Jyrkkä EI Turun Palloseuran logonvaihdokselle!

Sivusta seuranneena :)
Vieras

/ #37 Tarpeetonta vaihtaa logo

09.04.2011 18:32

Oi miksi? Siis aikuisten oikeesti, onko siis jokin ihan pakko? Muuttaako/auttaako pelaamista? Motivoiko 'pitkän linjan Tepsiläisiä (joilla tiettävästi on jonkinmoinen merkitys Tepsin kannattajina)? Mistä logon vaihto- innostus? Ei varmasti mikään välttämätön toteuttaa!

Jos logon keksinyt lukee tämän, niin vastaisihan siihen, että miten valita huonoista vaihtoehdoista kaikkein vähiten huono?
Mikä on estänyt uudistamasta nykyistä logoa sen verran kohtuullisesti perinteikästä logoa kunnioittaen (vaikka fontti tai tyylittely), että olisi vaihtoehtona äänestettävissä?

Meinaako TPS sivuilla oleva 'joukkue päättää, miltä joukkue näyttää'- linkki äänestykseen ei oikeasti johda paikkaan, jossa voisi esim. kommentoida tulevan logon suhteen mitään.
Joukkue ei siis päätä nähtävästi, miltä joukkue näyttää...
Toivottavasti tämän adressin allekirjoittaminen auttaa logon vaihdosta hyperinnostuneita vähän arvioimaan asiaa OIKEASTI kaikkien kannalta.

Vaikken ole fanaattinen kannattaja, oikeastaan satunnainen, niin asialla on sellaista arvoa, etten voinut olla jotain kirjoittamatta.