Katri Helenan raitin ja tohmajärven kehityksen puolesta


Vieras

#1

14.04.2014 18:25

Kirkkokatu ja Kauppakatu menevät uusi tulevissa kuntaliitoksissa joka tapauksessa. Kyseisenartistin nimeä kantavia katuja on harvemmassa pitäjässä.

Vieras

#2

14.04.2014 18:29

Hyvä idea adressin alkuun laittaneelta. Hyvä, että asia ymmärretään näin. Tarvitsemme positiivista ajattelua ja uusia avauksia kehityksen puolesta. Toivotaan, että myös yrittäjät käyttävät hyväkseen Katri Helenan lahjoittaman positiivisen näkyvyyden markkinoinnissaan.

Vieras

#3

14.04.2014 19:38

Edistyksen puolesta !

Vieras

#4

14.04.2014 19:40

Jos et ole puolesta olet meitä vastaan !!!

Vieras

#5

14.04.2014 23:08

Kehityksen puolesta. Kirkko ei häviä yhden tien nimen muutoksesta minnekään. Katri-Helenalla on Tohmajärvellä paikka.
Putin

#6 Ei humbuukin kannatusta

15.04.2014 06:06

Mikä laulaen tulee, se viheltäen menee.
Työmiehenkatu tai työmiehentie, sopivampi nimi, sitä ei tarvitsisi enää vaihtaa ja Venläisetkin aikanaan hyväksyisivät nimen.

Vieras

#7

15.04.2014 06:10

Koistisenkin katu antaisi rehellisemmän kuvan.

Vieras

#8

15.04.2014 11:03

Katri Helena on pitkän ja upean uransa aikana tuonut maailmankartalle niin Tohmajärven kuin Suomenkin.

Olkaamme ylpeitä hänestä.

Pirjo Lampsijärvi
jätkää tulee ja menee

#9 Ei hitossa sentään

15.04.2014 17:34

Vielä sellaiselle naiselle pitäisi saada muistokatu, joka kylvää haurasta ja syntistä elämää,ola huonona esimerkkinä nuorisollekin.

Vieras

#10

15.04.2014 17:36

himot ne on hiirelläkin ja rahantarve jokaisella

Vieras

#11

15.04.2014 17:37

Laulamisesta ei tule maksaa yhtään mitään.

Vieras

#12

15.04.2014 17:53

Raitti keskelle kylää ja olkaa ylpeitä siitä, että Tohmajärvi tunnetaa mm. Katri-Helenasta. Tuo turisteja kylän keskukseen. Nyt valitettavasti useimmat vaan ohi ajavat. Yritykset käyttäkää tuotteissanne Katri-Helenan nimeä. Esim. ravintolan drinkkejä nimetessä, kukkakaupan kimput, ruoka menu, leivokset ym. Raitille vaan kesätapahtumia ym.
Kirkkoon on opasteet eikä ne mihinkään häviä.
iikori

#13 Jep

15.04.2014 21:10

Katri-Helena nam ja raitti paikallaan sinne missä Katri on asunnu... Olli Riikonen vois tehä sen raittinsa siihen mihin nyt on kaavaillu.. pitäähän se Johtajan saada oma raitti niinkuin muidenkin minäminä narsistien :p

Vieras

#14

15.04.2014 21:12

Olli Riikosen Raitti >3

Vieras

#15 Re:

15.04.2014 21:15

#12: -

eiän se ravintola oo ees auki niinkun ovessa lukee.. persiistä on tohma nykysin.


Vieras

#16

16.04.2014 05:37

Alkasko Tohmajärvi kunnanjohdolla viimeinkin tajuta, että markkinointia on tehtävä. Hyvä, hyvä kaikki raitin kannattajat!
uskoa nyt kaikkea pitääkin

#17 Kaikkea mummojen hourinaa

16.04.2014 18:58

Eo oo kyllä rehellistä kauppoo,konkurssit häämöttää ja lopetus.Siiryneet verkkokauppaan ja teollisuus kauhun partaalla.Raitilla tykkää ajaa mobopoikia, pärinä käy kauhee yötä päivä, niinkuin laulun ääni ja rumpalin pauketta.Aivan kauheta menoo.
Vai näkeekö joku taivaalla muutakin,kuin tähtiä ja tulevaisuuden jatkuvuuden ikuisena,jossakin sumuverhon taa,savunhälvetessä voimmekin tarkastella karua totuuttakin.
oopee

#18 Kirkonkylän kioskilta matka jatkui...

