Kristityt Sanoma-konsernille: lopettakaa heti vihakampanja

Jefferson TD
Vieras

/ #112 Re: "Suvaitsevaisuuden" ja homojen diktatuuri

05.04.2011 16:16

#104: - "Suvaitsevaisuuden" ja homojen diktatuuri

Voisinkin perustaa liikkeen, joka opastaisi kuinka vasenkätisyydestä voi parantua. Dramaattinen haastattelu havainnollistaisi, kuinka joku lakkaisi alistumasta vasenkätiseen kulttuuriin ja rupeaisi oikeakätiseksi. Jos joku väittäisi kampanjaani typeräksi ja loukkaavaksi, olisiko hän vain ahdasmielinen, joka ei salli eriäviä mielipiteitä?

Tai mitähän siitä tuumattaisiin, jos joku aloittaisi "uskosta voi parantua"-kampanjan. Havainnollistettaisiin - jälleen dramaattisen haastattelun avulla - miten yhtäkkiä elämässä on tilaa niin paljon useammille asioille, kun ei tarvitse ravata mm. viikonloppujen jumalanpalveluksissa. Se olisi vasta todellinen hyökkäys kristinuskoa kohtaan, ei nämä Helsingin Sanomien kirjoitukset.

On minunkin mielestäni kyllä nähty ainakin yksi tarpeeton hyökkäys uskontoa kohtaan. Tempaus, jossa raamattuja saattoi vaihtaa pornolehtiin, oli jokseenkin asiaton. Kuten ei "Annin tarinassakaan", ei siinäkään suoraan haukuttu ketään, mutta käytännössä saatettiin helposti loukata monia - ja jokseenkin turhaan.

Vapaa-ajattelijat voisivat antaa kristittyjen ja muiden uskonnollisten olla rauhassa, ja kristilliset järjestöt voisivat antaa homojen olla rauhassa.