Kannabis lailliseksi

No Name

/ #3092 Kyllästynyt pilviveikkoihin

29.07.2011 00:40

Herrajumala että sä olet loppuunsaakka tyhmä

"toisekseen sinulla vaikuttaa menevän puurot ja vellit sekaisin, kannabiksen aiheuttama passivoituminen on paljon pienempää kuin alkoholilla vaikka ei ottaisi huomioon H-merkinnän aiheuttamaa paaria-statusta.."

Mikäli kannabis laillistettaisiin ja käyttäjämäärä tuplaantuisi nykyisestä tarkoittaisi se että pahimmassa tapauksessa vuosittain noin 750-1000 suomalaista saisi mielenterveysongelmia yksinomaan kannabiksesta. Onko lukema sinusta suuri vai pieni?

"ja katsoppa ihan piruuttasi esimerkiksi hollannin tilannetta.. Miksi siellä on vähemmän pilviveikkoja kuin naapurimaissa?"

Sait minut jopa hymyilemään. Tiesitkö, että kannabis on hollannissa virallisesti _laitonta_. Sen myynti sallitaan _vaan_ erityisissä kannabiskahviloissa( joita vähennetään jatkuvasti). Jos suomeen tulisi kannabiskahviloita, ei se minua kiinnostaisi pätkän vertaa, vanhempana jopa itse saattaisin käydä sellaisessa.

"Käytännössä kaikissa tapauksissa joissa ei ole kyse lauenneesta psykoosista, on pilaaja ollut yhteiskunnalliset sanktiot tai savustajan ohjautuminen vääriin porukoihin.. Edelleen kieltolain vuoksi."

Kannabiksen laillistamisen jälkeen "kovien huumeiden" status nousisi vaikka kannabiksella ja itse "huumeilla" ei ole paljoakaa tekemistä toistensa kanssa.


"Perustele. Viittaan edelliseen kommenttiin. Olen nähnyt paljon kuusikymppisiä jotka ovat ikänsä savustaneet ja vielä enemmän kuusikymppisiä jotka ovat ikänsä juoneet.."

The persistence of associations in the multivariate models and the evidence for a prospective dose-response relation are consistent with a view that frequent use of cannabis in young people increases the risks of later depression and anxiety. Psychosocial mechanisms for example, the adoption of a countercultural lifestyle possibly underlie the association. Social consequences of frequent use include educational failure, dropout, unemployment, and crimeall factors that may lead to higher rates of mental disorders. Because risks seem confined largely to daily users, however, the question about a direct pharmacological effect remains."
(http://www.bmj.com/content/325/7374/1195.1.full)

Johtopäätöksissä kerrotaan että ei ole poissuljettu vaihtoehto että kannabis aiheuttaa ongelmia teini-ikäisille päivittäiskäytössä

Myös viikottaisella käytöllä teinityttöjen depressioriski 2-kertaistuu, mutta teinipojilla depressioriski puolittuu, mikä viittaa vahvasti sosiaalisiin/päihdepoliittisiin syihin masennuksen aiheuttajana.

Lisäksi, oletko ottanut huomioon kuinka vaikea olisi pitää määrät kurissa, jos päivittäin polttelee, kannabiksessa ei ole yliannostuksen vaaraa ja sitä voi vetää putkeen niin paljon kun tavaraa riittää. Alkoholia et voi. (Toki jopa päivittäinen polttelu voi pysyä hallinnassa jos osaa pitää määrät kurissa)

"Ongelmallista ja epäloogista on se, että saat kuitenkin tehdä täysin laillisesti tuhat kertaa vaarallisempiakin asioita; kalliokiipeillä, juoda alkoholia, polttaa tupakkaa, juoda bensiiniä, haistella bensiiniä, ajaa moottoripyörällä tai suorittaa itsemurhan."

Laillistetaan samantien kaikki huumeet! Jaetaan niitä halukkaille toreilla ja kaupoissa ilmaiseksi, koska ihmiset saavat vuorikiipeillä, niin miksei ne sais vetää piriä!
toistan: Herrajumala että sä olet loppuunsaakka tyhmä

"Pahoin pelkään puolestasi, että väittelysi loppuu lyhyeen. Niinhän siinä on tähänkin asti käynyt, että kieltolain kannattaja joutuu perääntymään, kun ei pysty esittää ainuttakaan tilastoa tai tutkimusta joka tukisi kieltolakia."

Se että myöntää kannabiksen aiheuttavan mielenterveydellisiä ongelmia ei ole vielä sitä että on myynyt sielunsa kieltolaille. Se tarkoittaa että suhtautuu asiaan järkevästi ja aikuismaisesti ja on luopunut harhojen jatkamispolitiikasta ja puhuu asioista niiden oikeilla nimillä ja mittasuhteilla.

Että muo ärsyttää ihmiset jotka eivät kertakaikkiaan suostu olemaan objektiivisia ja hyväksymään kivenkovaa faktaa.

Ainiin..

"Toisekseen, missä on uhri kun kasvattelen itselleni?"

Nettivink ;)