17.04.2014 08:24

suureen kaupunkiin! Kyllä on hienoa kun jostakin Tohmajärvi muistetaan,joku toisin ajattelija vaikka kuinka yrittää heittää hiekkaa rattaisiin! Mitä se Veijo siellä Tuunaa?
suuri veronmaksaja Tohmajärvellä

#19 Kyläkeskuksen nimi ja koko imago pelkäksi KatriHelenaksi iankaikkisesti haitoista huolimatta?

20.04.2014 10:32

Viuhahtanut aloite koko Tohmajärven keskustan muuttamiseksi tärkeimmän Kauppakadun ja Kirkkotien osalta pelkäksi KatriHelenaksi, on outoa ja epäedullista, tyylitöntä aloitteen tekijältä. Kukaan paikkakunnan emännistä ja keski-iässä tai yli olevista naisista ei kannata aloitetta laajojen keskustelujen perusteella vaan vastustavat henkeen ja vereen. Aloite on tehty pienissä piireissä kävellen yli ja piittaamatta tohmajärveläisten enemmistön käsityksestä mikä olisi oikein. Isku Kauppakadun ja Kirkkokadun lukuisille yrittäjille osoitemuutoksista johtuvista suurista kuluista ei edistä yritystoimintaa Tohmajärvellä. Eräskin yrittäjä menettänyt pelkästään käyntikorttien osoitemuutoksen takia jos tämä toteutuu, tuhansia euroja. Lisää menetyksiä yrittäjille tulisi Kaupparekisterimuutosten takia ja rasitteita haitaten yritystoimintaa Tohmajärvellä.
Koko kunnan imagoksi tulisi laulaja Katrihelena Koistisen kunta ja keskusta epäselvästä syystä. Hänhän ei ole koskaan maksanut veroja Tohmajärvelle eikä ole nykyisin uuden sukupolven piirissä erityisen tunnettu tai palvottu artisti, myöhemmin vielä vähemmän ja yhä harvempien tiedossa eivätkä hänen saavutuksensa ihmiskuntaa kohtaan ole mitenkään suunnattoman arvostettuja tai merkityksellisiä. Arvattavissa on, että matkailukaan ei kasva yhtään tien nimen takia, päinvastoin se voi hullun nimen takia epäasiallisuuden vuoksi kokonaan lakata, samoin yritystoiminta Tohmajärven keskustassa tien epäasiallisen nimen takia. Tämä lienee ollutkin todellinen uudistuksen tarkoitus, pahanteko asukkaita kohtaan. Sanottu kylällä usein että jonkin vielä nimeämättömän kadunpätkän syrjemmällä voi hyvin nimetä KatriHelenaksi, kaikkien ikiajoiksi poljettavaksi jalkojen alle. Onko tuollainen kunnia-asia jonkun tyhmän mielestä?
Kaikki keski-ikäiset ja sitä vanhemmat tohmajärveläiset siis vastustavat ideaa haittojen takia, hyödyn puuttuessa. Koko Suomen kansan ei kuulu päättää myöskään miten Tohmajärven keskustan kadut nimetään jatkossa koska sellainen ei heille kuulu ja siksi adressit.com sivuilla asian ruotiminen on outoa ja myös epäasiallista eli vinksahtanutta. Vastustavat adressit Tohmajärvellä asukasten tekemänä etenevät kunnanhallitukselle päätöksentekoa varten. Tällaine vahingonteko kunnalle on rikos ja yritetty estää.

Vieras

#20 Tulevaisuutta

20.04.2014 19:08

Se ikäluokka, joka tulee todennäköisemmin pidempään olemaan ja elämään Tohmajärvellä (toivottavasti) haluavat kunnan imagon uudistamista. Heitähän on kuultava! Haloo, ei kirjekuoret ja käyntikortit mitään ihmeitä maksa. Siihen voi vaikka kolehdin kerätä :)
Katri-Helenan raitti rulettaa!

