Israelin täytyy elää

Jaakob Israel
Vieras

/ #62 Taas matkalle!

23.02.2011 12:31

Tässä tietoja matkasta Israeliin 28.9.-12.10.2011: Kaikkien kansojen Jerusalemin rukouskonferenssi ja muurinvartijoiden Israel kiertue. Matkan päätarkoitus on rukoilla Israelin ja kansakuntien puolesta. Kun lähetyskäsky ja Sana leviävät Jerusalemista kaikkiin kansakuntiin, heräävät ne rukouksen voimasta rukoilemaan Israelin ja toisten kansakuntien puolesta. Näin Sana saadaan takaisin Jerusalemiin messiaanisena herätyksenä Israelissa. Valmistetaan tietä Kunnian Kuninkaalle!

Rukouskonferenssimatka on kahden viikon erilainen Israel-matka: rukousta, ylistystä ja Sanan kuulemista. Rosh HaShana (uusivuosi) ja Jom Kippur (sovituspäivä) ovat matkan aikana, ja niitäkin juhlitaan. Kymmenen ensimmäistä päivää on rukouskonferenssia Ramat Rachel –hotellissa. Siellä on kuuluisia puhujia ja nimekkäitä ylistäjiä, katso yllä oleva esite. Tänä aikana on yksi kokopäiväretki ja kaksi puolipäiväretkeä Jerusalemiin sekä lähialueille (Beetlehem, Jeriko ja Kuollut meri). Me suomalaiset kokoonnumme aina iltapäivisin kello 14 – 16 rukoustorniin laulamaan, rukoilemaan ja jakamaan toisillemme.

Viimeiset kolme päivää kierretään Israelia busseilla ja rukoillaan eri paikoissa ja Israelin rajoilla, matkan varrella nähtävyyksillä vierailemista unohtamatta. Tavataan myös messiaanisia ja arabi paikallisseurakuntia. Matka päättyy suureen loppujuhlailtaan ylellisessä Dan Panorama hotellissa Tel Avivissa, mistä on seuraavana päivänä bussikuljetukset lentokentälle.

Rukouskonferenssiin odotetaan noin kahtatuhatta osanottajaa sadastaviidestäkymmenestä kansakunnasta. Jeesukseen uskominen yhdistää meidät toisiimme, vaikka olisi vähän kielivaikeuksiakin. Konferenssiohjelma tulkataan suomeksi, pääsalin osalta simultaanitulkkauksella kello 10 – 22 (lisämaksu kuulokkeista nimellinen summa koko ajalta).

Ilmoittautumislomakkeissa on hinnat euroina. Kaikki retket ja kuljetukset Israelissa sekä sisäänpääsymaksut kuuluvat hintaan, samoin kuin runsaat aamiaiset ja päivälliset. Jos on kysymyksiä, soita 050 537 5065 (Jaakob) tai 044 513 1798 (Auli). Täytä vain ilmoittautumislomake ja maksa etumaksu viitteellä 42 tilille Aabrahamin pyhät lapset ry, 440520-275080 niin olet mukana. Lennot järjestetään sitten kesällä, ilmeisesti Toiviomatkojen kautta, hinta-arvio lennoille on noin 500 euroa (tai noin 600 euroa suorilla Finnairin lennoilla).

Luuk. 24:52–53: Ja he kumarsivat häntä ja palasivat Jerusalemiin suuresti iloiten. Ja he olivat alati pyhäkössä ja ylistivät Jumalaa.

Katso myös ohjelma, jota saamme Herran armosta olla tekemässä: Sanan ja runon tuoksua, TV7 kanavalla torstaisin klo 18:30. Uusinnat perjantaiaamupäivisin kello 10:00. Joka viikko uusi jakso!

Voit katsoa tapahtumaa esittelevän suomenkielisen videon tästä: www.archive.org/details/AllNationsConvocationJerusalemAndWatchmensTour2010