EI tuulivoimaloita Kaskisiin

Kai Ylikoski
Adressin tekijä

/ #129 turhapurolle ja Kaskislaiselle

10.07.2013 21:56

Terve, arvon herrat. Vai lieko kyseessä yksi ja sama henkilö? Usko asiaan, tuulipuisto Kaskisiin, ei taida enää olla kovin vahva? Anonyyminä, nimimerkin takaa kirjoittaminen jo todistaa sen. Mielipiteet esitettynä ilman omaa nimeä, ja seisomista niiden takana, ovat aika tuulesta temmattuja. Tuomo Kankaan kirjoitukset lehdissä ovat olleet asiallisia, faktapohjaisia kirjoituksia, jotka julkaistu kirjoittajan omalla nimellä. Nostan hattua.
Julkiset uhkaukset rangaistuksesta jne. ovat aika lähellä laitonta uhkausta, tiedättehän että, liittymän josta lähetetty viesti tähän foorumiin, IP-osoite ja käyttäjä on selvitettävissä. Vaikka kirjoittaisi nimimerkillä. Oho.
Ja että teollisuuttakaan ei tule kun pelkäävät valituksia? Negatiivistä mielikuvaa luotu? Riippuu varmaan aika pitkälle katsantokannasta mikä negatiivistä ja mikä positiivistä.
"Kaskislaisen" toivoisi olevan perillä asioista joihin viittaa, pelkää että biodieseltehdas kauas karkaa tuulivoiman vastustuksen takia. Ei, mietippä nyt vähän laajemmin. Jos hanke niin heikois kantimis että "pelästyy" sitä kun paikkakunnalla ollaan tuulivoimaa vastaan, niin silloin ei muitakaan edellytyksiä toteutua. Ja varmaan olet tietoinen kahdesta eri sijoitusvaihtoehdosta Kaskisissa tuolle tehtaalle? Kumpaakin tulisi tuulivoimarakentaminen rajoittamaan, ehkä jopa estämään? Tilaahan täälä ei ole yhtään ylimääräistä, ja tuulivoima aiheuttaa aikamoiset rajoitukset ympäristönsä käytölle.
Edelleenkään en hypi riemusta jos koko saari täynnä tuulivoimaa tai muuta energiantuotantoa, mutta tuulivoima ei ainakaan ole oikea ratkaisu Kaskisille. Ei todennäköisesti edes Suomelle. Asiaan kannattaa tutustua kunnolla. Niin luonto, terveys, asumisedellytyksien, ja taloudellistenkin näkökulmien kautta.

Ja vielä tuosta "Kaskislaisen" otsikosta "myllykallion mylly"
Niin.. Eihän Kvarnskatan myllykään ole Kaskisis tainnu pyöriä, siirretty nykyselle paikalleen Närpiöstä v.1954 museoks...

Ei tuulivoimaloita Kaskisiin