ISRAEL ELÄKÖÖN - ISRAEL MUST LIVE!

Totuus

/ #323 Juutalaisten joukkomurha ei tapahtunut

17.08.2011 13:57

Aloitan sanomalla että Holokausti on zionististen juutalaisten keksimä tarina, valttikortti jonka he aina vetävät hatustaan kun eivät saa tahtoaan lävitse, tai kun he tekevät jotain väärää eivätkä halua ottaa vastuuta teostaan. Natsien juutalaisvankileirien oikea kuolinluku lienee lähempänä 40000, kuten todistustaineistosta selvästi selviää -- ei siis lähelläkään tätä päästä keksittyä miljoonalukua. Esimerkiksi Suomen sotavankileireillä kuoli melkein saman verran ellei enemmän venäläisiä jatko- ja talvisodan aikana.

Iaraelilaiset tappavat ja sortavat palestiinalaisia siviilejä päivittäin samalla kun Mossadin radikalisoimat ja rahoittamat Hamas opreraattorit ampuvat ilotulitteita Gazan muuriin jotta Israel saa vapaasti jatkaa sortoaan heidän luomien "terroristiensa" jahdissa. Zionistiset settlerit ajavat palestiinalaisia kodeistaan ja valtaavat kokonaisia kortteleita SDF:n kanssa täysin laittomasti. Palestiinalaisilta viedään kaikki.

Itselläni ei ole mitään Israelin olemassaoloa tai juutalaisia vastaan. Faktaa on kuitenkin se että Israel on tällä hetkellä Zionistien pelinappula joka toimii täysin laittomasti ja vastoin rauhanomaista eloa. Tämän vuoksi kansainvälisen yhteisön ei tulisi sallia Israelin olemassaoloa, ainakaan siinä muodossa kuin se on olemassa tänään.