Teretulemast susihukka- Mielipiteen ilmaisu

jou

/ #41

14.04.2013 06:25

Suden taljat jalostetaan turkeiksi ja talvikäsineiksi. Olipa punavihreä lainsäädäntö mikä tahansa, ihminen puolustaa elinympäristöään, lapsiaan ja elinkeinoaan kaikilla mahdollisilla ja mahdottomilla keinoilla.
Virkakunta on asettunut tahallisesti ristiriitaan rationaalisen demokratian kanssa ja se puolustaa virkaeliitin itselleen luomia etuisuuksia. 30 miljoonan euron vuosibudjettia pyöritetään 150-1000 suden tutkimiseen, kuljetteluun ja pannoitteluun-NOIN 50 000€/SUSI.
Suomessa on satojatuhansia ihmisiä leipäjonoissa ja elävät kuukauden 100€ karkkirahalla. Ympäristömonsterio ja Vihreä rp pitää lakkauttaa ja siitä säästyvät budjettivarat täytyy korvamerkitä näiden ihmisten paremminvointiin.

Sivistys on kautta aikojen työntänyt pedot erämaihin asututa, elinkeinoja ja metsästystä häiritsemästä. Susi ja ihminen kiistelevät samoista resursseista ja ihminen on aina voittanut tämän kamppailun-niin tälläkin kertaa.
Adressin allekirjoittajat ovat hoivavietin puuduttamia naisia ja tyttölapsia sekä muutama vihreä poikalapsi. Sairasta - niin sairasta.