ASTRID THORSIN IDEOIMA UUSI ULKOMAALAISLAKI HYLÄTTÄVÄ!

Juha Mäki-Ketelä
Adressin tekijä

/ #135 Muutama näkemys / kommentti

12.12.2008 15:11

1. Mätää on ja paljon, heti kun tämä ulkomaalaislaki lepää haudassaan, keskitytään seuraavaan ongelmakohtaan....


2. Jussi Halla-ahoon kohdistuneen ajojahdin kiihtyminen ja tämä adressi ovat selvästi yhteydessä toisiinsa. Sillä on varmasti seurauksensa, eivätkä nuo seuraukset välttämättä enteile ajojahdista vastuussa oleville kovin ruusuisia aikoja.

http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=1625298


3. Teen viikonloppuna kirjeen kansanedustajille valmiiksi, kiitos ideoinnista. Laitan sen jokaiselle heistä henkilökohtaisesti meilillä. Ennen varsinaista postausta laitan ennakkoilmoituksen lehtimarkkinoinnin tyyliin ”sinulle on lähiaikoina tulossa minulta tärkeää postia”. Tämä on sinänsä turhaa, sillä olen tänään puhunut kahden kansanedustajan kanssa, ja eduskuntatalossa ollaan hyvin tietoisia tästä adressista ja tulevasta postauksesta. Jotkut kuulemma ”kiemurtelevat” jo nyt. Mitä tuo nyt sitten tarkoittaakaan.


4. Mikäli Halla-aholle mätkäistään sakkoja, olen valmis osaltani tulemaan kolehtiin mukaan. Pidän kyllä hyvin merkillisenä, jos länsimaiseksi oikeusvaltioksi itseään tituleeraavassa maassa ensin keksitään syyte, ja sitten vasta myöhemmin kohde eli tuo kansanryhmä. Jotenkin tulee mieleen erään itäisen naapurimme näytösoikeudenkäynnit.