Hollannin pedofiilipuolueen kieltäminen

Susanne Koljonen
Tampere

/ #82 ?

21.10.2007 00:45

Ihailtavaa nähdä että tähän vedettiin seksualisuuskin mukaan, jolla ei pitäisi mielestäni olla mitään suoraa yhteyttä pedofiliaan.

Tämä on vain minun mielipiteeni, mutta sanonpahan sen kuitenkin. Minusta 12-vuotias on lapsi, eikä sen ikäisen pitäisi vielä harrastaa seksiä. Minusta jokaisella lapsella on oikeus olla lapsi, leikkiä ja kehittyä. Se 16-vuoden ikäraja on mielestäni enemmän kuin hyvä valinta, mikä on myös varmasti lääketieteellisesti tutkittu, että ihminen on sen ikäisenä viimeistään kypsä harrastamaan seksiä. Jos 12-vuotias, vielä kehittyvä nuori tyttö, jolla ei ole vielä kuukautiset alkaneet, harrastaisi seksiä täysi-ikäisen, täysin kehittyneen keskivertomiehen kanssa, hänelle saattaa tulla fyysisiä vammoja ja psyykkisiä vaurioita. En välitä halusiko tyttö seksiä vai ei. 12-vuotias on vielä hyvin pitkän aikaa ala-ikäinen, nuori, kehittyvä koululainen, joka vielä katselee maailmaa jonkin verran sinisin silmin ja on ympäripuhuttavissa tai lahjottavissa.

Älkää kuitenkaan tuomitko, en ole psykologi, lääkäri tai muu sellainen, joka voisi lausua faktatietoa, en muista millaista oli olla 12-vuotias, mutta itse ainakin leikin silloin vielä, kuten lapset leikkivät.

Toki puolueessa on hyvää, kuten eläinten olojen parantaminen, mutta itse henkilökohtaisesti vastustan puoluetta, pedofiliaa ja eläimiin sekaantumista, 12-vuotiaiden mietojen alkoholien nauttimista ja lapsipornografiaa.