#80: - Re: Re: Re: Re: Tee rikosilmoitus!

Ei tarvitse heittäytyä ivalliseksi. Jos olet kyllin fiksu ihminen, ymmärrät että voit samalla energialla olla asiallinen.

Kyllähän moni meistä tässä miettii tätä kuviota, mutta ei silti tarvitse ehdoin tahdoin lisätä toisten kärsimyksiä, koska he selvästikin kaipaavat koiraansa.

Tässä nyt sattumoisin on kaksi ihan erilaista maailmaa törmäyskurssilla ja se on todella valitettavaa, mutta kuka tahansa jonka ÄÖ on keskitason yläpuolella ymmärtää pysyä asiassa tai poistua tältä palstalta.

Ei ole ensimmäinen eikä viimeinen kerta, kun koiran omistajan pätevyyttä arvotetaan lievästi kyseenalaisin keinoin. Tässä tapauksessa ilmeisesti ylihoitaminen on melkoinen ongelma. Ja mitä muuta vielä... En kehtaa edes sanoa ääneen. Tapaus jo itsessään on tarpeeksi hankala koiran omistajille, ettei tässä kannata suuremmin avautua.

Ei sitä tiedä kuka meistä on jonain kauniina päivänä samassa tilanteessa, että joku haluaa ottaa huostaan meidän koiramme, vaikka mielestämme juuri me olemme sille ainoat oikeat hoitajat ja perheenjäsenet.

 

 


Vieras

#84 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tee rikosilmoitus!

24.03.2014 15:10

#83: - Re: Re: Re: Re: Re: Tee rikosilmoitus!

Hei!

Ei tässä ole kysymys mielipiteestä, vaan objektiivisesti voin sanoa, että olemme hoitaneet kyseistä koiraa todella paljon. Koiraa on hoidettu joka päivä. Mm. ympäristökeskuksesta tuli eläinlääkäreiltä kirjeitä pahimpina aikoina joka viikko. Ja puhelimiimme soiteltiin. Nämä kirjeet, puhelut ja muu toiminta estivät täysin meidän normaalin arkielämämme, emme pystyneet elämään normaalia arkielämää, jatkuvasti olivat tekemässä tarkastuksia meidän kotiimme. Ja kun vastasin näihin puheluihin/kirjeisiin, niin he väittivät, että en ole ottanut yhteyttä heihin. On täysin väärin, että näillä nykyisillä eläinsuojelulaeilla pystytään näin helposti vainoamaan viattomia ihmisiä ja viattomia/hyvinvoivia eläimiä. Ja lisäksi tällainen toiminta on todella epätasa-arvoista, kun toiset ihmiset saavat pitää koiria ja toiset, jotka hoitavat koiraa samalla tavalla tai jopa paremmin, eivät saa pitää koiraa. Lisäksi tässä ei ole otettu huomioon sitä, että koira haluaa olla omistajansa luona ja kuinka paljon koira kaipaa/itkee oman perheensä luokse. T. Adressin tekijä

Minä vain

#85 Uskon...

24.03.2014 22:11

Ainakin osittaisesti, kun luin eläinlääkärin nimen. Kyseinen eläinlääkäri on ollut vuosia sitten, kesälomatuuraamassa meidän kunnan eläinlääkäriä. Koiramme oli repinyt jalkansa jossain, en tiedä tarkasti, koska tämä oli sattunut hoitopaikassa, enkä ollut paikalla tapahtuma-aikaan. Kyseinen eläinlääkäri halusi lopettaa koiran, koska oli sekarotuinen, oli sunnuntai-ilta, että "onko järkeä maksaa, sekarotuisen koiran hoidosta, niin paljon, kun se tulisi maksamaan." Mieheni suuttui naiselle ja käski alkaa ompelemaan ja pulinat pois. Muistaakseni 22 tikkiä nainen ompeli, hinnaksi tuli n. 200€, ei todellakaan paha hinta. Koira toipui täysin. Juoksi jo ihan muutaman päivän kuluttua, niin kuin ennenkin ja tämä samainen nainen, oli vain muutamaa päivää aijemmin halunnut lopettaa koiran päivät. Tämä on täysin tosi juttu, tapahtui kesällä 2006. Olen nähnyt sittemmin tämän naisen televisiossa ja hän oli tuolloin eläinlääkärinä Etelä-Suomessa, eli varmaankin juuri tuola, missä nyt on! Niin ja koirallamme ei ollut mitään muuta vikaa. Ikää 2v, kiltti, rauhallinen hyvin hoidettu koira.Jos olisin vienyt yksin koiran kyseiselle eläinlääkärille, en olisi uskaltanut pistää vastaan, vaan koira olisi lopetettu-turhaan! Tsemppiä adressin aloittajalle! Toivon, että asiat järjestyvät.
Tervejärkinen

