Maahanmuuttajien tuet

Rekkakuski

/ #1714 Re:

12.10.2013 19:00

#1711: -  

 Älkää haukkuko, sillä en minä ole mikään rasisti. Pidän tuntemistani maahanmuuttajista, mutta maailmanlaajuinen ongelma ovat ne sossukukkahatut, jotka asettavat laittomasti mamut eriarvoiseen asemaan oman maan kansalaisten kanssa. Eikä minun naapurini ole  esitellyt oma-aloitteisesti mitään papereitaan minulle.

Yritimme tutustua huonolla englannilla toisiimme ( mamunhan ei ole pakko opetella suomenkieltä). Hän pyysi selvittämään epäselviä asioita hänelle ja siinä yhteydessä tuli puheeksi myös toimeentulovaikeuteni. He ihmettelivät, koska he elivät sanojensa mukaan paremmin, kuin kuninkaat ja presidentit Afrikassa edes tekemättä työtä. Olivat kutsuneet kaikki sukulaiseensa ja tuttavansakin Suomeen asumaan. Kaksi kertaa vuodessa kävivät ilmaismatkalla sossutanttojen saattamana Somaliassa sukulaisissa. Siinä yhteydessä minulle näytettiin tositteet, koskaHE pitivät ihmeellisenä, etten minä saanut samoja etuja kuin he saivat.

Kyllä he elivätkin kateutta herättävästi. Uusi iso asunto maksutta. Kaikki elinkulut ilmaiseksi, ilmainen terveydenhoito, koulut ja harrastukset sekä "loma"matkat  vanhaan kotimaahan. Lisäksi se mainistemani 1624€/ kk verotonta taskurahaa. Turha kait mainitakaan, että perheellä oli uudet muotivaatteet päällä, paitsi vaimon "kaapu", uudet hienot kalusteet ja jättisuuri tauluTV nurkassa. 

Olen itse raatanut opiskelujeni ja elantoni eteen jopa yötäpäivää vuosikymmeniä, joten tunnustan kateuteni, kun näen noin hirveän eron omaan elintasooni. Kyllä perusuomalaiset saivat ilmeisen varmasti uuden äänestäjän seuraavissa vaaleissa. Tuntuu ettei moinen voi olla totta Suomessa, mutta kun se vaan on totta!