Kannabis lailliseksi

Vieras

/ #2874 Re: Minäkään en ehdottomati allekirjoitaRe:

13.03.2011 12:58

#2851: Vieras - Minäkään en ehdottomati allekirjoitaRe:

Onhan se vaikeaa saada rikollinen toiminta kannabiksesta pois, kun siinä kuitenkin pörrää niin suuret rahat, ja olet lisäksi ihan täysin oikeassa siinä, että kannabiksen myynti voisi jatkua alaikäisille, ihan yhtälailla niinkuin sitä myydään nyttenkin, paitsi että poliiseilta vapautuisi paljon resursseja kannabiksen laillistamisen myötä, jotka voitaisiin vaikkapa käyttää juuri sen estämiseen, ettei alaikäisten käsiin joutuisi kannabista ja lisäksi kannabis saataisiin valvottuihin tiloihin myytäväksi. Kannabista myydään ihan yhtälailla alaikäisille tälläkin hetkellä, niinkuin sitä saatettaisiin myydä sen laillistamisen jälkeenkin. Tietenkin.. Rahahan rikollisia kiinnostaa (; ei ikä..

Kannabiskoukku ? Hmm.. mikäs se sellainen on? Enpäs ole kuullutkaan... Kannabis ei edelleenkään hyvä ihminen aiheuta fyysistä riippuvuutta, vaan sen riippuvuus on esim verrattavissa siihen, jos joku ihminen jää vaikkapa seksiin koukkuun (tosin siitä voi kyllä tulla fyysisiä oireita...) En ole koskaan kuullut kannabiksen aiheuttavan fyystistä riippuvuutta. Itse poltin 2v kannabista joka päivä ja lopetin kuin seinään.

Ja myöskin itse varmasti muistat sen minkälaistsa oli, kun viina oli kieltolain alaisena (; ? Eihän sekään kieltolaki toiminut... (: