Oikeus itsensä tai lapsensa hoitamiseen säilyttävä.

Darja

/ #87 Homeopatian ja vaihtoehto hoitojen puolesta

26.10.2013 19:01

Meillä on parannettu niin akuuttia kuin kroonistakin vaivaa Homeopatialla. Vaihtoehtohoidot kukevat ensisijaisena hoitomuotona ihan kaikessa ja niin ne ovat toimineetkin jo toistakymmentä vuotta. Rokotteita ei oteta, en heikennä lapseni tai itseni immuunitukea niillä. Karseita katseita voi saada jonkun sikainfluenssan aikaan, mutta emme ainakaan kuulu rokotuksista aiheutuneihiin järkyttäviin Narkolepsia tapauksiin, eikä ole pelkoa niistä. Täytyy vaan aina muistaa uskaltaa olla rohkea vaihtoehtohoitojen vastustus viidakossa.

Vastustajien kannattaisi katsoa tuonne keskisen euroopan suuntaan Saksaan, Hollantiin, Sveitsiin, Englantiin jne... miten jopa lääkärit käyttävät ensisijaisena hoitona pehmeitä hoitomuotoja ja vasta niiden jälkeen allopatiaa.

Jos asiaa tarkatellaan prosenttiluvuin maakohtaisesti, niin me suomalaiset olemme pahasti asiassa jäljessä ja hyvinä auttajina kyllä toimivat lääkintöhallituksen vanhakantaiset koululääketieteen edustajat tai ehkä oikeammin kutsuttuna lääketehtaiden edustajina toimivat äänitorvet. (Siellähän liikkuu varsin mahtavat rahat).
No loppuu se joskus tämäkin, ainakin tulevan sukupolven tullessa vallan kahvoihin.

Epäilijälle tutkimuksia niin Homeopatiasta kuin vähemmän tunnetuista vaihtoehtoisista hoitomuodoista löytyy ympäri maailman ja runsain mitoin. Ne eivät tarvitse kuin hieman viitseliäisyyttä tutustua asiaan. Tarjolla on tutkimustietoa yliopistoilta, on väitöskirjoja, on eritahojen teettämiä ja tutkimia moni vuotis kestoisia tutkimuksia jne...