Kotihoidon tuen jakaminen perheiden päätettäväksi

Unionin Haudankaivajat / Petri Rautiainen

/ #256 Epäonnistunut hallitus

10.09.2013 07:35

Itse allekirjoitin adressin, vaikka itsellä ei olekaan muuta perhettä ja lapsia, koska katsoin hallituksen hakevan uudistuksella säästöjä nykyisiin velkaongelmiin. Uudistuksesta saadut säästöt eivät kuitenkaan tule Suomen kansalaisten hyväksi käytettäviksi.

EU:n velkakriisi ei ole vielä ohi ja sinne koko ajan haetaan varoja tekemällä leikkauksia uusista kohteista tai ehdot niin mahdottomiksi, että osa tukirahoista jää käyttämättä.

Yksikään toinen hallitus ei ole saanut sellaisia velkoja parissa vuodessa aikaan Suomen historian aikana, mitä Kataisen hallitus on aiheuttanut Suomelle. Toiseksi se on rikkonut ennätyksellisen paljon lakia ja salannut kansalta sille kuuluvia tietoja.

Pääministeri Katainen on moneen otteeseen luvannut parantaa Suomen taloudellista tilannetta, mutta kaikki lupaukset ovat jääneet puheen tasolle.

Voin esittää hyvällä omallatunnolla kysymyksen,"onko tällainen pääministeri pätevä hoitamaan valtion asioita, jolla on lukemattomia rikoksia ja vääristelee maan taloudellisia asioita?"

Edelliseen lauseeseen perustuen suosittelen kaikkia tämän adressin kirjoittajia kirjoittamaan myös adressin "Vetoomus Jyrki Kataisen erottamisesta", jos ei ole vielä kirjoittanut ja laittamaan viestiä eteenpäin muillekin.