Vieras

#21

21.04.2014 08:07

Pittää sitä kotikylälle kannustusta anttoo
Oma maa mansikka

#22 Katrin musiikista pitävä, mutta

21.04.2014 11:17

Järkyttävä muutos, jos tien nimi näin muuttuu. Heppoisesti. Eikös yhden laulun sanatkin menneet"..minne tuuli tytön kuljettaa..". Eikö Tohmajärvellä ole mitään vakaata?
Vieras

#23

21.04.2014 15:29

Eiköhän se ole sama vaihtaa se kadun nimi jo nyt, niin ei tarvitse sitten tulevaisuuden kuntaliitoksien yhteydessä sitä tehdä. Vastustajille terveisiä, että ei varmaan kunnan kannata edes sitten haaveilla koskaan yhdistyvänsä ainakaan Joensuun suuntaan, sillä se on siinä vaiheessa muuten Kauppakatu, joka lähtee ensimmäisenä vaihtoon.
Puhelinlangat kaulaan ja töpseli p*rseeseen

#24

25.04.2014 18:41

Katri Helenahan ei ole tuonut tohmajärveläisyyttään esille kuin jossain satunnaisissa hömppähaastatteluissa, joissa satutaan vahingossa kysymään hänen syntymäkuntaansa tai jotain lapsuuteen tai nuoruuteen liittyvää. En myöskään muista häntä täällä esimerkiksi kesäisin koskaan nähneeni - tai muulloinkaan. Siteitä paikkakuntaan ei ole, eikä Katri Helena vieraile täällä muutenkaan, kuten moni muu paikkakunnalta aikanaan lähtenyt tekee. Paluumuuttoa lapsuuden maisemiin tuskin on luvassa myöskään.


Olisi mielenkiintoista selvittää moniko suomalainen tiet...korjaan tiesi artistin olevan Tohmajärveltä kotoisin ennen tätä älyvapaata possakkaa? Vastauksen tietää moni sydämessään, myönsi sitä sitten tai ei.

Pitäjän pääkadun nimeäminen kevyin perustein sellaisen henkilön mukaan, joka ei ole TOHMAJÄRVELÄINEN nyt, ei ole ollut sitä vuosikymmeniin, eikä tule olemaan sitä tulevaisuudessakaan - eikä myöskään ole lisännyt paikkakunnan tunnettuutta millään tasolla eikä missään, on mielestäni idea vailla päätä sekä häntää.
Oletteko, arvon facebookilaiset, kuulleet koskaan oikeista tohmajärveläisistä merkkihenkilöistä, kuten esimerkiksi Seppo Rätystä, joka on OIKEASTI tuonut paikkakunnalle tunnettuutta ja nimeä?
Jos tällaisen markkinamiehen muistamiseen riittää soratien pätkä keskellä korpea ja vieläpä ilman, että hänen nimensä tien nimessä edes esiintyy, voidaan mielestäni hyvin kysyä josko Katri Helenalle nimettäisiin esimerkiksi jokin kiva pikku lampi Vatalan kankailta - mutta toki vain nimellä "Schlaagerilampi", ettei kukaan osaa vahingossakaan yhdistää poteroa itse artistiin.

Tämä tapaus on malliesimerkki sosiaalisen median ajasta. Ideoita tulee ja menee, ja joukkoidiotismi vie ihmisiä "tykkäämään" päättömyyksistä, joita ei välttämättä vuoden kuluttua enää muisteta olleenkaan mutta seuraukset kantavat vuosien päähän. Paitsi että tästä ideasta ei valtaosa paikkakuntalaisista edes tosi asiassa tykkää.

Laskekaapas ideanikkarit mikä on todellinen kustannus ja haitta tästä tempauksesta esimerkiksi Kauppakadun varrella sijaitsevalle yritykselle? Väitän, että 93,27% iskelmä-faneista ei pysty tätä asiaa edes käsittämään ja loppuja ei kiinnosta - eihän tämä nimittäin itseä liikuta, nyt vaan "tykätään". Jos asiaan lisätään vielä hyötyaspekti, niin epäilettekö tänne saapuvan sankankin pyhiinvaeletajien lauman tätä raittia taivastelemaan? Niinpä.

Mieltä ideoihin toivoen: Toinen veronmaksaja

oskari

#25 omituisii höpöttäjii

27.04.2014 07:34

Olen katsonut yhden tv-ohjelman missä Katri-Helena lauloi äitinsä kanssa "Laps olen köyhän Karjalan" Tohmajärven vanhalla hautausmaalla läheistensä haudalla käydessään. Aamu tv:ssä hän korosti että tulee kyllä MIELELLÄÄN Potsipäiville laulamaan vaikkei katua itselleen saiskaan. Omituisii höpöttäjii nää kaks veronmaksajaa siellä Tohmajärvellä mutta niitähän riittää muuallakkii!