Kansanliike lankaverkon puolesta

Eva Jansson
kuru

/ #11 Taloudellinen katastrofi Suomelle

09.03.2008 20:25



Kaikki Seppo Kinnusen kertomat tosiasiat ovat yleisesti kaikkien tiedossa. Langaton tekniikka on teknisesti huonoa ja ihmisille vaarallista. Ei voi kuin hämmästellä, miten sellaista roskaa voidaan myydä suomalaisille toistamiseen. Eikö digitelevisiosta jo opittu? Taasko suomalaisia vedetään retkuun? Se joka sijoittaa rahansa langattoman tekniikan varaan, ei ole ekonomisti vaan hölmöläinen.

Mikäli Sonera ja Digita saavat rauhassa käyttää suomalaisia jo ennakolta huonoksi tiedetyn tekniikan koekaniineina, niin hullustihan meille käy. Ihmisiltä menee terveys, ja yrittäjien työt estyvät tai hidastuvat kelvottoman tekniikan takia. Lisäksi kaikki ne, jotka luulivat tuplaavansa rahansa langattomalla, menettävät varansa. Lopulta koko Suomen kansantalous kärsii, elleivät päättäjät ymmärrä puolustaa kansalaisiaan suuryhtiöiden vedätykseltä.

Kuka uskaltaa ounastella sitä katastrofia, joka syntyy siitä, miten Suomen hyvinvointia piti muka turvata langattomalla? Sitten kun se osoittautuukin vaaralliseksi roskaksi? Kuka myy lankatekniikkaa? Valokaapelin myyjä rikastuu ihan varmasti, kukahan se sitten onkaan.

Eva Jansson, Kuru