Kristityt Sanoma-konsernille: lopettakaa heti vihakampanja

timoantero
Vieras

/ #39

04.04.2011 12:13

Lauantain Iltalehti 2.4.2011 osoitti taas ko. konsernin linjan julkaistessaan valheellisiin ilmoituksiin ja tietoihin perustuvan herjauskirjoituksen Polvijärven vapaasrk:sta ja sen kahdesta jäsenestä/työntekijästä(virkavapaalla). Lehti hyväksyy kaiken - yksittäisten vihamielisten ihmistenkin valheelliset "ilmiannot" voidakseen parjata vapaita kristillisiä yhteisöjä ja niiden kutsumuksellista evankelioivaa toimintaa eli jumalanvaltakunnan työtä. Tässä on ainekset oikeudellisiin toimenpiteisiin perättömien ja herjaavien tietojen levittämisestä. On sitten eri asia kuinka asianomaiset tahot toimivat. Voin näin asiaa kommentoida koska tunnen hyvin kyseisen srk:n, sen jäsenet ja myös kirjoitusten sekä vihakampanjan takana olevat henkilöt. Samalla voin antaa vilpittömän tukeni ja siunaukseni srk:lle ja sen parjattujen henkilöiden työlle /toiminnalle.
On käsittämätöntä, että valtakunnallinen "roskalehti" voi julkaista ilman vastuuta tällaisia yksittäisten ihmisten vihakampanjointeja kunnolla ottamatta selvää asioiden oikeasta laidasta ja totuudemukaisuudesta (=kysyä srk:n kantaa asioihin ja ottaa todella selvää taustoista).
Mutta me uskovat tiedämme, että vainon ajat ovat selkeästi ilmoitettu raamatussa, johon me perustamme uskomme ja toimintamme - riippumatta siitä mitä "maailma " meistä ajattelee. Vastustus on varma merkki siitä, että olemme jumalanvaltakunnan asialla.
Myös kaikkinainen vihamielinen suhtautuminen Israeliin ja juutalaisiin, Jumalan valittuun kansaan ja maahan on vallalla ja valtaamassa alaa yhä lisää tässä maassa ja sen medioissa.
Nyt on tapahtumassa, että "sunnuntai- ja joulukirkkokristillisyys" saa kyytiä - Jeesuksen tunnustaminen Herraksi alkaa maksaa tosiuskovien elämässä käytännön arkipäivässä. Nämä ovat selkeitä "lopun ajan" merkkejä.
Muistakaamme raamatun ilmoitus: "Jos Jumala on puolellamme, niin kuka voi olla meitä vastaan".
Rohkeasti eteenpäin ja katse Kristukseen, uskon alkajaamme. Rukoillaan, että Jumala armahtaisi Israelin ja juutalaisten lisäksi Suomenkin maata, kansaa ja siunaisi Suomessa hengellisesti raittiita yhteisöjä/seurakuntia sekä niiden evankelioivaa toimintaa.