#86 Seli seli

26.03.2014 17:21

Kyllä tämä todistaa mielestäni sen, että osa mielisairaista ihmisistä käyttää eläimiään sairauden purkamisen kanavana. Säälittävää että koira joutuu välikappaleeksi salaliittoteoriahömppään. Äly hoi.
Dave

#87 Toista nyt vaan ne "valheet"

26.03.2014 17:24

Et haluaisi toistaa eläinsuojeluraporttiin kirjoitettuja "valheita", mutta nehän tässä olisivat juuri avaintekijä ymmärtämään sitä, miksi koira on otettu pois. Jospa siis kertoisit ne ja oman näkemyksesi, niin olisi jo aika paljon selkeämpi tämä koko juttu. Muuten tuntuu epäuskottavalta, sillä Suomessa tuntuu olevan tosi vaikeaa saada koiraa huostaanotetuksi, vaikka sen olot olisivat miten kurjat.

Vieras

#88 Re: Toista nyt vaan ne "valheet"

26.03.2014 18:46

#87: Dave - Toista nyt vaan ne "valheet"

Hei!

Luulet vai, että on vaikeaa saada koira huostaanotetuksi Suomessa, Helsingissä? Voin kertoa, että se ei ole yhtään vaikeaa! Se on tosi helppoa. Meidän kotoota koira vietiin heti ensimmäisellä tarkastuskerralla Viikkiin ja mikään puhe ei siinä auttanut ja meidän kanssa ei suostuttu edes keskustelemaan asiasta! Joten ei tämä nyt ole oikein tehty. Ja koiralla ei tosiaankaan ole ollut huonot oltavat, se on aina saanut tarpeeksi paljon ruokaa, herkkujakin, puruluita, leluja ja sillä on aina ollut vettä. Sitä on käytetty eläinlääkäreissä, harjattu, hoidettu jne. ja sillä on rakastava koti. Lisäksi yhdellä perheenjäsenellämme on terveydenhuoltoalan koulutusta, joten tosiaankin osaamme hoitaa koiraa. Todella ilkeätä tällainen mustamaalaus. T. Adressin tekijä

 

Valitse nimimerkki

#89 Tässä keskustelussa ei ole mitään järkeä

26.03.2014 20:33

Pidetäänkö koiraa todella vuoden päivät tarhalla? Onko adressin tarkoitus mustamaalata eläinlääkäri? Ihmeellistä touhua...

Adressin tekijä, olisiko aika jo ilmoittaa mistä syystä koira sinulta vietiin kotoa jos todella haluat adressiin allekirjoituksia? Allekirjoitan heti kun saan tietää ja varmasti moni muukin.

Vieras

#90 Re: Tässä keskustelussa ei ole mitään järkeä

26.03.2014 23:05

#89: Valitse nimimerkki - Tässä keskustelussa ei ole mitään järkeä

Hei! En tiedä, missä he pitävät koiraa, mutta siitä kannattaisi varmaan kertoa omistajallekkin, ettei omistajan tarvitse olla huolissaan koirastaan. Hidas tämä prosessi on kyllä ollut. Minun tarkoitukseni ei ole ollenkaan mustamaalata eläinlääkäriä, kyllä tämä touhu on ihan alkanut sieltä eläinlääkärin päästä. Siihen ei ole mitään järkevää syytä, miksi koira on viety pois kotoota ja piilotettu. Olemme tosi paljon hoitaneet kyseistä koiraa. Nimenomaan tässä keskustelussa on todella paljon järkeä, niiden Viikissä lojuvien koirien ja kissojen oloja ja elämää on saatava parannettua. Ei ole oikein, että kissoja ja koiria pidetään tuollaisissa vankilamaisissa olosuhteissa ja ei ole oikein, jos/kun terveitä tai parannettavissa olevia koiria ja kissoja lopetetaan. Eikä sekään ole oikein, että viedään jonkun ihmisen omistama lemmikkieläin kotoota ja hoitajien läsnäollessa. T. Adressin tekijä


Vieras

#91 Re: Uskon...

26.03.2014 23:17

#85: Minä vain - Uskon...

Kiitos paljon tsemppi-toivotuksista. Me yritämme jaksaa, vaikka tämä on ollut kauhean raskasta aikaa meidän perheelle. Meillä on huoli koirasta joka päivä. Ja erityisen raskasta aikaa tämä on ollut koiralle, tiedän että se kärsii todella paljon, kun se ei saa olla oman perheensä luona, koska koira on täysin tottunut vuosien aikana olemaan meidän kanssa. Me emme kuitenkaan luovu toivosta emmekä luovuta ennenkuin koira on turvallisesti kotona. T. Adressin tekijä


Vieras

#92

26.03.2014 23:39

Tämä adressi on siis kaikkien Viikin koe-eläintilalla ja HESY:ssä lopetettujen/kuolleiden eläinten muistolle ja parantaaksemme eläinten oloja, jotta eläimet voisivat hyvin. Lisäksi eläinten omistajien oikeudet on tunnustettava ja eläinten omistajien oikeuksia on lisättävä. Tällä hetkellä eläinten henki ei ole minkään arvoinen ja olen huomannut, että eläinten omistajien oikeudet ovat lähestulkoon olemattomat. Nykyään pystytään liian helposti vainoamaan viattomia lemmikkien omistajia -ja lemmikkejä. T. Adressin tekijä

eläinrääkkäys

#93

27.03.2014 05:06

Höpöhöpö. Mitä enemmän luin adressin kirjoittajan jorinoita, sitä vakuuttuneempana olen sitä mieltä että jos tämä ei ole feikki adressi, niin koiran pikainen huostaanotto oli tarpeen.

Kukaan ei tee kiireellistä huostaanottoa ETENKÄÄN eläimille, suomessa kun saat rääkätä hengiltä elikot ennen kun joku korvaansa lotkauttaa.

Vieras

#94

27.03.2014 11:08

Taas törkeää mustamaalausta... En ole tosiaankaan ikinä elämässäni rääkännyt milään tavalla yhtäkään eläintä, rakastan eläimiä. Todellakin se oli kiireellinen huostaanotto ilman syytä, koska koiralla oli ruokaa, vettä, hoitajia ja kaikkea mitä se tarvitsee. Tämä ei ole todellakaan mikään feikki adressi, enkä aloita tällaista adressia, jos adressiin ei olisi mitään syytä. T. Adressin tekijä


Vieras

#95

27.03.2014 17:12

Kuulostaa täysin järjenvastaiselta toiminnalta? Pääsköön hauva kotiinsa.
=(

#96 Re: Re: Re: Mitä koirallenne lopulta kävi?

27.03.2014 17:15

#79: - Re: Re: Mitä koirallenne lopulta kävi?

terveeltä koiralta kun kerran menee polvi tai tulee silmäongelma, niin se tonni menee siinä, eikä riitäkään.

naapurisota kohdistuu eläimiin

#97 tuttu juttu

28.03.2014 21:27

En tiedä tapaustasi kokonaan ja olisi kiva saada nimeomaan joku lappu skannattuna mistä näkisi kaikki. Meillä kuitenkin oli vajaa vuosi sitten vastaavanlainen tapaus.

Olimme käymässä naapurisotaa(kerrostalo) koko naapuruston välillä aivan päättömistä jutuista. Kaikki sysäsivät kirjaimellisesti p***aa toistensa niskaan.
Ihan ilman mitään ennakkotietoa eräänä päivänä ovikellomme soi ja sielä seisoi eläinsuojelun työntekijä ja valvova eläinlääkäri. Kertoivat tulevansa, koska meistä oli ilmoitettu, että koiramme(meillä 2 seropia, molemmat kastroitu ja toinen rescue-koira venäjältä)ovat aliravittuja, eivätkä koskaan pääsisi pihalle ja että harjoitamme luultavasti pentutehtailua plus koiramme aiheuttaisivat haju- ja meluhaittaa koko asuntoon.

