Maahanmuuttajien tuet

Maanpakolainen

/ #1709 Re:

12.10.2013 18:12

#1663: -  

 Joo, mutta afrikkalainen lukutaidoton mamu saa täysin ilmaisen asumisen ja elämisen lisäksi 1624€/kk  verotonta "taskurahaa". Kun en uskonut, niin naapurin mamu näytti tositteet.

Joku asiantuntija laskikin, että täytyy olla kirurgi, jotta saa saman elintason, mitä lukutaidottomille mamulle annetaan vasemmistopaikkakunnilla.

 Mamut ovat tulleet jo niin röyhkeiksi, että joissain sosiaalitoimistoissa pitää olla aseelliset vartijat, ettei mamut hakkaa työntekijöitä, jos ei heille anneta uusia nahkakalustoja, autoa tms!

 Nyt taas yritetään tuoda näitä "raukkoja" 500 henkeä sodan keskeltä kiittämättöminä  riehumaan ja naiuttimaan meille kirurgin palkkaa ilman mitään vastinetta. Punaviherakat oikein opettavat kursseilla näitä vaatimaan ja tekemään tukihakemuksia. Työnteosta ei ole puhettakaan.

Virossa esim työtömät joutuvat siivoamaan puistoja tai talvella lapioimaan lunta  pienen työttömyyskorvaustensa eteen. Mamuja ei päästetä edes rajan yli eikä kiintiöpakolaisiakaan oteta yhtään. Suomalaiset kelpaavat, asukkaiksikin, jos näyttävät tulojensa ja varojensa riittävän elatukseen.

Minunkin piti antaa tuloselvitys, ennekuin sain elämisluvan Viroon. Miksei Suomessa toimita samoin! Siksi , että Suomi on ämmävaltio, missä aivottoman vasemmistolaiset virka-akat saavat määrätä diktatoorisesti kaikesta. Eduskunnalla, hallituksilla ja valtuustoilla ei ole mitään valtaa.