EI tuulivoimaloita Kaskisiin

N.I.M.B.Y

/ #72 Re: Elkääpäs lässyttäkö joutavia

11.03.2013 18:44

#71: Green national energy - Elkääpäs lässyttäkö joutavia 

 Olen melkein sanaton..tukea valtion varoista kunnes tuottavat riittävästi ,että voisivat maksaa valtiolle osinkoja.

ehkä jossain pilvilinnamaassa missä muumit ja teletapit kohtaavat.

Valtiolle tämä takuutariffi on kustannusneutraali joka on selvennetty jo tuossa muutamaa viestiä aikaisemmin, siitä selviää kuka sitä tuulivoimaa tukee. (lue-maksaa) kaikki sähkönkuluttajat maksavat energian ja tariffin välisen erotuksen!

valtiolla on tässä sormensa pelissä siinä että suomesta pitää ihan väkisten vääntämällä tehdä uusiutuvan energian mallimaa, tai mehän ollaan jo. eu:ssa on tavoite uusiutuvan energian käyttöasteesta vuoteen 2020 20%. suomessa se on jo 31% mutta mehän pyrimme vaatimattomasti 38 %:iin maksoi mitä maksoi.

 

melkein sanattomuus jatkuu.. myös muita kotimaisia energian tuotantomahdollisuuksia tulisi tukea yhteiskunnan varoin, jolloin valtio olisi osakkaana maamme energiantuotannossa.

Hei haloo Helsinki. sanooko VAPO oy yhtään mitään ,oli valtionyhtiö(50,1%) kun viimmeksi katsoin ja ovat energiantuotannossa mukana aika vahvasti, ja suomessa on paljon pienlämpöyrittäjiä. ja tällä hetkellä valtion tukipolitiikka on sitä , että bioenergian tuotannossa (kaato, korjuu, kuljetus) ollaan vedetty niin paljon tukia pois että se alkaa olla kohta isännille ja miksei emännillekin hyväntekeväisyystoimintaa.

 

ydinvoimasta ei pystytä luopumaan koska jokainen rakennettu tuulivoima megawatti vaatii saman verran säätövoimaa, jota saadaan öljy/kivihiili/ydinvoima/vesivoima, näihin ei tuuliolot vaikuta.

 

ei kai kukaan tosissaan usko että tässä maailmassa mikään hinta laske.

tekniikka ja talous lehdessä oli mielenkiintoinen juttu vähän aikaa sitten saksasta.sähkön pörssikauppa ja tuulitariffit ja poikkeukselliset kulutukset aiheuttivat sen, että periaatteessa sähköyhtiön piti maksaa asiakkaalle että tämä kuluttaa sähköä.

 voi vaan kuvitella kuinka saksalaista insinööriä otti kupoliin, ja sitä ei tarvi murehtia antavatko he tämän toistua. eivät varmasti,  pitävät siitä kyllä hintapolitiikalla huolen.koska mikään ei harmita sakemannia niinkuin mokaaminen,achtung!

 

ja pisteenä iiiin päälle..     missävain Suomessa on tuotannollisesti järkevää tuottaa tuulivoimaa, olisi sitä rakennettava silloin juuri sinne, eikä vastustaa sitä vain väärin keksityin perustein, joista ei ole olemaassa mitään oikeata tieteellistä tutkimus tulosta.

 

niin rakennettava juuri sinne.. piittaamatta kaikista sivuvaikutuksista?? niinkö?

kerroppa mitä vääriä/vääristeltyjä/ keksittyjä perusteita täällä on esitetty. täällä on on enemmän lähteitä kuin himasen tutkielmassa.

kaikki tuki muillekkin tuulivoiman vastustajille.

miälenvikasttuulivoimaläppändeerusta, saa käyttää mut ei oo pakko.

 

http://www.youtube.com/watch?v=AVnhYpg1is8

tästä videosta näkee millaista massahysteriaa tuulivoima aiheuttaa teletapeille jotka asuvat sen vaikutusalueella.