ISRAEL ELÄKÖÖN - ISRAEL MUST LIVE!

Yeshua, meidän Mestarimme, Vapahtajamme. Ikuisesti.

/ #307 Re: Raamattu hyväksyy mm.

16.08.2011 20:32

#305: TeroK - Raamattu hyväksyy mm.

Sinä Tero vaan jaksat pottuilla Jumalalle - et sinä meille pottuile.

Otetaan ensin esiin tuo valheesi Mavi Marmarasta - jokainen ihminen, joka on hiukankin ottanut asioista selvää, tietää, että nuo "rauhanaktivistit" olivat kaikkea muuta kuin rauhan asialla - Suurin osa heistä oli al-qaidan terroristeja ja loput hyväntahtoisia hölmöjä, jotka olivat menneet terroristien retkuun, eikä "kupletin juoni" heille auennut ennekuin oli liian myöhäistä...

Koko Mavi Marmara - näytelmä käytiin, jotta saataisiin juutalaiset huonoon valoon ja valitettavasti, kun pahaa aavistamattomat juutalaiset sotilaat laskeutuivat tuolle laivalle, he tosiaan luulivat saavansa vastaan vaan jotain oikeasti rauhanaktivisteja.

Vaan toisin kävi. Israelin vesillä laittomasti purjehtinut Mavi Marvara olikin täynnä aseistettuja terroristeja ja loppu onkin jo historiaa.

Koko muukin kommentointisi on tyypilllinen henkilölle, joka ei ole vaivautunut ottamaan selvää, mistä juutalais-kristillisestä uskosta on itseasiassa oikeastaan kyse suhteessa Raamattuun.

On totta, että Raamattuun kuuluu sekä Vanha, että Uusi Testamentti, sillä Vanha Testamentti annettiin juutalaisille vanhan liiton mukana. Se on kuitenkin ikäänkuin uuden ja paremman liiton esikuva ja varjo.

Tämä laki annettiin aikoinaan juutalaisille ja jota ortodoksi-juutalaiset yrittävät noudattaa yhä vieläkin, vaikka kepulikonsteinkin, mutta sen noudattaminen ei vaan keneltäkään ihmiseltä ole koskaan onnistunut, eikä tule koskaan onnistumaan. Ainoastaan Jeesukselta se onnistui, mutta hän onkin Jumalan Poika.

Jumala antoi nimittäin tahallaan Vanhan Testamentin Lain, jota KUKAAN ihminen EI voi täyttää, sillä jos rikkoo lain yhdessäkin kohti, on rikkonut koko lain.

Niinpä niin juutalaiset kuin pakanatkin olivat Aatamin ja Eevan syntilankeemuksen jälkeen kirouksen alla ja menossa helvettíin.

Niinpä Jumalan piti keksiä tuohon ongelmaan ratkaisu, koska hän ei halunnut, että ihminen joutuisi helvettiin ja joutuisi ikuiseen eroon Hänestä, Jumalastaan.

Niinpä Jumala keksi Uuden ja paremman liiton ja lähetti oman Poikansa Jeesuksen, (Oikea nimi Yeshua = Pelastaja) maanpäälle toteuttamaan tämän suunnitelmansa antaa ihmiskunnalle pääsy taivaaseen ja ikuiseen liittoon kanssaan.

Tähän siis tarvittiin joku, joka ei ole ikinä syntiä tehnyt, täysin viaton uhri, jossa ei olisi syntiluontoa ollenkaan jo syntymästään saakka.

Tällainen Henkilö saattoi olla vain Jumalan Poika, joka ei synnistä mitään tiennyt. Hänestä on koko Vanha Testamentti täynnä profetioita ja kaikki profetiat Jeesuksessa Kristuksessa täyttyivät pienintäkin piirtoa myöten, ennenkun hän meni ristille meidän kaikkien puolesta, tuoden meille ikuisen lunastuksen ja pääsyn taivaaseen.

Tämä lahja on tietenkin vapaaehtoinen, ja niinpä ihan jokainen ihminen, joka haluaa vaan ottaa Jeesuksen, Yeshuan vastaan elämäänsä Häntä rukoilemalla, pelastuu.

Jeesus siis syntyi vain kuollakseen koko ihmiskunnan syntiurin takia ja niin Vanha liitto vanhentui ja Uusi tuli sijaan, mutta Vanha liitto ei ole koskaan hävinnyt, eikä tule koskaan häviämään. Mitään uhria ei vaan enään tarvita, sillä Yeshua, Jeesus Kristus täytti lain ja niinpä jokainen - niin juutalainen kuin pakanakin voi vastaanottaa Yeshuan, Jeesuksen Kristuksen Mestarikseen ja Vapahtajakseen ja elää siunattua elämää jo tässä ajassa ja päästä lopulta ikuisesti taivaaseen Isän luo.