Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto


Vieras

/ #6581 Re: Re: Haureus vie järjen -

05.04.2013 13:20

#6567: - Re: Haureus vie järjen - 

 Kirjoitit:

"Peräänkuulutan taas vaihteeksi luetunymmärtämistä (voi tietenkin olla, että sisälukutaidon puutteen sijaan kyseessä on taas tietoinen vääristely).

Uskovainen kirjoittaja otti tarmokkaasti kantaa siihen, että avioliitto-nimikkeestä puhuttaessa on sopivaa ja suorastaan välttämätöntä kuvata ja luetella sellaisia seksielämän muotoja, jotka kyseinen nimike kattaa. Tähän vedoten kirjoittaja vaipui hetkeksi anaaliyhdyntämielikuviinsa".

""""""""

Kysyit mikä tekstissäsi oli mielikuvista. Jollet sitä huomaa, olet tosi paukapää, kuulutapa asiaasi mistä päästä tahansa, niin sitä enemmän.  

Mielikuvituksesi on ylimmillään tuossa toisessa kappaleessa, jonka lainasin tekstistäsi. Joten pidähän kuvittelusi vain omana sokeutenasi, äläkä muita siihen sotke, kun et tunne ihmisiä etkä heidän ajatuksiinsa pääse millään tavoin.  

Sinulla itselläsi näkyy olevan kaiken aa ja oo oma himosi ja niiden paikka, niin että KUVITTELET kaikkien muidenkin käyvän samaa mielimaailmaasi. - Voi pojan pallero, mikä sinut tuollaiseksi on tehnyt !