Siinä pyöristyneenä päästin heidät sisään ja kyselin, että mistäköhän näin perättömiä juttuja, kun meillä koirat erinomaisessa hoidossa sekä kunnossa ja toinen on "työssä" metsällä mukana mieheni kanssa ja itse käyn hölkälläkin säännöllisesti juoksuvyöllä lenkkien sivussa. Koskaan ei ollut kukaan valittanut koirien metelöinnistä, eikä meillä kyllä ikinä ollut ollut minkääntasoista hajua pentutehtailusta puhumattakaan kun molemmat on kastroituja.

Noin 3- min ovesta sisääntulonsa jälkeen he itse pudistivat päätään, että on harmillista, että tämmöisiä päättömiä ilmoituksia tehdään, sillä koiramme olivat huippukunnossa ja tällaiset tapaukset vain vievät heidän työaikaansa hukkaan ja pois "oikeista" tapauksista. Saimme siitä kaikki paperit mustaa valkosella, että missään ei ollut moitittavaa ja erityiskiitoksen, että miten ihanaa nähdä rescue-koirien päätyvän hyviin koteihin.

Ilmoitukset kuitenkin jatkuivat, kunnes otimme yhteyttä poliisiin ja saimme täyden tuen ja lausunnon eläinsuojelunkin puolesta.

Toivottavasti, jos teilläkin ollut yhtä päätön syy ilmoituksiin, niin saatte asian vietyä jollain tapaa läpi. En vain pysty käsittämään millä verukkeilla koira olisi heti viety pois, kun edes rajuissa pentutehtailu tai ali- ylipainotapauksissa näin ei välttämättä tehdä ja AINA pitää olla heidän puoleltaan kirjallisena kunnon perustelu, jonka saa heti tapaamisessa. Ehkä vastaava ell. on ollut joku aivan taukki, mutta tämän jos saatte todistettua niin oikeus on täysin puolellanne. Ja jos niin tyhmä on ollut, että on "huvinvuoksi" tehnyt noin, niin ei eläinrakas ell. ole kyseessä, jolloin pitäisi virastaan pidättää. Hän kun vain ei yksin tee kaikkia päätöksiä...
koiran kasvattaja

#98

29.03.2014 11:37

Eipä niitä koiria ihan turhaan viedä pois.. jotain teillä on siellä käynyt jonka takia teiltä se pois viedään.
nh

#99 Re:

29.03.2014 13:36

#1: T.M -

Tekstin perusteella uskoisin että syy on eläimen terveyden laiminlyönti.. rivien välistä voi lukea että koira pitää paljon ääntä ja siihen on reagoitu "no sillähän on vaan ikävä" vaikka totuus todennäköisemmin on suuret kivut.. harvat elämet tulee sanomaan päin naamaa "etkö urpo tajua mua sattuu" jos ei huolehdita siitä että varmistetaan mistä koiran äänekäs elo johtuu voi syyttää vain itseään että koira on siinä kunnossa että oikeus on määrännyt sen lopetettavaksi tervettä eläintä kun ei suomessa lopeteta oikeuden päätöksellä (fyysisesti tai psyykkisesti tervettä) aika varmasti on oikeuden päätöksessäkin kerrottu mitkä ovat perustelut lopettamiselle. ja koska alottaja ei niitä tuo julki on siinä jotain salattavaa?


Vieras

#100 Re: Re:

29.03.2014 13:52

#99: nh - Re:

Tuo mitä sanoit on täyttä valhetta! Ja ei minun tietääkseni ainakaan koiraa ole lopetettu. Koira ei ole äänekäs eikä koiralla ollut mitään kipuja silloin kun se vietiin pois kotoota. Tosin minulla on tietoa siitä, että Viikissä koira itki todella paljon ja olen ollut koko ajan todella hädissäni koiran puolesta. Ei ole oikein, että koira erotetaan lähes väkivalloin omasta perheestään ja en tiedä mitä eläinkokeita koiralle on tehty Viikissä, Viikkihän on koe-eläintila. Mutta me emme ole antaneet mitään lupaa tehdä koiralle eläinkokeita tms. Mutta sen tiedän, että koira on kärsinyt Viikissä, koska kuulin sen itse. T. Adressin tekijä