Ahlmanin maitobaaria uhkaa sulkeminen

Rappari
Vieras

/ #217 Re: Kannattaa lukea koko kaavailtu asetusluonnos

05.04.2011 12:59

#170: Tinkimaidon vakiostaja - Kannattaa lukea koko kaavailtu asetusluonnos

 

Erinomainen huomio, asetusluonnoksessa tosiaan halutaan rajoittaa kaikkea myyntiä! Tämä on jatkumoa järjestelmälliselle pientuotannon, yrittämisen ja maaseudun alasajolle, ja kuluttajien valinnanvapauksien kaventamiselle monopolien aikaansaamiseksi ja ihmisten ajamiseksi kaupunkeihin, jossa heitä on helpompi hallita.

Kommentti #121 oli myös hyvä kuvaus ravintosuositusten historiasta, millä ei ole mitään tekemistä terveyden kanssa, sen sijaan sairauksien.

Jos osaat englantia, niin kannattaa katsoa David Noakes'in video, vapaamuurareiden eli suurpankkiirien ajaman EU:n historia ja alkuperäinen tarkoitus: luoda yksi yritys, joka kontrolloi koko maailmaa ja on kaiken parlamentaarisen päätöksenteon yläpuolella. http://www.youtube.com/watch?v=NdOwFdf5Akw Monellako alalla ollaan jo lähellä?

He käytänössä kontrolloivat jo kaikkia merkittäviä puolueita. Heitä on yritysmaailman huipulla, politiikassa, merkittävissä viroissa ja he ajavat kaltaisiaan vastaaviin asemiin. He kontrolloivat tieteen rahoitusta, erityisesti lääketiedettä ja medioita. Heidän hankkeitaan on myös natsien alunperin 60-luvulla aloittama kansainvälisen ruokastandardin ajaminen "Codex Alimentarius". Ruokatuotannon standardoinnin lisäksi (johon ym. maitoasetus selkeästi liittyy), siinä halutaan rajoittaa vitamiinien saantia ja ajaa ne lääketehtaiden syliin - rajoittamasta kilpailua lääkkeiden kanssa. Juuri keillettiin aasialaisten yrttien tuonti ja yrittien käyttöä halutaan muutenkin suitsia. Suomen edustaja ei Codexin kokouksissa ole laittanut tikkua ristiin kuluttajien valinnanvapauden puolustamiseksi. Lähinnä ainoastaan Etelä-Afrikka ja National Health Federation ovat meitä edustaneet.

Myöskään GMO -asiassa maa- ja metsätalousministerimme ei aja etuamme, kuten lehdistä olemme saaneet lukea. On jopa käynyt niin, että EU on joutunut puolustamaan etujamme omia politikkojamme ja virkamiehiämme vastaan. Luc Montagnier'in (New Scientist) tutkimukset ovat osittaneet, että geenit voivat siirtyä jopa ilman fyysistä kosketusta, sähkömagneettisen kentän välistyksellä. Kun pellot, metsät ja vesistöt on saastutettu GMO lajikkeilla, niin kuka korvaa vahingot ja mitä me sitten syömme? GMO -lajikkeet vähentävät syntyvyyttä, erityisesti soija, ja ovat siten osa väestönrajoituskampanjaa - rokotteiden ohella - ei siis pelkästään yritys totaalisesti hallita ravintoketjuamme.

Hallituksen tehtävä ei ole estää kansalaisia tekemästä virheitä. Kansalaisten tehtävä on estää hallituksia tekemästä virheitä.

Onneksi ihmiset alkavat herätä. Vaaleissa tavataan.