Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto


Vieras

/ #6594 Re: Re: Re: Re: Re: Haureus vie järjen -

05.04.2013 14:32

#6585: - Re: Re: Re: Re: Haureus vie järjen -

Ei tarvitsee turhaan huolehtia pienuudestani, paitaressuudesta puhumattakaan. Ihan mainiostihan täällä porskutetaan.

"Milloin olen anaaliyhtymisestä sulle mitään maininnut. Haukut väärää puuta tai sitten vastasin jonkun toisen puolesta sivullisena. Vaikka vastasinkin, niin yleisenä ilmiönä teillä on kyllä oudot mielikuvitukset, joissa mielin kielin pyöriskelette. Mutta älkää sotkeko muita kuvitelmiinne, pitäkää ne itsellänne."

En valitettavasti vielä omaa yliluonnollisia kykyjä erotella toisistaan nimimerkittömien kirjoittajien samantyylisiä viestejä, mutta epäilemättä sinulla moinen armolahja on jo.

Mitä tulee väitteeseesi siitä, että nais- ja miesparien aseman parantamista haluavilla on "oudot mielikuvitukset", joissa he mielin kielin pyöriskelevät, eivätkä osaa edes pitää omana tietonaan, niin sallittakoon suorat sitaatit tästä nimenomaisesta kommenttiketjusta. Jokainen näistä on lähtenyt kristityn vastapuolen kynästä:

"heille kertoo mm. että kuinka inhottava vaikutelma tulee kun mies tunkee siitintään miehen peräaukkoon"

"Saat_ana sensijaan keksi miehen ja miehen uloste sotkut, sekä lesbojen mies vihan."

"Aika hyvin todellakin (esim. koirilla) elämä jatkuu jos uros koira pökkii uros koiraa peräaukkoon."

"Miehillä peräaukkojen pidätyskyky heikkenee sen "rakkauden" hedelmänä."

"Puhu sinä vain ruskeasta reijästäsi, johon olet rakastunut."

"niin ajattele rassaavat toistensa viemäriä, jossa bakteerit ja kuona liikkuu. MITEN JOKU VOI SANOA ETTÄ SE ON RAKKAUTTA. KAUHEETA."

"Ei tuumaakaan anneta periksi näille ruskean reiän ritareille!"

"Mitekäs marinointi? Paatko nakkiis ruskeaa kastiketta? Mahtaa olla melkoinen haju grillijuhlissasi?"

"Minä vastustan sukupuolineutraalia lasten tekoa! Anaaliaukosta ei synny normaaleja ihmisiä. Anaaliaukosta syntyminen aiheuttaa pahan hajuista puhetta ja tekstiä joka pulppuaa minne sattuu."

"'Tää on viimeinen taisto, rintamalle yhtykää ...

(jotain siihen suuntaan) ... on veljet keskenään..'"

 

Nämäkään esimerkit tuskin vakuuttavat sinua siitä, kumpi keskustelun osapuolista mahtaakaan syyllistyä himoissa piehtarointiin, valhetteluun tai vääriin syytöksiin. Homppelit ne kuitenkin jatkuvasti täällä kirjoittavat peräaukoistaan kuola suusta pärskyen, aivan kuten yllä lainatuista esimerkeistä käy ilmi.. eikun eiväthän ne olletkaan homojen suusta.

Tässä ketjussa on muuten holvattu digitaalista painomustetta myös kuvaukseen homomiehen ja lesbonaisen sopimasta koti-inseminaatiosta:

"Sehän on jumalatonta toisten hyväksikäyttöä jopa silloin jos luonnottomat eri sukupuolet heittävät siemenensä toisen luonnottoman vakoon keskinäisestä sopimuksesta."

Tällaisia velikultia.